semacım cok tsk ederımm sanada gecmıs olsun tekrardan:) ya ben senın resımlerıne baktım sısken bıle begendm ben yanıı gayet guzeldı zaten senın burnun...ben alcı cıktıkdan snra cok tuhaf oldum yaa sımdı bunları cıkrınca yıne aynısı olcak kesınamaa bı gunle bıle farketmeye basladı artık yanıı gunden gune şişlikler değişiyo artık yok oldu dıyebılırım ayy ıns bende senın gıbı olurum sema sorun yapmam ıns
Gecmis olsun Seda
Benim yasadimi okudun...simdi sende sirahadi bakalim. Sende 2 hafta bekle, begenirsin. Bende bandajdan sonra 2 gün sonra begenmeye basladim. Simdi sisler indi, herkesde begeniyor...bende begeniyorum. Baris bey herseyi dogru yapmis...
(Bandajdan sonra burun deri cok yumsak olur...bir kac gün beklemen lasim... ondan sonra hemen degisiyor)
semacım cok tsk ederımm sanada gecmıs olsun tekrardan:) ya ben senın resımlerıne baktım sısken bıle begendm ben yanıı gayet guzeldı zaten senın burnun...ben alcı cıktıkdan snra cok tuhaf oldum yaa sımdı bunları cıkrınca yıne aynısı olcak kesınamaa bı gunle bıle farketmeye basladı artık yanıı gunden gune şişlikler değişiyo artık yok oldu dıyebılırım ayy ıns bende senın gıbı olurum sema sorun yapmam ıns
:)) Sana adım üzerine garanti vermiştim. Süpersin
Sonuç olarak bir ameliyat bu arkadaşlar. Ve daha başlangıç kimimiz 2 haftada (senin gibi :) ) kimimiz 4 ayda kimimiz 7.ayda (benim gibi:) ) kimmiz 1 yılda sonuç alıyoruz.
Ama öyle veya böyle alıyoruz. Burnumuz şiş ise yapılan burnun kendisini göstermesi için zaman gerek.
Zaman bir telkin kelimesi değil iyileşme süreci sadece :)
Ben geçen hafta bir yakınımı kaybettim.. Geç öğrendim.. Haliyle çok üzüldüm ve o kadar çok ağladım ki sabah kalktığımda burnumu tanıyamadım!!!
Aman ciddi bir durum olmadıkça pimpirikten oturup kendinizi üzmeyin. Ameliyat sonrası zaten duygusal olarakta zayıf bir dönemde oluyor insan.
Burnum bugün yine iyi ama unutmazsam şu bahsini geçirdiğin arnica kremden alacağım.
Daha çabuk insan. Olası ve mevcut şişlikler iyice gitsin..
No woman no cry (ağlama kadınım ağlama)
çokk tşk ederım canım:) aynen darısı olmak ısteynlerın basına bıan once guzel duydu gercekten ınsanın ozguvenı yerıne gelıyor hayırlısıyla sızde ıns atlatrsınız:)
Kızlaaarr sonunda alçım çıktı ama alçım çıktıktan sonrahemen şehir dışına çıktım bandaj var şu anda pazartesi günü çıkarıcam burnum şimdiden harika görünüyor makyajlı bide şişi biraz inice fıstık gibi olucam eminim. Bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi anldım. Resimleri istanbula gidince yüklicem bilgisayarım burda değil internet kafeden giriyorum. Ama şöyle söyleyebilirimki şimdiden harika!!
merhabaaaalr herkeseee.önceliklee ameliyat olmuuuş herkese çokk çokk geçmiş olsun yeni güzel burunlarınızııı güle güle kullannınnn :)) sonundaa bnde ameliyat olmayaa karar verenlerdenim daha doğrusuu çokk öncee karar vermiştim ama hadi üniversite hadi mezun olayım derkeen kaldıı :) ve sonundaaa zamanı geldiii.doktor olaraak aklımdaa bir tek barış çakır varr :S :S başka doktor arayışına girmemem kötü bir şey mi bilemiyorum ama şuan için bir tek barış çakırı düşünüyorumm.sanırım hastahanesini değiştirmişş bn aratırdığımda memorialda ameliyt yapıyordu.bu pazartesi rendevu almayı düşünüyorum sanırım ücretsiiiz?çaktırmıyorum amaaa çok korkuyorummm :18: valla ameliyat olanları cesaretlernden dolayı kutlamak gereeek bunaa karar vermek çook çook zor :))) bu aradaa hangi tarihee gün verirr acabaa 17 temmuzda sınavvım varda :s :s nyse herkesee geçmiş olssun darısı başımaa:)
oo süper canım cok sevındımm senın adına gercekten dort gozle haberlerını beklıyoruz bızde:) aynen bende cok stres ypmıstım kapıdan ıcerı gırerken bacaklarım tıtremeye baslamıstı o derece yanı dusun :) ama super bı duyguyla gerı cıkıyosun emın ol hersey cok guzel olcakk :)
bende cumaaaa günüü gidiyorum görüşmeyeee çok heyecanlıııı.bakılm ne olucaak :18:
Emre Ilhanin bir hastasini görmüstüm, önce burnu cok ince di...simdi kiz resmen asiatlara bensiyor...ama kendisi begeniyor. Bende hic begenmiyorum...korkdum, vazgectim. Ve sadece onda görmedim, baskalarda ayni sekili gördüm.
Suan 17 gündeyim, bu gün yeni begenmeye basladim, cünkü sisikler iniyor...önce cok kisdim, ama daha burunucum biraz cok az millim kalkik duruyor, onu istemedim...ama daha iner galiba...ben hic kalkik sevmiyorum...yani bana yakismaz...Tuba Büyüküstün´ün burun ucunu gibi istiyordum...sade ve hic kalkik olmasini...
canım hangi hastası o söylediğin hasta forumda varmı çok merak ettim?
Evet burda...ama yazamiyorum. Kendisi cok begeniyor. Burun aslinda güzel, ama ben onun burunlarini begenmiyorum...sevk meselsi...ama ginede o kiz bence asiatlara simdi bensiyor...
Yani bir burun cok degistirir bir insani...
kızlar dünden bugüne adlı tüm gelişimi gösteren bi albüm yaptım bu son albümüm olucak daha sonra resim koymicam taaki tüm sisliklerim inip burnum normal haline dönene kadaryanllız resimlerde cok büyük cıkıo burnusum anlamadım bi küçk yakalaamadım öndende baya sis oldugu için simdilik koymadım.. begenilerinize sunuyorum sevgili dostlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?