günaydın kızlar ben daha once 2 kez tup denemesı yaptım umutta bı tanesı kımyasal dıgerıde kürtajla alınmak zorunda kaldı bı arkadsım 42 yasında aret beyın sayesınde sımdı 2 yasında ıkız kızları var aslında hep bana oraya gıt demıstıde uzak olduğu ıcın gtmemıstım.
.aret beye gıdenler memnunmusunuz bıde benım bu 3.deneme olucak acaba 2 embrıyo koyarmı yas 26 bu arada fiyatlar hakkında bılgı verırmıısnız ortamı nasıl muayene ucretı 250 mılyonmus cok kalabalık olduğunu söyleyenler olmuş her hastayla güzel ılgılınelıyormu bıraz bılgı verırsınız cok sevınrım..
aslında ben 3.deneme ıcın umuta gidelim gene dedim eşime ama istemedi bide burayı bi arastırcam hakkımızda hayırlısı
lale bugün transferimin 8. günü ve dün akşam kanla karışık akıntı geldi sence olmadımıaret bey 2 tane koymuştu hemde
lale bugün transferimin 8. günü ve dün akşam kanla karışık akıntı geldi sence olmadımıaret bey 2 tane koymuştu hemde
Hayatim istenen belgelerde tup yada asilama yaptirdiysaniz hastana onayli raporunu getirin yaziyordu amerikanla umutu aradim hazirlayip verecegiz dediler onlarda biliyormus bunun istendigini. Devlet herhalde gecmisede bakiyor tabi birsey varsa.
canım benım daha başlamadım ön görüşme yaptım eşimde sorun çıktı aret beyın merkezınde tedavıye başladık eşimin durumlar düzlsin biraz bende bu arada rapor çıkarıyım dedım inş cnm burda başlayacağım tedavıye sen neler yaptıncanım merhabaa gelişmeler mi var tedaviye başladınmı? inşlh bu sefer yüzün güler canımmm
günaydın kızlar ben daha once 2 kez tup denemesı yaptım umutta bı tanesı kımyasal dıgerıde kürtajla alınmak zorunda kaldı bı arkadsım 42 yasında aret beyın sayesınde sımdı 2 yasında ıkız kızları var aslında hep bana oraya gıt demıstıde uzak olduğu ıcın gtmemıstım.
.aret beye gıdenler memnunmusunuz bıde benım bu 3.deneme olucak acaba 2 embrıyo koyarmı yas 26 bu arada fiyatlar hakkında bılgı verırmıısnız ortamı nasıl muayene ucretı 250 mılyonmus cok kalabalık olduğunu söyleyenler olmuş her hastayla güzel ılgılınelıyormu bıraz bılgı verırsınız cok sevınrım..
aslında ben 3.deneme ıcın umuta gidelim gene dedim eşime ama istemedi bide burayı bi arastırcam hakkımızda hayırlısı
na kadar ihmalkarlık yapmış merkez benim ilk görüşmeden sonra istemişlerdı echomar a yönlnendirdiler orda çektrdim rahme bakalım dıye tüpler açıkmı kapalımı nerden bilecekler
bu arada nasıl geçti süleymanıyeye gıtınnmı bende denız hastanesınde tahillerim vardı aret beyın istediği onu yaptrdım sadece 2 tane kaldı temz çıktı tahiller
Merhaba cnm, tahlillerinin iyi gitmesine sevindim benimde tuhaf ama cok iyi ve hizli gelisti hemen dosyami actilar kan verdim ve jinekolik muayene yaptilar hic beklemedim bir saate cikmistim umarim hep boyle devam eder simdi esimin sperm testinide 27 aralikta yapacaklar dosyami tamam olarak sunacagim. Rapor icin tek umudum esimin sperm sayisinin 2 milyon olmasi ilk kez sayinin az olmasi ise yarayacak.Bu arada tekrar sordum gecmiste yapilan asilama tup ne varsa merkezlerden raporlarini dosyaya mutlaka istiyorlar. Sende Aret beyde raporlumu yaptiracaktin cnm.
smir almadilar birde adet bitince muayene edeceklermis. hayatim rapor iki uc ayda cikiyor ona gore basvusunu ayarlarsin. bence hastanelerinden yazilarini al o yazilar hakkimiz ben hic doktorlarla muhatap bile olmadim direk halkla iliskileri aradim 2009 da yaptirdigim amerikan hast bile vardi hazirlamis. gecmiste deneme olmasi ve olumsuz sonuclar raporu almayi kolaylastiriyormus. yoksa ilacla asilamayla oyalayabiliyorlar.iyi gecelerrrr
canım hayırlı olsun ozaman tedavin inşlh. Rabbim emeklerini boşa . valla ben halen üniv. haber bekliyorum çağırdıklarında başlıycaz tedaviye inşlh
Le fabuleux destin d'un bébé prématuré - Vidéo - Vlog | TVA
simdi tekrardan url olarak kopyaladim simdi acilabilir sanirim premature bebekk
Allah izin verince hersey oluyor canim, bizim bebeklerimizde gun gelecek evimize gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?