kızlar 2gündür faranjitten yatıyorum.buara çok sık olmaya başladım.dün doktora gittim.deviasyon ameliyatı olmam gerektiğini söyledi.ben ztn estetik olcam barış beye inşlh,ama benim gibi estetik dışında faranjit problemini çözmek için olanda var mı acaba?varsa sonuç ne oldu?.doktor,burnumdan rahat nefes alamadığımı,ondan dolayı akıntı olduğunu fln söyledi. bu faranjitten nefret ettim
kızlar bnde heyecan dorukta iice masumlastım:) bugünü saymassak son 1 gün bana lütfen sans dileyin ve dua edin cok mutlu olurum:)
her şey çok güzel olacakkk, dualarımız seninle ve Barış beyle...Emin ellerdesin o yüzden hiç ama hiç merak etme, burnum çok güzel olacak diye gir ameliyatına, burnum çok güzel oldu diye çık ameliyattan
canım sana sadece tek bişi dicem sonra yine kararı sen ver..bi emre beyin yaptığı burunların ucuna bak bi de barış bey'in..farkı o kadar iyi görüceksinki..
cok tesekkür ederim mirablecim destegin içinbide bişi sorcam sevin hanım henüz aramadı bni 1 gün kala cagırıyorlar sanrırm bazı tahliller için falan öylemi cnm?
evet cnm bir gün öncesinden arıyor sevin hanım..Tahliller çok kısa sürüyor zaten, kan alınacak, bir de anestezi doktoru sana sorular sorup muayene edecek. Kaça kadar yiyip içebileceğini söyleyecekler....Yatış işlemin yapılacak...ameliyatın sabah mı? Pozitif enerjiyle git cnm, herşey çok güzel olacak...uyuyup uyandığında yepyeni bir senle merhaba diyeceksin)) şansın bol olsun!!!
Merhaba mermaid :)
Şişliklerden kastımız dokunduğumuzda veya konuştuğumuzda bizim hissettiğimiz şişlikler. Söylemedikçe karşımızdaki kişilerin anlamayacağı şekilde rahat ol sen
Sabah kalktığında daha şiş oluyor gün içinde iniyor bu şişlikler ve oturana kadar devam ediyor ama davul gibi bir şişlik değil zaten alçı çıktıktan sonraki burunlar en şiş burunlar o halleri bile ne kadar doğal şişliğin indiğini düşünürsek miss gibi bir burun kalıyor geriye :)
İşe hoplaya zıplaya gidersin alçıdan sonra o biçim olur yani :))
Canım o çektiğin muhtemelen kurumuş yara kabuğudur panik yapma :) Ama kontrole gittiğinde sor muhakkak ben itiraf etmiştim çektiğim dikiş iplerini bir sıkıntı yaşamadım :) Ama sakin sakin temizle cımbız kullanma bence ben en başta çok uğraştım nefes almak zor oluyor temizlemeyince biliyorum ama okyanus suyunu kullan bol bol)
Burnun sarkık olmaz ayrıca rahat ol sen :))
kızlar kurcalamayın burnunuzucımbız filan sokmayın yahu, ben kıyamıyorum, kulak pamuğuyla temizlerken bile hafif hafif değdiriyorum...deniz suyunu sıktıktan sonra içii yumuşuyor, kibar olun burunularınıza ) Bence genede ara bir sor...için rahat etsin...
kızlar bnde heyecan dorukta iice masumlastım:) bugünü saymassak son 1 gün bana lütfen sans dileyin ve dua edin cok mutlu olurum:)
Çok teşekkür ederim oralet. Umarım öle olur gercekten. Gerçi ne kadar güzel olursa olsun ise ilk gittiğim gün çok utanacagimdan eminim ama sırf bunun için bu ameliyattan vazgeçmek istemiyorum. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Bu arada Baris bey bana derin kalın dedi, bu durum da sislik konusunda korkuttu beni
calmebaby çok geçmiş olsun,faranjiti olan benim:) verdiğin bilgi için teşekkürler.ara ara durumunla ilgili bilgi verirsen sevinirim:) barış beye ilk gittiğinde o nedemişti faranjit konusunda,böyle olunca ameliyat daha mı zor oluyor acaba,bi de ekstra işlemlerde yapılıyor mu ki?
bir arkadaşımız farenjitten bahsetmiş.
2 yıldır farenjit yüzünden yazlarım bana zehir oluyordu. aynı şekild benim gittiğim doktorlar da deviasyondan kurtulmam gerektiğini söylüyordu. nefes problemi yüzünden gece ağız açık uyuduğumuzda boğazımız yoruluyor. sabah yorgun uyanıyoruz. boğazımız ağrıyor. genizde akıntı, boğazda tahriş vs. oluyor.
ben ameliyat oldum şimdi barış beye. bu sorunlarımın azalacağını düşünüyorumnefes konusunda ise 17 gün oldu ve şu anda bile süper rahatlamış durumdayım nefes konusunda.
Canım kalın burunlar biraz daha oturması için beklemek zorunda kalıyor -örnek ben- :)
Ama bu kasvetli değil keyifli aslında her geçen gün daha güzel bir burun görmek güzel :))
Korkma ama şişliklerinin ve ödemlerinin daha uzun geçeceğini bilBir iki sayfa ötede bitki çayı karışımı tarifi vermiştim onu not al ameliyattan sonra kullan faydasını daha çabuk göreceksin :)
Deri kalın olabilir ama bu güzel bir burna engel olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?