• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar cumartesi günü barıs beyle görüsmeye gidicem tekrardan bi hafta snrda Allah kısmet ederse ameliyat oluorm, şöle bi tasarımıma baktım da; barış bey ameliyat esnasında burun deliklerinin boyutlarıyla da oynuyo dimi? şindi aynada baktım bnm burun deliklerim kocaman eger bunlar bu boyutta kalırsa facia olur.:) Bide bişi daha sorcam yüzümden burun ucuna kadar olan mesafe de biraz kısaltılsa mı yani su resimde kırmızı çizgiyle gösterdiğim kısım, bide burun ucu kıkırdaklarının belirginliği kalkık olunca komik mi durur acaba? Yardımınız bekliorm kızlar... :) Bu arada herkezin kandili mübarek olsun..
$yeni burun.webp

:)) Canım hatırlıyorum seni ve resmine baktım Barış Bey ne der bilemem ama ben burnunu yapar derim :) şu açıdan söylüyorum bunu kendisi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı.
Yanılmıyorsam senin burun delik hizalarında sorun yok sadece burun ucuna müdehale edilerek duruşu sabitlenecek. Açıkçası burun kemeri veya eğriliği veyahut uzunluğu şikayetleriyle ilgili yaptığı bir çok burnu gördüm. Tümünün ameliyat öncesi resmi profilden çekilmişti. Eminim seninki gibi olanda vardır. Çok zor bir ameliyat gibi gelmedi bana. Barış Bey burun ucunda usta umarım muayene sonrası el sıkışarak ayrılmış olursunuz :)
Evet çok ahkam kesmiş gibi oldum Barış Bey ne diyecek bana da yaz mutlaka :) Gönlüne göre bir görüşme dilerim :))

çokkkk sağol resmen kk nın iyilik meleğisin sen :) gene yatıştırdın beni.. kolay olcak dedin ya ameliyat artık randevuya daha bi neşeli giderim hep korku var içimde ya barış bey çok zor bi ameliyat seni beklio derse.. bi de memeyle ikisini aynı ameliyatta olmaz derse diye korkuyorum çünkü ben ikisinden de aynı anda kurtulmak istiyorum.. böylece işten sadece burun için izin almış olup kimseye çaktırmadan diğerini de olabilcem.. barış bey bu arada 10 günlük ya da 20 günlük raporlar yazabiliyor değil mi? iş yerinden izin deil de rapor götürsem daha ii olcak bnm için.. bu şekilde rapor alan var mı? randevuda ne oldu ne bitti ilk burda anlatcaaam..

berf bu arada tasarımına tekrar baktım da.. bence burnunun boyu da ideal çıkıntısı da o çizdiğin şey işte o da ideal.. ama sen içinde kalmasın bu görüşmede bi de daha kısasını tasarlat bi barış beye bakalım nasıl duruyo..

eet muhtemelen baska zaman inş. aslında bi görüşme ayarlasak da sanal alem dısındada tanıssak...

osslemcim ben Haziran ayında dudak dolgusu yaptırmıştım. Sonra burun ameliyatına karar verip Eylül gibi de ameliyatımı olmuştum. 6 Aylık olan dudak dolgumun sefasını kısmen sürebilmiştim. Yüzün başta üst dudak bölgen olmak üzere şişiyor çünkü. Ödemler geçene kadar dudak dolgunun süresi biter. Sana tavsiyem burnunu yaptırdıktan sonra, ödemlerinin inme durumuna göre 3 veya 6.ayda dudaklarını yaptır. Hem daha mantıklı işleyen süreçler bakımından.
İşlem basit, acısız. Sadece ilk gün aşırı sıcak yemek ve içecekten uzak durmak şart. 1-2 gün öpüşme yasağı var. Yaptırdıktan sonra dudaklarınızı uyuşturarak işlem gerçekleştiği için bir müddet konuşurken kelimeler kayıp gidiyor :) Görüntüye aldanmayın 1,5 günde abartılı şişkinliği iniyor -ki ben keşke inmese demiştim- takribi 2.haftadan itibaren oturmaya başlıyor bana Teosyal Kiss uygulamıştı. Ben yine yaptıracağım fırsat kolluyorum :)

Canım süpersin valla, ben seksi dudaklar istiyorum ama işlemin geçici olması can sıkıcı tabi:( 6 ayda bir tekrarlatmak hem maddi hem manevi açıdan sıkıntılı ama kalıcı yöntemler de riskliymiş

