- Konu Sahibi greeneyesegs
-
arkadaşlar,geçen gün heyecanla bebişimi ilk kez ultrasonda görüp,kalp atışını duyabilmek için,arzu hnma gittik ama hayal kırıklığı yaşadık.koskoca medikalde ultrason cihazı kalp atışını duyuramıyor.biraz canımız sıkıldı,devam etmekte kararsızım,ayrıntılı bir ultrason değilmi acaba,bebeğin sağlık durumunda problem olsa,görülebilirmi,bilmiyorum.başka tavsiyesi olan varsa düşünebilirim
ahmet beyin methini bende duydum canım.ama arzu hanımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum.benim içim ısındı arzu hanıma .
ben hamileligımde medıcaldeydım ılk nuray hanıma sonrada ahmet beye gıttık 5 buçuk aylıktım dr degıstırdım kesınlıkle o hastane dr güvenemiyorum karar sızın bayan doktorlar dahada tecrübesız korkak oluyor
arkadaşlar,geçen gün heyecanla bebişimi ilk kez ultrasonda görüp,kalp atışını duyabilmek için,arzu hnma gittik ama hayal kırıklığı yaşadık.koskoca medikalde ultrason cihazı kalp atışını duyuramıyor.biraz canımız sıkıldı,devam etmekte kararsızım,ayrıntılı bir ultrason değilmi acaba,bebeğin sağlık durumunda problem olsa,görülebilirmi,bilmiyorum.başka tavsiyesi olan varsa düşünebilirim
sonra hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı
mrb nurr ii geceler ben emel arzu hanıma gidiyosun galiba bende hamile olduğumu yeni öğrendim 5. haftam şimdi 6. haftanın sonunda arzu hanıma gitmeyi düşünüyorum 6 haftada kalp atışları belli oluyomu ultrosandaben daha önce bi hamilelik geçirdim kalp atışlarını hiç duyamadık malesef kürtaj olmak zorunda kaldım şimdide çok korkuyorum dr biran önce gitmek istiyorum hemde gitmek istemiyorum yardımcı olursan sevinirim teşekkürler....
sonradan bursanın 1 numaralı dr gittim ziya çetin
gerçekten 2010 en iyi kadın doğumcusu seçilmiş bursada
yaaa bende tırstım şimdiben hamileligımde medıcaldeydım ılk nuray hanıma sonrada ahmet beye gıttık 5 buçuk aylıktım dr degıstırdım kesınlıkle o hastane dr güvenemiyorum karar sızın bayan doktorlar dahada tecrübesız korkak oluyor
bende 6 hftnın sonunda kalp atışlarını duymaya başlamıştım inşallah sende duyarsınmrb nurr ii geceler ben emel arzu hanıma gidiyosun galiba bende hamile olduğumu yeni öğrendim 5. haftam şimdi 6. haftanın sonunda arzu hanıma gitmeyi düşünüyorum 6 haftada kalp atışları belli oluyomu ultrosandaben daha önce bi hamilelik geçirdim kalp atışlarını hiç duyamadık malesef kürtaj olmak zorunda kaldım şimdide çok korkuyorum dr biran önce gitmek istiyorum hemde gitmek istemiyorum yardımcı olursan sevinirim teşekkürler....
sonradan bursanın 1 numaralı dr gittim ziya çetin
gerçekten 2010 en iyi kadın doğumcusu seçilmiş bursada
merhaba arkadaşlar,medikalde doğum ücretini bilen varmı,ben bugün gittim ama aceleden sormayı unutmuşum,birde kontrol süresi 10 gün,beni 15 gün sonra tekrar çağırdı arzu hnm.ayda 80 tl muayene ücreti.hep 15 te birmi çağırıyor,yoksa ilk 3 ay diyemi?son bi soru,2'li tarama yaptıran varmı?ben hepsini yaptırmıcam,4'lü olan en önemliymiş galiba,onu yaptırayım diyorum,siz ne diyorsunuz?
merhaba arkadaşlar,medikalde doğum ücretini bilen varmı,ben bugün gittim ama aceleden sormayı unutmuşum,birde kontrol süresi 10 gün,beni 15 gün sonra tekrar çağırdı arzu hnm.ayda 80 tl muayene ücreti.hep 15 te birmi çağırıyor,yoksa ilk 3 ay diyemi?son bi soru,2'li tarama yaptıran varmı?ben hepsini yaptırmıcam,4'lü olan en önemliymiş galiba,onu yaptırayım diyorum,siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?