dr.aral özbal hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi yardm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim bu ay gidecektim ama bazı sorunlardan iptal ettirdim randevuyu önümüzde ki ay gidicem inşalalh güzel sonuçlar alırım allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

Teşekkür ederim bu ay gidecektim ama bazı sorunlardan iptal ettirdim randevuyu önümüzde ki ay gidicem inşalalh güzel sonuçlar alırım allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
İnşallaaaaah güzel sonuçları alırız. Bende ege üniversitesinde yaptıracağım. Bu ay transferim olacaktı. Bu ay uygun görmediler. 14tane dondurduk. İnşallah 2ay sonra transfer olacak

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız.bu ay gidemedim dr. önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım Aral bey ile Ege üniv arasında bakalım hakkımızda herşeyin hayırlısı umarım güzel sonuçlarımız olur

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız.bu ay gidemedim dr. önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum ama çok kararsızım Aral bey ile Ege üniv arasında bakalım hakkımızda herşeyin hayırlısı umarım güzel sonuçlarımız olur
Her iki hastanede bu konuda başarılı. Bende iki hastane arasında çok kararsız kaldım. Ama kesinlikle pişman değilim. Ve bir devlet hastanesinden beklenmeyecek ilgi ve alaka var.

Back
X