Foto koymicam. Yani okadar cirkin burun sadece bana yapmis. Hic istemedim sekil. Yeni cikartim bantlari. Okadar nefret ediyorum. Keske hic olmasaydim.
canım masallah resımlerıne baktım burnun cok guzl gozkuyor ınan nazar degmesınbende cuma gunu oldum 4 gun oldu daha bugun tamponlar cıktı bılıyorum komık ama sımdıden sıslıklere taktım bugun barıs beye soyluyorum o bıle guluyor yuzundekı sıslıkler gecmemıs burnun nasıl sıs olmasın dıyor bıde ama tampondanmıdır nedır bılmıyorum burun delıklerımde cok genıs duruyor amelyt olmadan once bıle bukdr degıldı acaba nezaman duzelır burnumun sıslıgınden dolayımı oda
oralet bu arada bunu sormak ıcınde sana msj atcaktım ama gonderemedım..
canım masallah resımlerıne baktım burnun cok guzl gozkuyor ınan nazar degmesınbende cuma gunu oldum 4 gun oldu daha bugun tamponlar cıktı bılıyorum komık ama sımdıden sıslıklere taktım bugun barıs beye soyluyorum o bıle guluyor yuzundekı sıslıkler gecmemıs burnun nasıl sıs olmasın dıyor bıde ama tampondanmıdır nedır bılmıyorum burun delıklerımde cok genıs duruyor amelyt olmadan once bıle bukdr degıldı acaba nezaman duzelır burnumun sıslıgınden dolayımı oda
oralet bu arada bunu sormak ıcınde sana msj atcaktım ama gonderemedım..
canım sorma yaa nıye bukdar takıntı yaptm sımdıden bılmıyorm suanda zaten burun delıklerıme takmıs durumdayımm ya ınan senle konusmak bılgı almak benı rahatlatyor dedıklerını hepsnı teker teker uygulıcm zaten kac gundur uykudan gozumu acamıodm aldgım narkozdanmıdır nedır bunyede zayıf zaten ama ıkı gundur mumkun oldkca ayakta gezmeye calısıyorm daha dıkkt edıyrm bugun barıs bey bakmıs guluyoo:)) ya dıyo yuzundekı sıslıkler gtmemıs sen burnumun sısı nezaman gıder dıyosun bıraz sabret daha 4 gun oldu noldukı dıyoobende 1 ay sonrakı halımı merakla beklıyorumm oralet bakalım zaman ne gostercekk...
Aynen yanaklarımı gorsen nasıl sıs banada dedı derın kalın sıslık sende fazla olabılır kı olduda uff su surec gecsede bıan once stresı uzerımden atablsm
cnm bak bana inan benim burnum varya felaket şişti barış beye resmimi mail atmıştım ve beni istanbula çağırdı ama gidene kadar 2 günde bariz bi şekilde indi ben hiç yüzümü yıkamıyodum sadece pamukla siliyodum burnuma pamuğu bile dokundurmuyodum yüzünü kesinlikle yıka burnuna su gelsin bantlarını akşamları kesinlikle çıkart ben işe giderken 20 gün falan taktım akşam çıkartıyodum.sabret inan herşey güzel olacak...
Kizlar, alci cikti, simdi burnum bantli. Cok sok gecirdim ve aladim. Burnum cok sis, ve kendimi bir cirkin hizettim. Baris Bey aladimi anlamadi...Burnumun son hali degilmis, ve sisler inerse baska olcak mis. Bantli simdi burnum, ve gözlerin arasinda cok sis. Fotolar ekledim. Özel Albüm. Yandan burnu begendim, ama önden cok sis. Cünkü, kikirdak ekledi burun sirtina.
Canım geçmiş olsun olsun.Ben de şok olmuştum incek merak etme.Neden kıkırdak ekledi??Senin ilk ameliyatın değilmiydi
svyrm ,burnun çok güzel görünüo,sende favori burunlarımdan biri oldun.kaç ay olmuştu sen ameliyat olalı.şiklikler baya inmiş...
Bana yapti sekilden beli. Burun ucumada sanki 2mm burun sirtindan burun ucuna kavis var. Ve ben hic kavis istemedim. Massage yapiyorum insin diye...buna cok sinirleniyorum. Ve üst kisminda kikirdak eklemis. Sem sert, ve Burnum önden cok genis duruyor...ve bunuda asla istemedim. Hatta ona bir foto gösterdim nasil istedimi...herseyi yapti, ama benim istedimi yapmadi. Ve ondan önce zor bir burnum bile yoktu...bu hale getirdi...Sisikler inerse bile begenmicem galiba. Ondan önce daha güzel dim. Senin burun ucun gibi istiyordum. Öyle olmadi...bana sanki Adriana Lima gibi Burun ucu yapti. Daha 4 hafta beklicem ondan sonra iyi olmasi yine yani gitmem lasim. Ama beni zaten anlamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?