Tüp Bebek Merkezleri Dr. Aret Kamar hastaları buraya...

son durum nedir kızlar bilginiz var mı
ben geçen hafta tekrar konuştum hocayla. hala açılması için yazı bekliyorlarmış. ama şuanda benim fikrim ohal süresi uzatıldığı için , bu süre bitmeden göndermezler gibime geliyor.

ben geçen hafta tekrar konuştum hocayla. hala açılması için yazı bekliyorlarmış. ama şuanda benim fikrim ohal süresi uzatıldığı için , bu süre bitmeden göndermezler gibime geliyor.
hayırlısı artık bekleyecez bakalım eşekkür ederim bilginizi paylaştığınız için

Anladim hayirlisi be canim insallah ilk tedavinde olacak baska bi yer ariyormusun yoksa aret hocayi mi bekliorsun
Aret beyi bekliyorum son kararım çunku teşhisimi o koydu dort yıl tedavi gordum iki aşılama iki tüp iki kimyasal gebelik oldu rahm duvarı ince kalınlaşmadı bebekler tutunamadı meğersem rahim kuçukmuş ondan tutunmuyolarmış nasip kısmet vakti henüz gelmemiş demekki

evet duydum:) fotoğraf paylaşmış aret bey. ocakta da başlıyorlarmış.acaba koça gönderilen embriyolar ve bizim dosyalar geri gelecek mi ne olacak acaba?

bende aret beye gitmek istiyorum fakat denizliden gideceğim. maalesef iki tüpüm de alındı ve 2 kez tüp bebek denendi olumsuz sonçlandı. ortalama yumurta toplama ve transfere kadar ne kadr yani kaç gün sürüyor aret beyde? ve gitmeden ön hazırlık olarak neler yapılıyo neler isteniyor acaba? ortaalama ne kadr fiyat tutar. bilgisi olan yardımcı olabilri mi

bence sen ilk muayeneye gelirsin sonrasında ilaçlara başlarsınız. denizlide tüp bebek doktoruna gidersin yumurtaların ölçümleri için onunla aret bey contacta olurlar. ona göre ilaç dozları ayarlanabilir. sonra opu için istanbula gelirsin. sonra denizliye tekrar dönebilirsin. transfer işlemi için de aynı şekilde olabilir. ama hepsinde istanbulda kalıım dersen eğer 1 hafta 10 gün yumurta toplamaya kadar geçen süre. en fazla 12 gün sürer . transfer de en fazla bir hafta sürer.

aret beyin denizli de arkdaşı olan bi doktor var. hatta bizim aret bey sayesinde çocuk sahibi olan bi arkdşda ona gtimiş, o aret beye yönlendirmiş. adamla konştum bugün aksi gibi denizlide artık eskisi gibi değil çok gelişti direk burda ben yapabilrim dyo. bence gel hazır dondurulmuş embryon varken burda yapalım yok deyip istanbula gdersen yapılan işlemleden tut kullandığın ilaçlara akadar aynı olacak göreceksin sende , boşuna hiç bilmediğin bi şehre gidip ekstra para çıkarma dyo:s ne yapacagımı şaşrdım , doğru dondurulmş embryom var ama aynı yere gdseim yok

buarada deepliner denizlide yumurta toplamaya kadar geçen süre benm maalesef 2 aya yakın buldu:s yumurtalarım geç cvp verdi uzun protokol hastası olarak yaptım işlemi. aret bey de öyle bi durum yok mu acaba:S

buarada deepliner denizlide yumurta toplamaya kadar geçen süre benm maalesef 2 aya yakın buldu:s yumurtalarım geç cvp verdi uzun protokol hastası olarak yaptım işlemi. aret bey de öyle bi durum yok mu acaba:S
eğer uzun protokol yapılıyorsa istanbulda da aynı şeyler olur canım. denizlideki doktorun haklı. eğer ki senin sadece dondurulmuş transfer edilecekse eğer. yani tüp bebeğe en baştan başlamayacaksan eğer orada yaptır bence de.

Merhaba 2 asılma 4 tüp bebek denedim başka yerlerde 5.cim için aret beye gittim ksinn onda yapacaktım fakat hayal kırıklığı yaşadım biraz çünkü benden ne genetik ne histeroskpoi nede başka birşey istemedinkann testleri sadece şaşırdım zaten ben 4 kere denedim kaliteli 5.gn embyosu ikiser ikişer her defasında konmasına rağmen negatif ldu tüpler açık çıktı yaş 40 oldu çok tuhaf oldum yine normal tüp yapacakmış bu sefer 3.gun kalacak siz olsanız ne yapardınız en azından çizik atmak veya histerokopihyapamazmiydi çok kafam takldi

uzun protolol mü daha iyi kısa mı daha iyi bilginiz var mı?

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…