bende herkese aynı soruyo sordum :) bi an önce tampondan kurtulmak istiyorum senin pazartesi kaçta çıkıcak alcın cnm
geçmiş olsuuunnnnnnnnn binlerce kere canm bnm:):) iiyisindir umarım ki öle sanıyorum:)bndeki heyecan gttikçe büyüyor..en kısa zamanda rsmlerini bekliyoruzzz
Canım pazartesi alınacak alçım. çok merak ediyorum, ameliyattan daha heyecanlı olacak benim için...alışana kadar bir elinde ayna şeklinde gezeceğiz artıkşimdidden çevremdekiler burun muhabbetinden bayılmış durumdalar )
benim de pazartesi tamponlarım çıkıyo bende korkudan ölüyorum nasıl dayancam bilmiyorum inş karşılaşırız cnm bende görürüm burnunu :)
benim randevum 5, 5,5 gibi...seninde o saatlerdedir...tamponun çıkışı o kadar zor deiğil merak etme..saniyelik bir sıkıntı..çok rahatlayacaksın çıktıktan sonra...
benimde 6 da bakalım nasıl olacak benim biraz ağrılarım var senin nasıldı mirabel geçti mi sanki hep böle olacakmışım gibi
yaaaa ağrın mı var korkmaya başlıorum.18inde ameliyatım var.canım resimlerin var mı?
yaaaa ağrın mı var korkmaya başlıorum.18inde ameliyatım var.canım resimlerin var mı?
hani grip olursun başın ağrır ya öyle bişey ....ayrıca kulaklarada vuruyor...öyle bıçak kesiği acısı değil korkma...
tamponlardan kaynaklanıyor,çıktığı zaman tamamen geçiyor.
ağrı kesici hapın olacak iyi geliyor.
benimde 6 da bakalım nasıl olacak benim biraz ağrılarım var senin nasıldı mirabel geçti mi sanki hep böle olacakmışım gibi
benim pek ağrım olmadı. yani bazen hafif hafif zonkluyordu ama ağrı kesiciyi içince kesildi...geçer yarın daha rahatlarsın...fotoğraf koyacakmısın, merak ediyorum...)
canım benim 1 ay oldu ama kemer bölgesi hala belli.
sen geçtiğini söylemiştin,seninde ilk başlarda belliymiş.
ne kadar zaman sonra geçiyor ?,ben korkuyorum hafif belli kalacak diye.
elimde ayna profile bakmaktan bi hal oldum :))
2 nisan cumartesi 1. ay kontrolüm var,Barış Beye de soracağım.
Ben de 2 Nisan da kontrole gidiyorum, karşılaşabiliriz.
cnm senin resimlerine bakıp moral buluyorum artık :) seninde aynadan bakınca kocaman burun deliklerin gözüküyomuydu
ne tamamen görünüyodu ne görünmüyodu canım
ben ameliyattan önce aynen şöyle dedim
"burun deliklerim görünmeyecek şekilde kalkık olabilir"
ama burun delikleri görünen yüzler daha güzel görünüyor, ameliyattan sonra keşke burun deliklerim biraz daha görünseymiş dedim
neyse ki biraz görünüyor benim şu an =)
:) bende aynısını dedim :) senin resmini göstermiştim ama benim aynadan bakınca direk burun deliklerim gözüküyo acaba tamponlar çıknca iner mi aşağı inş diraz iner yaa
tampon çıkar çıkmaz hem kalkıklık biraz iniyo hem de burun deliklerinin görünürlüğü azalıyo,
tamponlar o kadar büyük ki burnu yeterince kaldırıyo =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?