- 15 Eylül 2016
- 6
- 1
- 1
- 46
ben geçen hafta tekrar konuştum hocayla. hala açılması için yazı bekliyorlarmış. ama şuanda benim fikrim ohal süresi uzatıldığı için , bu süre bitmeden göndermezler gibime geliyor.son durum nedir kızlar bilginiz var mı
hayırlısı artık bekleyecez bakalım eşekkür ederim bilginizi paylaştığınız içinben geçen hafta tekrar konuştum hocayla. hala açılması için yazı bekliyorlarmış. ama şuanda benim fikrim ohal süresi uzatıldığı için , bu süre bitmeden göndermezler gibime geliyor.
sizin de embriyolara devlet el koyup koç üniversitesine mi göndermiş?hayırlısı artık bekleyecez bakalım eşekkür ederim bilginizi paylaştığınız için
ben yeni tedaviye başlayacaktım ertelemeseydim evet benimde embriyolara el konulmuş olacaktısizin de embriyolara devlet el koyup koç üniversitesine mi göndermiş?
Anladim hayirlisi be canim insallah ilk tedavinde olacak baska bi yer ariyormusun yoksa aret hocayi mi bekliorsunben yeni tedaviye başlayacaktım ertelemeseydim evet benimde embriyolara el konulmuş olacaktı
Aret beyi bekliyorum son kararım çunku teşhisimi o koydu dort yıl tedavi gordum iki aşılama iki tüp iki kimyasal gebelik oldu rahm duvarı ince kalınlaşmadı bebekler tutunamadı meğersem rahim kuçukmuş ondan tutunmuyolarmış nasip kısmet vakti henüz gelmemiş demekkiAnladim hayirlisi be canim insallah ilk tedavinde olacak baska bi yer ariyormusun yoksa aret hocayi mi bekliorsun
bence sen ilk muayeneye gelirsin sonrasında ilaçlara başlarsınız. denizlide tüp bebek doktoruna gidersin yumurtaların ölçümleri için onunla aret bey contacta olurlar. ona göre ilaç dozları ayarlanabilir. sonra opu için istanbula gelirsin. sonra denizliye tekrar dönebilirsin. transfer işlemi için de aynı şekilde olabilir. ama hepsinde istanbulda kalıım dersen eğer 1 hafta 10 gün yumurta toplamaya kadar geçen süre. en fazla 12 gün sürer . transfer de en fazla bir hafta sürer.bende aret beye gitmek istiyorum fakat denizliden gideceğim. maalesef iki tüpüm de alındı ve 2 kez tüp bebek denendi olumsuz sonçlandı. ortalama yumurta toplama ve transfere kadar ne kadr yani kaç gün sürüyor aret beyde? ve gitmeden ön hazırlık olarak neler yapılıyo neler isteniyor acaba? ortaalama ne kadr fiyat tutar. bilgisi olan yardımcı olabilri mi
bence sen ilk muayeneye gelirsin sonrasında ilaçlara başlarsınız. denizlide tüp bebek doktoruna gidersin yumurtaların ölçümleri için onunla aret bey contacta olurlar. ona göre ilaç dozları ayarlanabilir. sonra opu için istanbula gelirsin. sonra denizliye tekrar dönebilirsin. transfer işlemi için de aynı şekilde olabilir. ama hepsinde istanbulda kalıım dersen eğer 1 hafta 10 gün yumurta toplamaya kadar geçen süre. en fazla 12 gün sürer . transfer de en fazla bir hafta sürer.
buarada deepliner denizlide yumurta toplamaya kadar geçen süre benm maalesef 2 aya yakın buldu:s yumurtalarım geç cvp verdi uzun protokol hastası olarak yaptım işlemi. aret bey de öyle bi durum yok mu acaba:Sbence sen ilk muayeneye gelirsin sonrasında ilaçlara başlarsınız. denizlide tüp bebek doktoruna gidersin yumurtaların ölçümleri için onunla aret bey contacta olurlar. ona göre ilaç dozları ayarlanabilir. sonra opu için istanbula gelirsin. sonra denizliye tekrar dönebilirsin. transfer işlemi için de aynı şekilde olabilir. ama hepsinde istanbulda kalıım dersen eğer 1 hafta 10 gün yumurta toplamaya kadar geçen süre. en fazla 12 gün sürer . transfer de en fazla bir hafta sürer.
eğer uzun protokol yapılıyorsa istanbulda da aynı şeyler olur canım. denizlideki doktorun haklı. eğer ki senin sadece dondurulmuş transfer edilecekse eğer. yani tüp bebeğe en baştan başlamayacaksan eğer orada yaptır bence de.buarada deepliner denizlide yumurta toplamaya kadar geçen süre benm maalesef 2 aya yakın buldu:s yumurtalarım geç cvp verdi uzun protokol hastası olarak yaptım işlemi. aret bey de öyle bi durum yok mu acaba:S
eğer uzun protokol yapılıyorsa istanbulda da aynı şeyler olur canım. denizlideki doktorun haklı. eğer ki senin sadece dondurulmuş transfer edilecekse eğer. yani tüp bebeğe en baştan başlamayacaksan eğer orada yaptır bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?