Habeer bekliyoruz insallah guzel sonuclar almissinizdirInnşaaalllah. Elbette haber veririm.
Ayyy bana da yaz mutlaka insallahhhh tutunmustur sana insallahhhhh
;( hayirlisi canim dinlen evet biraz insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsinNe yazik ki olumsuz. Bir sure dinlenecegim kismet degilmis.
eret bey klıniği kapatmıs diye duyum aldım doğrumu acaba bende kendisine gitmeyi düsünüyordummrhb kızlar bende aret beye başlayacam tedaviye fiyatlar ne kadar ki bikginiz var mı
Aret bey in klinigi kapatildi ama en kisa zamanda acilacak ben daha yeni konustum. Bir aya kadar acacak muhtemeleneret bey klıniği kapatmıs diye duyum aldım doğrumu acaba bende kendisine gitmeyi düsünüyordum
ben bayramda konuştum çok yakın zamanda herşey eski haline dönecek dedi. instagramdan yazsana sen de aret hocaya, belki tarih falan netleşmiştir.kızlar yakında konuşan var mı sonuç nedir ben bayrama gitmeden aradım bayramdan sonra bilgi verilecek dediler arayan soran oldumu sizleri
klınık olarak acılmayacağını biliyorum ılk olarak muhayene olarak acıcakmıs ılerleyen zamanda klınık olucakmıs buda uzun zaman alıcakmısAret bey in klinigi kapatildi ama en kisa zamanda acilacak ben daha yeni konustum. Bir aya kadar acacak muhtemelen
O zaman hepimiz yolumuza bakacagiz oofff oooff ben cok guvenmistim aret beyeklınık olarak acılmayacağını biliyorum ılk olarak muhayene olarak acıcakmıs ılerleyen zamanda klınık olucakmıs buda uzun zaman alıcakmıs
aynen benim içinde hayel kırıklıgı oldu mustafa acet düünüyorum arastırdım ıns nasip olur herseyde bi hayır vardırO zaman hepimiz yolumuza bakacagiz oofff oooff ben cok guvenmistim aret beye
hayirlisi olsun bakalim benim de donmus embriyolar koc unide kaldigi icin sanirim orada devam edecegimaynen benim içinde hayel kırıklıgı oldu mustafa acet düünüyorum arastırdım ıns nasip olur herseyde bi hayır vardır
Hay
hayirlisi olsun bakalim benim de donmus embriyolar koc unide kaldigi icin sanirim orada devam edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?