Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gonel f ve klomen veriyor. menupur hiç görmedim onun hastalarındabenim ilk tedavimden ilaçlarım kaldı. bana Menupur vermişlerdi 6-7 kutu dolaba koy dedi dr.. aynı ilaçtan yazarsa iyi denk gelir..
gerçi kişiye göre değişir tabi ama sen hangi iğneyi kullandın?
Merhaba, bende 2 ay önce Aret hocada olumsuz alan bir hastayım. 3. Denememdi. Gonalf ve merional kullandım bende. Her kontorlde 3 saat git gel yaptım. Kısaca şöyle özetleyeyim arkadaşlar.
Benn bu tüp bebek sürecinde 1. Devlette son 2 yi özelde yaptırdım. Devletteki doktorumdan çok memnundum ki 1. Tüp bebek olmayınca beni birçok yere yolladı araştırma için. Sonuçlarda kötü birşey çıkmadı. Kendisi özeldeki imkanların daha iyi olduğunu söylediği için özele yöneldim.
Fakat özelde maalesef neden olmadığı ile ilgilenmiyorlar. Eski sonuçlara bakıyorlar ve sıkıntı görmedikleri için hemen başlıyorlar tedaviye. Düşünün hormon testleri bile yapmadılar 1.5 yıl önceki testlere baktılar. 2. Tüp bebek dememem de Eray Çalışkan tedavi olumsuz olunca rahimde sıkıntı olabilir ameliyat gerekebilir demişti. Madem öyleydi tedavi öncesi bunu neden söylemedin yada ne kadar doğru?.
3. Denemem de Aret hey çok iyi niyetli hiç paraya değer vermeyen, en azından yüzünüze bakan ümitlendiren cesaretlendiren bir doktor. Yanındaki ekibin yüzde 80 i ukala ve ters cevaplar veriyor. Ama tedaviye başlamam için nerdeyse her gün arıyorlardı. Özellikle asistanları, ama tedavi sürecinde terslemeye başladılar. Rahimde ameliyat veya farklı bi durum görmedi aret hoca. Fakat o da neden olmadığı ile ilgilenmedi. Direk denemeye başladık ve olmayınca da neden olmadığıyla ilgilenmek yerine hemen dördüncü tedaviye başlamamız gerektiği söylendi. Şu bir gerçek ki doktorlara söylemesi kolay. Ben bu uğurda 50 binlere yakın para harcadım borçlandım hırpalandım. Aret hoca ard arda yapıp hevesimizi kaybetmeden olumlu sonucu göstermek istiyor belki de haklı ama keşke başka türlü olsa, keşke araştırılsa keşke diğer denemeler çok daha ucuza olsa vs vs...
Aret hoca mükemmel bir doktor insani ahlaki mesleki yönden fakat artık fabrikaya bağlanmış herşeye herkese hemen hemen aynı şeyler yapılıp olumsuzun sebepleri aranmıyor. Ben buna üzülüyorum. Ve aret hocanın en sevmediği söz Neden olmadığının sorulmasıymış. Ama biz asıl bunu merak ediyoruz.
Uzun yazdım ama 4. Denememi başka bir hastaneden düşünüyorum daha farklı tedavi olsun istiyorum. Zaten rapor hakkımda bitti artık en az 6 ay bekleyip para biriktiricez.
Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun..
Canım ben 2016da kendisinde tedavi gördüm hiç memnun kalmadım tavrından falan
Bencede düz bir tedavi uyguluyo cok yogun ilgi azMerhaba, bende 2 ay önce Aret hocada olumsuz alan bir hastayım. 3. Denememdi. Gonalf ve merional kullandım bende. Her kontorlde 3 saat git gel yaptım. Kısaca şöyle özetleyeyim arkadaşlar.
Benn bu tüp bebek sürecinde 1. Devlette son 2 yi özelde yaptırdım. Devletteki doktorumdan çok memnundum ki 1. Tüp bebek olmayınca beni birçok yere yolladı araştırma için. Sonuçlarda kötü birşey çıkmadı. Kendisi özeldeki imkanların daha iyi olduğunu söylediği için özele yöneldim.
