- 25 Şubat 2016
- 31
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi selennnnnnnnn
-
ya bende Arda Bey' ameliyat olmak istiyorum. Ameliyattan sonra benimle paylaşır mısın?burun estetiği yaptırıcam arda pene nasıl szice arkadaşlar ameliyatıma 1 hafta var yardımcı olun lütfen
tabiki yazarım pazartesi sabah ameliyatım inşallah güzel olucak doktoruma çok güveniyorumya bende Arda Bey' ameliyat olmak istiyorum. Ameliyattan sonra benimle paylaşır mısın?
Merhaba ben de Arda Pelen'e ameliyat olmak istiyorum. Sizin ameliyatınız nasıl geçti memnun musunuz? Ve fiyat olarak nasıl?tabiki yazarım pazartesi sabah ameliyatım inşallah güzel olucak doktoruma çok güveniyorum
instagramda takip ediyorum ben de,çok başarılı gözüküyor,sen oldu mu ? ben de ona olmayı düşünüyorum,fikir verirsen sevinirim :)burun estetiği yaptırıcam arda pene nasıl szice arkadaşlar ameliyatıma 1 hafta var yardımcı olun lütfen
Canım.merhaba ameliyat oldun mu ve fiyat bilgisi verir misin ben de arayistayimburun estetiği yaptırıcam arda pene nasıl szice arkadaşlar ameliyatıma 1 hafta var yardımcı olun lütfen
burun estetiği yaptırıcam arda pene nasıl szice arkadaşlar ameliyatıma 1 hafta var yardımcı olun lütfen
Merhaba bende arda beye yaptirmayi dusunuyorum ilk ameliyatimi oldum ve memnun degilim 2. Revizyon ameliyati olucam bana ozelden bilgi verme sansiniz var mi memnun kaldiniz mi nasil ve fiyat acisindanMrb 6 aralikta Dr.Arda Pelen e ameliyat olucam. Öncelikle 5 yildir doktor araştirmasi yaptigimi belirtmek isterim hatta bir kere ameliyat günü alip iptal etmişligim bile var. Bircok doktorla goruşmeler yaptim fakat Arda beyden aldigim güveni samimiyeti kimseden alamadim sonuçta burun yaptiriyosunuz yüzün odak noktasini degistiriyosunuz cok onemli bir karar ve gönül ragatligi ile kendinizi teslim etmeniz gerekiyor doktorunuza. Arda bey alaninda çok başarili bir doktor bence yaptigi burunlari kusursuz buluyorum hastalarina yaklaşımı ve iletisimi keza ayni sekilde. Valla arkadaşlar çok heyecanliyim sorulariniz olursa seve seve yanitlarim detayli fotografta paylasicam ameliyattan sonra şimdilik bu kadar :)
Canim ozelde yaz istersen ben gorustuun fiyat hakkinda birseyler soyleyebilirim sanaMerhaba kızlar acaba fiyat olarak ne kadara yaptırdınız cevap verebilirseniz çok sevinirim ve memnun musunuz
tabiki yazarım pazartesi sabah ameliyatım inşallah güzel olucak doktoruma çok güveniyorum
Ben 7 bin tl ye ameliyat oldum bugun 2 ci gunum Revizyon benimkisi simdilik herşey yolunda gidiyor morarmadım yuzum öyle şişmedi sadece mimikleri mi kullanamiyorum.doktorun ilgisi alakasi cok guzel ben 3 cu ameliyatımı oldum dusunun revizyonunun revizyonunu diyim gonlum cok rahat ilk iki ameliyatı mi trakya üniversitesin de oldum erol benlier di doktorum ilki hadi dedim ikinciye kontorole gittigimde halime üzülüp kendi de begenmemis ikinciyi yapmak istedi ve bana fazla guven verdi para önemli degildi benim icin guven di kandim aldandim. Arda pelen cok genc ve cok yetenekli korkmadim asamalari mi foruma girmek aklima gelirse yazarım
ben gorusmeye gittiğim de tesaduf konrole gelen hastasini gordum beklerken. İnanin cok sasirdim kiz bir aylik ameliyatlıymis meger ama nasil tatli birsey olmus Instagram da eski halini gorunce daha bir sasirdim ayrica fotosundan cok canli haline agzim acik hayranliklaa bakmistim. Kizlar size tavsiyem doktor secimi yaparken Ameliyat masasi fotoları inceleyin eger alci bile yapilmadan önceki hali guzelse sisler inince düşünün ki daha güzel olucaktir eger masada ki halleri begenmiyorsaniz o burun pek degismez degismiyor yani. Arda pelenin revizyonlari cok iyi Bugun 5sinci günüm Ameliyat fotomu da gördüm eski burnum tarih olmuş Güzel de olmus . Arda pelene cok talep var adam surekli Ameliyatlar da ve bunun artisi el aliskanligi surekli kendini gelistirmekte Bir de adam basarmayi en cokta Mutlu etmeyi seviyor paradan degil basarisindan hastasinin mutluluğundan aliyor enerjisini Git gorus bence de ve yakin da ücretsini artirirlar onun Akim var resmen ona. Ve tekrar ediyorum ameliyat masasindaki hasta fotolarina gore sec doktorunu olmus olmamis taze halleri!!!!!!! Dileklerin icin ayrica teşekkür ediyorum darisi basina:)K keyfinde Bende 3. ameliyat için arda beyle görüşmek istiyorum canım.İkincisini bir profesöre oldum ki sorma.hatayı hiç düzeltmedi.çok küstah birisiydi.o yüzden revizyondan korkuyorum.İlk 2'si olmadı nefes sorunum tekrar başladı burnum asimetrik
randevu alayım bari yüzyüze görüşürüm kendisiyle.3. ameliyatta 26 bin diyeni duyduuktan sonra fiyatta güzelmiş .
Beni aydınlattığın için sana çok teşekkür ederimacil şifalar dilerim.Allah bol şifa versin.İnşallah bu son olur ve buruncuğun her daim güzel olur ve memnun kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?