canım ben senin burun ucunun kıkırdaklarına bayıldım. kıkırdakların biraz belirgin olması buruna zariflik katıyo. sırf bu yüzden barış bey benim burun ucuma kıkırdak ekledi.bence o kıkırdaklar belirgin olduğu için çok şanlısın.
o mesafeye gelince:
benim de tasarımda baya uzun duruyodu. anki burnum hande yener burnu gibi olcak dedim.ameliyattan önceki görüşmede barış beye sordum.o yüksekliği kısaltcam dedi. ameliyattan hemen önce ( yani tam anestezi etkisiyle uyumak üzereyken) barış beyin asistanı sordu. son olarak istediğin bişey varsa bana söyle ben ameliyat sırasında barış beyi ona göre yönlendiriyim dedi. bende o mesefayi söyledim.
şimdi burnuma bakıyorum da istediğim kadar kısa değil. biraz daha kısa olsamıydı diyorum. ama orası kısa olsa bu kadar zarif durmazdı.minicik nokta kadar bi burun kalırdı.
burun deliklerini barış bey küçültüyor.benimkini küçültmemiş.ben küçültmezse yeni haliyle minicik olan burnuma büyük gelen burun deliklerim olur sanmıştım. ama şuan burun deliklerim minicik duruyor. hatta şuan en çok orayı beğeniyorum
sana son olarak şunları söyliyim.ben ameliyattan önce oranın yükekliği,buranın uzunluğu,şuranın büyüklüğü diye birsürü şeye takılmıştım.sana takılma boşver demicem.hepsini didik didik kurcala.ölç biç.hatta şekil çiz barış beye göster.sor.çünkü ameliyattan sonra keşke demeni istemem.
ben sordum soruşturdum ameliyattan önce.hatta barış bey herşeye dikkat ediyosun, matematikçi olduğun için herşeyi hesaplamışsın, bu kadar kafanı yorma. hele ameliyattan sonra da böyle devam edersen çok mutsuz olurun dedi.bende ona ben ameliyattan sonra bunları söylememek için şimdi bu kadar inceliyorum dedim.
ameliyattan sonra etrafımda bu işten anlamayanlar şurası şölemi kalcak,burası böle mi kalcak dediğinde hiiiççç bakmıyorum bile.şuan burnuma alıcı göüyle bakmıyorum.hesap yapmıyorum.keşke şöyle olsaydı demiyorum.çünkü ameliyattan önce kendimi çok iyi anlattım,söylenecek herşeyi söyledim.barış bey bu doğrultuda elinden geleni yaptı.dediğim herşeyi %100 yaptı diyemem.ama % 95 yapmıştır. geriye kalan % 5 lik kısım ise zaten olamayacak bir istektir diyorum