Fakat özelde maalesef neden olmadığı ile ilgilenmiyorlar. Eski sonuçlara bakıyorlar ve sıkıntı görmedikleri için hemen başlıyorlar tedaviye. Düşünün hormon testleri bile yapmadılar 1.5 yıl önceki testlere baktılar. 2. Tüp bebek dememem de Eray Çalışkan tedavi olumsuz olunca rahimde sıkıntı olabilir ameliyat gerekebilir demişti. Madem öyleydi tedavi öncesi bunu neden söylemedin yada ne kadar doğru?.
3. Denemem de Aret hey çok iyi niyetli hiç paraya değer vermeyen, en azından yüzünüze bakan ümitlendiren cesaretlendiren bir doktor. Yanındaki ekibin yüzde 80 i ukala ve ters cevaplar veriyor. Ama tedaviye başlamam için nerdeyse her gün arıyorlardı. Özellikle asistanları, ama tedavi sürecinde terslemeye başladılar. Rahimde ameliyat veya farklı bi durum görmedi aret hoca. Fakat o da neden olmadığı ile ilgilenmedi. Direk denemeye başladık ve olmayınca da neden olmadığıyla ilgilenmek yerine hemen dördüncü tedaviye başlamamız gerektiği söylendi. Şu bir gerçek ki doktorlara söylemesi kolay. Ben bu uğurda 50 binlere yakın para harcadım borçlandım hırpalandım. Aret hoca ard arda yapıp hevesimizi kaybetmeden olumlu sonucu göstermek istiyor belki de haklı ama keşke başka türlü olsa, keşke araştırılsa keşke diğer denemeler çok daha ucuza olsa vs vs...
Aret hoca mükemmel bir doktor insani ahlaki mesleki yönden fakat artık fabrikaya bağlanmış herşeye herkese hemen hemen aynı şeyler yapılıp olumsuzun sebepleri aranmıyor. Ben buna üzülüyorum. Ve aret hocanın en sevmediği söz Neden olmadığının sorulmasıymış. Ama biz asıl bunu merak ediyoruz.
Uzun yazdım ama 4. Denememi başka bir hastaneden düşünüyorum daha farklı tedavi olsun istiyorum. Zaten rapor hakkımda bitti artık en az 6 ay bekleyip para biriktiricez.
Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun..
Bende hic memnun kalmadim tavri cevab vermemesi azarlamasi düz tup bebek uygulamak istemesi arastirmamasi yeteri kadarCanım ben 2016da kendisinde tedavi gördüm hiç memnun kalmadım tavrından falan
AynenCanım ben 2016da kendisinde tedavi gördüm hiç memnun kalmadım tavrından falan
Merhabalar , ben de Aret beye gitmeyi dusunuyorum.benim sorunlarım biraz fazla daha önce 2 dış gebelik geçirdim pko luydum .geçen sene Zeynep kamilde 1. Tüp bebek demem yapıldı amh 1.035 ti 1 yumurtam vardı o da tutmadı. Histereskopi yapılmasını istedim yapıldı sorun yok dendi.simdi 2. Denememi Zeynep kamilde sogudugum için özelde denemek istedim uygun fiyat olduğu için ve ismini çok duyduğum.icin aret beye gitmeyi düşünüyorum.maddi durumum iyi olsaydı Ercan bastu ya gitmek isterdim (Acıbadem Fulya)
Kasım ayında amh 0.67 olmuş bu kadar kısa sürede pat.diye düştü malesef.yas 35 oldu zaman kaybediyorum.bu adetimde aret beye gideceğim Allah nasip ederse. Aret bey 1 yumurtam olursa ve havuz sistemi yaparsa acaba maliyet nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Her yumurta toplamı işlemi için ayrı para mı ödeniyor acaba ?