canım ben senin burun ucunun kıkırdaklarına bayıldım. kıkırdakların biraz belirgin olması buruna zariflik katıyo. sırf bu yüzden barış bey benim burun ucuma kıkırdak ekledi.bence o kıkırdaklar belirgin olduğu için çok şanlısın.
o mesafeye gelince:
benim de tasarımda baya uzun duruyodu. anki burnum hande yener burnu gibi olcak dedim.ameliyattan önceki görüşmede barış beye sordum.o yüksekliği kısaltcam dedi. ameliyattan hemen önce ( yani tam anestezi etkisiyle uyumak üzereyken) barış beyin asistanı sordu. son olarak istediğin bişey varsa bana söyle ben ameliyat sırasında barış beyi ona göre yönlendiriyim dedi. bende o mesefayi söyledim.
şimdi burnuma bakıyorum da istediğim kadar kısa değil. biraz daha kısa olsamıydı diyorum. ama orası kısa olsa bu kadar zarif durmazdı.minicik nokta kadar bi burun kalırdı.
burun deliklerini barış bey küçültüyor.benimkini küçültmemiş.ben küçültmezse yeni haliyle minicik olan burnuma büyük gelen burun deliklerim olur sanmıştım. ama şuan burun deliklerim minicik duruyor. hatta şuan en çok orayı beğeniyorum :9:

sana son olarak şunları söyliyim.ben ameliyattan önce oranın yükekliği,buranın uzunluğu,şuranın büyüklüğü diye birsürü şeye takılmıştım.sana takılma boşver demicem.hepsini didik didik kurcala.ölç biç.hatta şekil çiz barış beye göster.sor.çünkü ameliyattan sonra keşke demeni istemem.
ben sordum soruşturdum ameliyattan önce.hatta barış bey herşeye dikkat ediyosun, matematikçi olduğun için herşeyi hesaplamışsın, bu kadar kafanı yorma. hele ameliyattan sonra da böyle devam edersen çok mutsuz olurun dedi.bende ona ben ameliyattan sonra bunları söylememek için şimdi bu kadar inceliyorum dedim.
ameliyattan sonra etrafımda bu işten anlamayanlar şurası şölemi kalcak,burası böle mi kalcak dediğinde hiiiççç bakmıyorum bile.şuan burnuma alıcı göüyle bakmıyorum.hesap yapmıyorum.keşke şöyle olsaydı demiyorum.çünkü ameliyattan önce kendimi çok iyi anlattım,söylenecek herşeyi söyledim.barış bey bu doğrultuda elinden geleni yaptı.dediğim herşeyi %100 yaptı diyemem.ama % 95 yapmıştır. geriye kalan % 5 lik kısım ise zaten olamayacak bir istektir diyorum

kızlar cumartesi günü barıs beyle görüsmeye gidicem tekrardan bi hafta snrda Allah kısmet ederse ameliyat oluorm, şöle bi tasarımıma baktım da; barış bey ameliyat esnasında burun deliklerinin boyutlarıyla da oynuyo dimi? şindi aynada baktım bnm burun deliklerim kocaman eger bunlar bu boyutta kalırsa facia olur.:) Bide bişi daha sorcam yüzümden burun ucuna kadar olan mesafe de biraz kısaltılsa mı yani su resimde kırmızı çizgiyle gösterdiğim kısım, bide burun ucu kıkırdaklarının belirginliği kalkık olunca komik mi durur acaba? Yardımınız bekliorm kızlar... :) Bu arada herkezin kandili mübarek olsun..
Eki Görüntüle 141592

Canım ben 24'ünde oluyorum ameliyat.Ameliyat öncesi görüşmede senin tasarımını söyleyeceğim Barış Beye.Burun ucundaki kıkırdaklarına bayılıyorum çok güzel duruyor.Bide kaş arandan burun ucuna kadar olan mesafen tam benim istediğim,kısa yani.
Ben büyük ihtimalle 1.tasarımı yaptıracağım fakat burun uzunluğu sanki biraz fazla gibi(kaş arası-burun ucu uzunluğu) Anlatabildim mi ?
1. tasarımıma bakar mısın ? Sencede burun uzun dimi ? Kalkıklığı nasıl ?

Ben 23'ünde son görüşmeyi yapacağım çünkü istanbul dışından geliyorum.Sevin hanım bi gün öncesi yeterli olur dedi görüşme için.Son görüşme ne kadar sürer ? 1 saat filan vakit ayırır mı barış bey ?Aceleye gelsin istemiyorum.Cumartesi son görüşmenin süresini yazar mısın ? Senin hastane belli mi ?

ayyy ne çok sordum .....

kafamdaki bütün sorulara cevap vermişsin aslında paprica bn cumartesi günü gidicem görüşmeye ondan önce bi kere gitmiştim ama o yarım saat sürmüştü brz da acemiydim barıs beye bıraktım ama şimdi begenmediğim taraflarını sölicem. o kdr burun incelememe ragmen hala daha acemiyim o yüzden sizede sorym dedim neleri sölemem gerek die

Canım ben 24'ünde oluyorum ameliyat.Ameliyat öncesi görüşmede senin tasarımını söyleyeceğim Barış Beye.Burun ucundaki kıkırdaklarına bayılıyorum çok güzel duruyor.Bide kaş arandan burun ucuna kadar olan mesafen tam benim istediğim,kısa yani.
Ben büyük ihtimalle 1.tasarımı yaptıracağım fakat burun uzunluğu sanki biraz fazla gibi(kaş arası-burun ucu uzunluğu) Anlatabildim mi ?
1. tasarımıma bakar mısın ? Sencede burun uzun dimi ? Kalkıklığı nasıl ?

