Dr Aret Kamar'da tedavi görenler

Allah ne verirse hayırlısını versin.. kalçaların iğnelerden o kadar kötü durumdaki yatamıyorum. Maddi manevî çok zor bi süreç ben devlette ilk denememi yaptım. Yine 5. Transferiydi ama transfer sonra da öncesi de iğne kullanmadım yumurta toplama sonrası.. suan gordugum.tedavi ile hic ilgisi yok. O olumsuz sonuclanmisti. Hayirli evlat versin insallah. Olmazsa takdiri ilahi.
canım taze transfer mi uygulandı sana

canım taze transfer mi uygulandı sana
Yok taze olmadı maalesef. Benim yumurta toplamam bile tam salgının zirve yaptığı zamana denk geldi. Ilk sokağa çıkma yasağı çıktı akşam bildirdiler sabah 8 de işlemim var di. Izin kağıtları kahırlandı öyle evde çıktık. O yüzden 1 ay dondurduk. Zaten o ay hersey normal olsa bile yumurta toplamadan yipranmistim 1 ay rahim dinlendirmis olduk. Hormonlarim normal seviyeye inmiş oldu 8 inde transferi yaptık. Sansim ya yarin da ysak var ve gebelik icin ka vermem lazimdi. Bugunden gittim. Sonucu bekliyorum simdi :KK16: esimiin de haberi yok test yaptirdigimdan pazartesi sanıyo. Bilmiyorum nötr hissediyorum.

Yok taze olmadı maalesef. Benim yumurta toplamam bile tam salgının zirve yaptığı zamana denk geldi. Ilk sokağa çıkma yasağı çıktı akşam bildirdiler sabah 8 de işlemim var di. Izin kağıtları kahırlandı öyle evde çıktık. O yüzden 1 ay dondurduk. Zaten o ay hersey normal olsa bile yumurta toplamadan yipranmistim 1 ay rahim dinlendirmis olduk. Hormonlarim normal seviyeye inmiş oldu 8 inde transferi yaptık. Sansim ya yarin da ysak var ve gebelik icin ka vermem lazimdi. Bugunden gittim. Sonucu bekliyorum simdi :KK16: esimiin de haberi yok test yaptirdigimdan pazartesi sanıyo. Bilmiyorum nötr hissediyorum.
Allah ım inşallah eşine de bana da buraya da güzel haberler verirsin
Kendi bebeğim olmuş kadar sevinecegim
Seninle bayagidir yazışıyoruz içim kıpır kıpır oldu
Herşey gönlünce olsun 😍🥰❤ merakta bırakma bizi

Güzel haberlerle dön canım🥰

Herkese selamlar :)
iyi haberlerle geldim inşallah Allah tamamını erdirir.
ilk kan testim 11. günde 334 çıktı. 3 gün sonra tekrar test istediler 1213 çıktı.
değeler gayet güzel şuan. Allah nasip ederse ayın 30'unda keseyi görmek için muayenede olacağız. :KK16:

ama neden bilmiyorum sanırım o kalp atışını duymadan işte tamam oldu diye içime sindiremeyeceğim. olayı daha idrak edebilmiş değilim.

Allah herkese güzel sonuçları ve emek verip çabaladığı yavrusunun yüzünü görmeyi nasip etsin.

İğneler ve ilaçlar tamamı devam ediyor. ne zamana kadar devam edecek o konuyu bir an önce öğrenmek istiyorum açıkçası çünkü artık kalçalarımda iğneye yer kalmadı ciddi cürükler var. Ödem oluşuyor masaj ve buz koyarak az da olsa gidermeye çalışıyoruz. :olamaz:

beklenen gün gelecekse Çekilen çile kutsaldır diyorum dualarınızı bekliyorum, sizde benim dualarımdasınız.

Herkese selamlar :)
iyi haberlerle geldim inşallah Allah tamamını erdirir.
ilk kan testim 11. günde 334 çıktı. 3 gün sonra tekrar test istediler 1213 çıktı.
değeler gayet güzel şuan. Allah nasip ederse ayın 30'unda keseyi görmek için muayenede olacağız. :KK16:

ama neden bilmiyorum sanırım o kalp atışını duymadan işte tamam oldu diye içime sindiremeyeceğim. olayı daha idrak edebilmiş değilim.

Allah herkese güzel sonuçları ve emek verip çabaladığı yavrusunun yüzünü görmeyi nasip etsin.

İğneler ve ilaçlar tamamı devam ediyor. ne zamana kadar devam edecek o konuyu bir an önce öğrenmek istiyorum açıkçası çünkü artık kalçalarımda iğneye yer kalmadı ciddi cürükler var. Ödem oluşuyor masaj ve buz koyarak az da olsa gidermeye çalışıyoruz. :olamaz:

beklenen gün gelecekse Çekilen çile kutsaldır diyorum dualarınızı bekliyorum, sizde benim dualarımdasınız.
Ne güzel tebrik ediyorum darısı bizlere olsun inşallah kaç embriyo konuldu?kaçıncı gün embriyosuydu?

Canım senle durumumuz aynı bende pkoluyum eşimde sayıda hızda sıkıntı vardı.
Kendisinde 1 defa deneme yaptık
60 yumurta toplandı 48 olgun vardı
36 tanesini işleme aldılar !
13 tane döllendi 5.güne giden sayı 2 taneydi(1si 4.gün görünümündeydi)
Kendisini+embiriyoloji uzmanına sorduk neden döllenen az oldu sorun neyden kaynaklanıyo diye,%80 yumurtadan dediler böyle denk gelmiştir dediler bi daha aynı tedaviyi deneriz yaşınız genç dediler transferin olduğu gün söylendi bunlar.
Dedim resmen para tuzağı görüyolar bizi.
Merkez değiştirdik 2.deneme için ilk uygulamadaki labarotuvar bulgularını göremedikleri için ilaç dozlarınız fazla geldiği için çok yumurtanız kalitesiz embriyonuz oluşmuş muhtemelen dediler.ilaç dozumu azalttılar 17 yumurta toplandı 2 tane döllendi ertesi gün gelişimi istenilen seviyede değildi transfer edilmedi.
Merkeze görüşmeye gittiğimizde biz sormadan sizin sorununuz döllenmeden kaynaklı döllenme olmuyo sperm yumurtaya bağlanmıyo dediler,bu uygulamayı yapan merkezdede ilk denememdi onlar nasıl buldu sorunu hemde ilk denemelerinde demekki sorun bulunabiliyo.
2.deneme için farklı 2 yöntem denedik aynı merkezde pkolu olduğum için kilo vermemi tavsiye etti doktor 3 tane bana 2 tane eşime vitamin verdi doktor.
Sonuçta Allahın izni doğru doktor seçimiyle pozitifi gördük çok şükür :nazar:
Darısı bu yolda uğraşan herkesin başına olsun inşallah:dua:
hangi tüp bebek merkezine gittiniz olumlu sonuçlanan yer

Back
X