- Konu Sahibi greeneyesegs
-
merhaba arkadaşlar ben de demet hanıma gitmeye karar verdim ve önümüzdeki cumaya randevu aldım fiyatları telefonda vermiyolar doktorla görüşecekmişiz.ben temmuz 24 te doğum yapıcam inşallah demet hanım orada olur cuma günü memnun kalırsam doğumu orda yapıcam kısmetse olmadı arzu hanıma devam artık napiyim
arkadaşlar merhaba,
yarın ilk kez kadın doğuma gideceğim , medical park esra çebi nin iyi bir dr. olduğunu duydum , referanslı gideceğim ama tedirginim, esra çebi ye giden arkadaşlar yorumlarını yazarsa çok memnun olurum , bebek yapmayı düşünüyorum medical park doğum için iyi bir hastane mi sizce?
teşekkür ederim....
ben de doktor iyi diye gidiyorum yani öyle duydum ne yapacağımı şaşırdım,
peki hangi yönlerden iyi değil bu hastane yeterli techizat yok mu?:44:
eşimin arkadaşının eşi gidiyor oraya son ayı o benden daha titiz gayette memnunmuş esra hanım dan, çok güleryüzlü ilgili bir doktormuş, hiç birşey sormadan her şeyin açıklaması yapıyormuş...ayrıca vereceği tahlilleri ssk da da yaptırabilirsiniz diye fikir de sunuyormuş:) yarın gideceğim doktora fikirlerimi yazarım arkadaşta doğum yapsın ondan da bilgi alacağım iletirim yine, birde kendi isteğiyle sezeryan yapacak 2100 tl miş, vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim, umarım hayal kırıklığına uğramam, yarın korkulu ir gün beni bekliyor
canım hastaneden çok doktor önemli doktorun iyiyse hiç düşünme korkmada hayırlısı olsun inş.
ben de o mantıkla gidiyorum inş hayırlısı olur, yakın zamanda da bebiş düşünüyorum, yarın ola hayır ola bakalım:)
doktordan gelince yaz merak ederim :)
Allah gönlüne göre versin canım
bu arada sizin gittiğiniz doktor nerede acaba önceki alıntıları okudum demet hanımdan bahsediyorsunuz, hangi hastanede, istanbul da mı?
yok canım bursa medikabil hastanesi yeni bi hastane sen istanbuldasın sanırım
evet ben ist. dayım canım bir sorayım dedim, bursa ikinci memleketim sayılır annem o taraflı, teyzem de orada:):)
canım ozaman sen benim sylediklerimi unut ben bursa medikalpark için konuştum
doktora gittim sonunda , haber veriyim dedim, korkutuğum gibi değilmiş çok iyi bir doktor, hiç bir sorunumda yok , inş yakın zamanda bebiş haberini veririm buradan , ilgin için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?