Ben 23'ünde son görüşmeyi yapacağım çünkü istanbul dışından geliyorum.Sevin hanım bi gün öncesi yeterli olur dedi görüşme için.Son görüşme ne kadar sürer ? 1 saat filan vakit ayırır mı barış bey ?Aceleye gelsin istemiyorum.Cumartesi son görüşmenin süresini yazar mısın ? Senin hastane belli mi ?

ayyy ne çok sordum .....

cnm biliorm senin 24 ünde olucagını hatta senn refakatçin yoktu sanırsam hatta o zmn sölemiştim ertesi gün bnm ameliyat saatimden erken gelcem brz cıkmamıssan seni göriyim die :) tabi aynı hastane olursa... cumartesi günü yasananların hepsini anlatırım sana ama senn geldgn gün cok işin olur cnkü hem barıs beyle görüsceksin hemde kan fln alınıcak anestezi için gerekli tahliller yapılcak sana... barıs beye tasarımı sormam için adım berfu.. =)
bu arada bu cumartesi günkü randevumu alırken sordum sevin hanıma acıbadem de olcak ameliyatın dedi ama sonradan değişirse bilemem

cnm biliorm senin 24 ünde olucagını hatta senn refakatçin yoktu sanırsam hatta o zmn sölemiştim ertesi gün bnm ameliyat saatimden erken gelcem brz cıkmamıssan seni göriyim die :) tabi aynı hastane olursa... cumartesi günü yasananların hepsini anlatırım sana ama senn geldgn gün cok işin olur cnkü hem barıs beyle görüsceksin hemde kan fln alınıcak anestezi için gerekli tahliller yapılcak sana... barıs beye tasarımı sormam için adım berfu.. =)
bu arada bu cumartesi günkü randevumu alırken sordum sevin hanıma acıbadem de olcak ameliyatın dedi ama sonradan değişirse bilemem

sabah 10 istanbul'da olacağım.Hemen otele yerleşeceğim.Sonra kliniğe gidip ödemeyi yaparım diyorum.Sonrasında aç karna tabiki hastaneye kan vermeye.Kan vermenin dışında hastanede başka bi iş var mı ?Ne bileyim ciğer filmi filan çekiliyor mu ?
En son da Barış beyle görüşme .... :)))

Yarın ben Sevin hanımı arayayım bari ...evdeki hesap çarşıya uymazsa bide he he he :)))

valla bilmiorm o kdrını onu ameliyat olan arkadaslara sormak lazım sadece kan die biliorm.. sen hangi hastanede oluosun bu arada?

riseoftheangel beni de eklersen burnunu görmek isterim.. İki kez ameliyat geçirdim ama eğriliğim düzelmedi.. 3. ameliyat gerekli.. Burnunun eğriliği tam olarak düzeldi mi?? Bir de kapalı teknikle mi oldun??

canımm benim eğrilik zannedersem kıkırdakta vardı.sol tarafa olan kıkırdağın eğriliğini de o taraftaki kasları oynayarak halletmeye çalıştı.ameliyattan sonra sol yanağımda resmen işlem yapılmıştı çünkü:)
evet canım kapalı teknikle oldum ben ameliyatı ki barış bey zaten kapalı tekniği kullanıyor.
sen bana arkadaşlık teklifi gönder canım kabul ederim senii ;)

kızlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun..

risecım eski çekilmiş önden bi foton varsa koyabilir misin yamukluğunu benimkiyle kıyaslıcam ve şimdiki haline bakıcam burnunun :) bana bi ön deneyim olursun aynı benimki de senin gibi sola yamuk fotom var zaten.. nefes problemim şöyle ki sağ deliğim daha geniş sol daha dar..sağı kapayınca soldan nefes alamıom ama solu kapayınca sağdan alabiliorum.. nezleyken özellikle çok kötü oluo eğer sağ çok tıkanmışsa nefes ağızdan alıom mecburen.. senin ameliyatın hangi teknikle oldu peki? kapalı açık? yamukluğu gidermek için barış bey kemiği kırıp yeniden mi şekil verdi bi özetleyebilirmisin?

canım koyuyorum şmdi eski resimlerimden bitanesini:)) ben kapalı teknikle ameliyat oldum zaten barış bey de kapalı tekniği kullanıyor tatlım..bir de benim eğrilik zannedersem kıkırdaktaydı kemikte bi eğrilik var mıydı bilmiyorum kii tekrar gidicem bandajlar alınınca ozaman sorayım bari :))

merhaba, ben de burun ameliyatı olmak istiyorum ve açıkçası çok uzun zamandır araştırma yapıyorum ama barış bey i malesef geç keşfettim..herkes çok memnun anladıgım kadarıyla,şuan en yüksek ihtimal o kafamdaki..ama ameliyat olan arkadaşlara özellikle bi soru sormak istiyorum sizce ameliyattan sonra işe/okula kaç gün içinde dönebilirim okulda hocaların gözüne bandajla dolaşıp pek batmak istemiyorum da :1::1:

Back
X