dr arda pelen

Üzme kendini eminim birini bulucaksin istedigin gibi olucak :)

S Selin1992 canım bana 3. ameliyat için 7000 lira dedi.senin için fiyat daha az olur.beni ameliyat etmek istemedi arda bey o ayrı

Burun kanatlarım geniş ve kalın deriliyim. Sizce doktor bey bu konuda da uzman mıdır?

benim burun kanatlarım geniş ve derim kalın. Doktor bey bu konuda da başarılı mıdır?

Hadi yaa.olsun üzülme. En azından dürüst bir şekilde söylemiş. Takdire değer bir hareket. Ama bende üzüldüm şimdi. Çünkü bende senin gibi kalın deriliyim

Hadi yaa.olsun üzülme. En azından dürüst bir şekilde söylemiş. Takdire değer bir hareket. Ama bende üzüldüm şimdi. Çünkü bende senin gibi kalın deriliyim

Canım arda beyin muayenesi ücretsiz.avrasya hospital'ı ara. sekreterine bağlan.sekreter sana numarasını verecek whatsapptan iletişime geçerek arda bey sana randevu verecektir.
Sen daha evvel ameliyat oldun mu?bu benim 3. ameliyatım olacak?hiç ameliyat olmamışsan şansın daha yüksektir canım

Bence degil bende onda ameliyat olmak istedim oldukca zor bir burnunuz var dedi oysaki orda deriliyim

Bence Doktorlar ameliyat sonrası risk olmaması için hastayı seçiyor.beni de ameliyat etmek istemedi kalın deri ve 3. Ameliyatım olacağından.
Doktoru beklerken iki tane yaptığı hastasını gördüm ince deriliydi ve çok güzeldi

Kizlar ben 1 martta ameliyat oldum cok rahat gecti benimde revizyondu. Simdi burnumdan da cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim instagramdan yazinca donuyor arda bey ilk basta bende instagramdan ulasmistim

Kizlar ben 1 martta ameliyat oldum cok rahat gecti benimde revizyondu. Simdi burnumdan da cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim instagramdan yazinca donuyor arda bey ilk basta bende instagramdan ulasmistim
Hala memnunmusun bide kikirdak eklendimi kaburga yada kulaktan agri oluyormu acaba

Yok kikirdak alinmadk gerek olmadi cok sukur. Memnunum yok hic agri olmuyor korkulacak bir ameliyat degil bence rahatsiz eden tek sey burundan nefes alamamak buda yutkunurken biraz sorun yapiyor birde gece uyurken oda mecbur bir sure sonra iyillesince geciyor zaten

Ne kadar ödediniz?

sizi yapmama mı dedi benim de kalın derili

Ameliyat ucreti ne kadar peki bilgi verir misiniz ?

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben kendisine instagramdan ulaştım fiyat sordum bana revizyon ücretim ortalama 8500-9000 dedi ben de bir daha yazmadım çünkü buradan biliyorum ücreti o kadar değil. Doktorlar bu şekilde kazıklamaya çalışınca insan sinir oluyor. Yaptığı işleri beğeniyorum ama şimdi gidip pazarlık yapmaya üşeniyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…