siebelle çok güzel olmuş burnun gerçekten harika..
Yarın aksam alcim çıkıyor arkadaslar. Bakalım altından ne çıkacak? :) yaa bu arada kaynamadı, git şimdi çıkaramam sonra gel demez i̇nsallah
Ufak bi operasyon deil yine normal amelyt oluosn ben brazda sekl degskligi istedm olmsken ucuda inclsn dedm ama nwfes sorunm yne gecmedi ve yeni burun seklimede alisamadm keske olmsaydm diorm en azndn ayni sornlu devm edrdm hayatima cunku ztn gecmedi artk ztn nefesi takmiorm alstm sekline alisamadm sendede olurmu bilmem ama sans gerckdn ve bu sadece bars beyde deil cogu doktrda karslasln bi durum malesef
Yarın aksam alcim çıkıyor arkadaslar. Bakalım altından ne çıkacak? :) yaa bu arada kaynamadı, git şimdi çıkaramam sonra gel demez i̇nsallah
hadi bakalım acılıs törenini sabırsızlıkla bekliyoruz barıs beyin hadi kalk bak bakalım aynaya dedigi anı duyar gibiyim:)
tesekkür ederim Allahım daha güzelini sana versin:)
ayy kıslar yarın bır sorun olmasa barıs beyle saa7 de randevum var 1 yıl olucak nedense heyecanlandım:))) bu heyecan nıedır bılmem belkıde doktorcugumuzu ozledım..burnum halen şiş bakalım nasıl bır gorusme olucak yarın randevusu olan varmı burdan...) taze taze bır resımde ekledım her acıdan farklı cıkıyor burnum :)
arkadaslar ıkıncı amelıyatımda basıma gelenı resımle anlatmak ıstedım o sadece yandan durumunu bıde onden var tabı onu daha koymadm acaba eskı halıme donebılırmıyım
Devlet dairesi gibi değil rahat ol senBugün git yarın gel yaşamazsın En fazla bant takılır
Bakalım ne çıkacak alçıdan ?? :)) Ama sürpriz bir şey çıkmayacak benim açımdan güzel olacağına adım gibi eminim :))
Umarım öyle olur canım, ben pek rahat durmadım acar arım alciyi :) alcinin altindansivilce çıkıyormu? Ya sol tarafta elimle yoklayinca bir cikinti geliyor, umar sivilcedir. Ona bile raziyim yani :)
Saat 6-6:30 gibi ben de orda olucam belki karsilasiriz
İnsallah senin dediğin gibi olur canım yoksa bedbahtlardayim :)) ya öyle aman aman bir beklentim yok, süper olsun kusursuz olsun diye, gözle görülür birsey olmasın yeter. Eklerim ben alçı sonrası fotograf ama ancakhaftasonu olur sanırım. Kaynak taktircam Perşembe, sacımı da koyuya boyattim. Söyle bambaşka bir mermaid görün istiyorum :))
kızlar dünden bugüne adlı tüm gelişimi gösteren bi albüm yaptım bu son albümüm olucak daha sonra resim koymicam taaki tüm sisliklerim inip burnum normal haline dönene kadaryanllız resimlerde cok büyük cıkıo burnusum anlamadım bi küçk yakalaamadım öndende baya sis oldugu için simdilik koymadım.. begenilerinize sunuyorum sevgili dostlarım
Sivilce de çıkıyor pütürük pütürük bir deri yüzeyide. Hani tam yağlı ezine gibi yağından arıtmak çok zor oluyor. Temizleyici ürün kullanmak şart oluyor..
Bir de sen rahat dur oynama alçınla :) Gevşemesin az sabır yarına bir şey kalmadı zaten :)) Alemsin yahu
Olur olur tam garanti veriyorum bak sana :)) Belki bant bile takılmasına gerek duymaz bakarsın.
Ben en çok ameliyat sonrası kızlardaki sadece burun değil full değişimi seviyorum. (Örnek vermeden de aklınızda canlandırabiliriz aynı kızı :)) ) Yenileyin kendinizi kızlar.. Saç, baş, giyim, kuşam.. :) Hiç yapmayan bile hafif bir makyaj yapsa havası değişiyor.
Değişin ve bu değişimi herkes görsün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?