Merhabalar , ben de Aret beye gitmeyi dusunuyorum.benim sorunlarım biraz fazla daha önce 2 dış gebelik geçirdim pko luydum .geçen sene Zeynep kamilde 1. Tüp bebek demem yapıldı amh 1.035 ti 1 yumurtam vardı o da tutmadı. Histereskopi yapılmasını istedim yapıldı sorun yok dendi.simdi 2. Denememi Zeynep kamilde sogudugum için özelde denemek istedim uygun fiyat olduğu için ve ismini çok duyduğum.icin aret beye gitmeyi düşünüyorum.maddi durumum iyi olsaydı Ercan bastu ya gitmek isterdim (Acıbadem Fulya)
Kasım ayında amh 0.67 olmuş bu kadar kısa sürede pat.diye düştü malesef.yas 35 oldu zaman kaybediyorum.bu adetimde aret beye gideceğim Allah nasip ederse. Aret bey 1 yumurtam olursa ve havuz sistemi yaparsa acaba maliyet nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Her yumurta toplamı işlemi için ayrı para mı ödeniyor acaba ?
[/QUOTE
Merhaba ben de Aret hocayla tedaviye başladım ilk ay toplama oldu tek yumurtam vardi boş çıktı 8500 TL ödemiştim 5000 TL sini iade ettiler.2. ay iki yumurtam vardi ikisi de dollendi 7750 ödedik 3.su yani bu ay ya da ne zaman yumurta görülürse yine toplama yapılacak o zaman 4500 daha odicem yumurta sayısı az olduğu için dondurma ücreti ödenmiyor ya da transferden arta kalan olursa 1150 TL gibi birşey ödeniyormus.İade olayı şöyle yumurta boş çıkar ve hiç bir işlem uygulanmazsa 5000 iade mikroenjeksiyon uygulanıp dollenmez ve iptal olursa 3500 TL iade ediliyor.Her anlamda sistemleri çok güzel
Canım gönül rahatlığı ile aret beye gidebilirsin mükemmel bir doktor ve çok iyi bir insan sürekli güler yüzlü cuma günü transferimi yaptı kendileri sormak istediğin bir şey olursa bana sorabilirsin canım ben çok araştırdım Acıbadem’de bir doktor arkadaşımın aracılığı ile gittim ve hem merkezden hem de aret beyden çok memnun kaldımkarar veremedim daha Aret mi Ankara başkant M. göğşen hoca mı?
Ben de cuma günü transfer oldum aret hocada inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber benim de 7 tane 5. Gün embriyom donduruldu biri transfer edildiBen tedavime başladım Aret hoca çok ilgili güleryüzlü, her sorunuzun yanıtını detaylı alabileceğiniz ve işini düzgün yapan bir doktor.
17 yumurtam toplandı 24 mm lerde her yumurtam titizlikle takip edildi. 5. Güne 5 embriyom kaldı ve pandemi nedeni ile dondurmak durumunda kaldık. 1 Ay rahim dinlenirdik. Şimdi transfer için hazırlıkla başladı. Benim içime sinen bir secim ve tedavi süreci oluyor. Sonucu ne olursa olsun doktorunuzun çabasını hissediyorsanız gerisi Allahtandir. Ol derse olur olmuyorsa bu doktorun sucu değil.
Allah hiç birimizi aratmasın. Hayırlı sonuçlar nasip etsin![]()
teşekür ederim cevapladığınız için. ücretlendirme nasıl? sgk ve heyet raporu bunlar nasıl oluyor?Canım gönül rahatlığı ile aret beye gidebilirsin mükemmel bir doktor ve çok iyi bir insan sürekli güler yüzlü cuma günü transferimi yaptı kendileri sormak istediğin bir şey olursa bana sorabilirsin canım ben çok araştırdım Acıbadem’de bir doktor arkadaşımın aracılığı ile gittim ve hem merkezden hem de aret beyden çok memnun kaldım![]()