• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bnmde direk kavisi belli yani niyebende öyle oldu acaba ???
tamam canım ama ben özel msj atmıyrm sanırmm senbana göndersen olur mu?? yada ben veriyim sen ekle beni msne :)

Herkesin burun yapısı, ödemlerin inme süreci, yapılan ameliyat uygulaması farklıdır.
Direkt kavisin çıktıysa ne mutlu sana :))

ayyyyyy ama ben çokkkk utanıyoommmm :17: kızarırım şimdi ben kesin dr un karşısındaa.. gerçi bişey de yok ki nesinden utanıyosam :52:

:) Rahat ol diyemem bende sırf bu yüzden hastane kapısından geri dönüp sonra nefesimi tutup tek hamlede içeri girmiştim. Ama olmayan bir şeyden utanmanın bir alemi yokmuş bunu anladım. :))

1. ayım doldu :) bugün kardeşime rica ettim benim fotoğraflarımı çekti.ayarlamaları yapabilirsem birazdan fotoğraf koyacağım :32:

Tşk ederim oraletçim, çok şekersin! Asıl ben seni melek ilan ediorum, iyilik meleği ;)

kadınlar klübü melekleri mi desem, barış çakır meleklerimi desem bilemedim ama kesinlikle "paprica melekleri" siniz :69:
size neler borçlu olduğumu keyifle aynaya baktığım heran içimden geçiriyorum.
zeynep bu arada yeni resimlerde süpesin. ayrıca bu saç rengide çok oturmuşl ten rengine. bende ameliyat sonrası saç kesimi ve rengini değiştirenlerdenim :34:

1 aylık resimlerimi ekledim kızlar :)

Çeşit çeşit açılardan bir sürü resim ödemli olmasına rağmen burun sırtı ve burun deliklerin çok güzel duruyor :)) Minik burunlu olmak böyle bir şey demekki :) :nazar::nazar:
3.ayda karşılaştırma yapalım canım fark daha iyi anlaşılıyor ve çok daha güzel oluyor her geçen gün ;))

Oraletcim beni unutmamış :)))
ameliyatta ters bişey olmasından çok korkuyorum .

kızlar ameliyat akşamı gelinde birlikte Fatmagülün suçu ne ? izleyelim :)))

Unuturmuyum yahu :)) Aklımdasın ;) Korkma yahu şuraya baksana resimler havada uçuşuyor kimse ameliyat günü korkusunu hatırlamıyor bende zaten yoktu ben hiç tatmadım :))

Sen ne istersen onu izleriz ben gece geç saatlere kadar Conan O'Brien izlemiştim. Refakatçimde uyuyordu :))))

Yani diyeceğim o ki her şey güzel olacak aklından geçenlerde güzel olsun :))

Çeşit çeşit açılardan bir sürü resim ödemli olmasına rağmen burun sırtı ve burun deliklerin çok güzel duruyor :)) Minik burunlu olmak böyle bir şey demekki :) :nazar::nazar:
3.ayda karşılaştırma yapalım canım fark daha iyi anlaşılıyor ve çok daha güzel oluyor her geçen gün ;))

özellikle her çaıdan eklemeye dikkat ettim.
oraletcim sanki ödemlerin çoğu gitmiş de hep böyle kalcak gibi gelio bazen. yani tmm bu halinide sevdim. yandan çok hoş ama önden çok geniş hissediyorum. 1 aydan sonrada şeklinde çok değişiklik oluyor mu?

özellikle her çaıdan eklemeye dikkat ettim.
oraletcim sanki ödemlerin çoğu gitmiş de hep böyle kalcak gibi gelio bazen. yani tmm bu halinide sevdim. yandan çok hoş ama önden çok geniş hissediyorum. 1 aydan sonrada şeklinde çok değişiklik oluyor mu?

Canım hiç yoksa 6.aydan başlıyor ödem inme süreci. Yani böyle kalmayacak daha inecek çok alan var. En geç burun ucu civarı düzeliyor bütün çalışma orada başlayıp orada bittiği için :)
Esas 1.aydan sonra başlıyor değişiklikler :) Zzynp mesela 3.ay resimleri koymuş çok fark var bunların üzerinede yenileri gelince yine farklı duracak. Kaçakgirl 1 yıllık resimlerinde çok oturmuş bir burun görüyoruz ilk zamanlarındaki resimeri de var bol bol hepsinde ayrı bir duruş ayrı bir hava var. Keyifli bir süreç her anın tadını çıkar canım :)

Çok sıcak ve içtensin, pozitifsin bu halini çok sevdim. Haydi kanatlarını alda gel bekliyoruz seni de :))

canm ben tepemde hare ile geleyim. Kanatları siz çıtırlar takın :-)) Ya Barış bey okuyormudur bu yazdıklarımızı? kimin kim olduğunu anlamaz umarım :-)) Yani benim ben olduğumu anlamasında...Bu sayfada çok şımardım zaten...( cnm o pozitiflik sizlerden kaynaklı...Bu sayfada öyle bir pozitif hava var...):21:

canm ben tepemde hare ile geleyim. Kanatları siz çıtırlar takın :-)) Ya Barış bey okuyormudur bu yazdıklarımızı? kimin kim olduğunu anlamaz umarım :-)) Yani benim ben olduğumu anlamasında...Bu sayfada çok şımardım zaten...( cnm o pozitiflik sizlerden kaynaklı...Bu sayfada öyle bir pozitif hava var...):21:

Rahat ol canım Barış Bey okuyor olsa ben bu kadar hakkında tüyo veremezdim rahat rahat :))
Ben kızların isimlerini bilmediğimden gittiğimde utana sıkıla nicklerini söylemiştim hatta "size ameliyat olmuş bulbeni nickli bir kız var herkes bulmu bir ben bulamadım onu" demiştim o da bulup göstermişti bana. Aynı şekilde kaçakgirl ve dilemgizin de burunlarını göstermişti. İsim olarak aşina olunca bulması sorun olmuyor.
Ben şımarmamak için zor tutuyorum kendimi.

Burada güzel burunlu kızlar var nereye baksam yeni bir resim görüyorum potizif hava sahası burası :))

Back
X