Herkese merhaba, ben revizyon ameliyatı olucam ve doktor konusnda cok kararsızım.aklımda 2 doktor var.barıs cakır ve yakup avsar.
ilk ameliyatımdan sonra cok skıntılar cektım pişmanlık yasadım.ilk ameliyatımı ızmırde bır prof.a olmustum.şimdi istanbula gelmek istiyorum.
1 gün içinde 2 doktor ile görüşmek istiyorum.izmirden ucakla gelicem.barıs çakır şişli de,yakup avsar leventte.bu mesafeler arası uzak mı?aynı gun ucakla gerı donucem.hangı doktoru secmelıyım?? ameliyat olan arkadaslar bana fıkır verın lutfen[/QUO
slm bende revizyon olacagim ikisiylede görüsdüm birbirlerine cok fazla uzak degiller toplu tasimayila 1 saatini alabilir ama ikisini bir günde halletmek zor olabilir.
ikiside kafama yatti ama hangisini tercih etsem bilmiyorum terk farklari fiyat farki :)
benim biraz fazla oyulmus ve burunucunun sag tarafi fazla yukarida.
neyapsam bilmiyorum bende baris cakirin revizyon hasatlarini cevablarini bekliyorum
sevgiler
Bende ilk günlerde hiç önden resim çektirmek istemiyordum..herkeste oldğu gibi ameliyat sonrası önden şişler çok bariz bi şekilde belliydi...ama süreç ilerledikçe burun daha güzelleşiyor... artık önden resim çekebiliyorum :)))çok güzel çıkıyor.....sanırım bu ayın 25nden sonrada iniş sürecimde hızlanmalar olcak...burnumun her sürecinde mutluluk yaşadım yaşıyorumda hiç üzülmedimm...:)
Umarım kimse mutsuz olmaz....
Canım benim ameliyatımdan sonra ameliyat olan bütün kızlar patır patır iyileşip burunlarını kullanmaya başlamıştı. Ben hiç bende neden erkenden sonuç çıkmadı diye kendimi yiyip bitirmedim. Yapım bu derinin durumu belli. Aslında şanslı bir burun yapısına sahip değildim ama kendimi yıpratmayacak bu ameliyatın sonucunun pozitif çıkacağına dair bir inancım vardı. Bir gün olsun yitirmedim. Kendime işkence etmedim, eziyet etmedim. Benim tek şanslı olduğum nokta olaylara pozitif bakıp pozitif sonuçlar almak oldu.
gayet hoş gorunuyor duygu kavisi falan cok guzel evet hala sis ama zamanla oturur yüzüne ideal bir burun olmuş .. geçen gün bende 1. ay kontrolume gittim masaj önerdi bana da Barış Bey hala cok sis oldugunu tam oturması anca 1 yılı bulur dedi tabi yaptığı masajdan bahsetmiyorum bile bilen bilir :) yalnız cok sasırıyorum senelerdir beni tanıyan insanlar bile anlamıyor ameliyat olduğumu :)merhabaa arkadaşlarr ameliyat olan herkesee geçmiş olsun bende bir süredir giremiyorduum.bnm ben temmuz da olmuştum ameliyatımı şimdi olmuş kasım vay beee diyorum ne çabuk geçmişşş :)))
albüme yeni foto ekledim tazecik.ama hala önden fotoğraf çektirmiyorum kalın geliyor birazcık ama tabi moral bozacak kadar sorun yapmıyorum bekliyorum sabırla şişler geçti tabi ama bi dahaki görüşmeyi bekliyorum ozaman dile getiriceğim barış beye..
bu arada en güzeli kimse anlamıyor ameliyat oluduğumu burnumdnbende artık sölemiyorum ameliyatlı olduğunu =)
ORALET benide rica etsem eklermisin, arkadaslik teklifi yolladim kabul edersen cok sevinirim :)
canım bende bunu yapmaya çalışıyorum ama tescilli revizyonluğum. kaç doktorla görüştüm hatta barış beyle bile. burnun fazla kısaltılmış. orta direk geride. aks rotasyonu vs. sıraladılar benim gözle gördüğüm hataları onlar bilimsel dille. onuda geçtim burnum bariz yamuk eskisi gibi. yani işim çok yoğun halkla ilişkilerdeyim. bazen yoğunluktan unutuyorum ama hala insanalrın bakışını y akalıyorum çok fena oluyorum. aynada kendime bakamıyorum
selammm kızlarrr nabersınız uzun zamandır gırmıyordum sıteye yenı amelıyat olan herkese cok gecmıs olsun umarım ıstedıklerı buruna kavusurlar ...benımkı nerdeyse 2 yıl olucak ve burnum cok guzel barıs beye tekrardan tesekkur edıyorum ve yenı resım ekledım cok yakından bakıp barıs beyı secerken ne kadar dogru bır secım yaptıgınızı goruceksınız:))) he ufak tefek kusurlar yok degıl tabı kı ama onlarda kadı kızında olur boylemıydı bu laf:))))
merhabaa arkadaşlarr ameliyat olan herkesee geçmiş olsun bende bir süredir giremiyorduum.bnm ben temmuz da olmuştum ameliyatımı şimdi olmuş kasım vay beee diyorum ne çabuk geçmişşş :)))
albüme yeni foto ekledim tazecik.ama hala önden fotoğraf çektirmiyorum kalın geliyor birazcık ama tabi moral bozacak kadar sorun yapmıyorum bekliyorum sabırla şişler geçti tabi ama bi dahaki görüşmeyi bekliyorum ozaman dile getiriceğim barış beye..
bu arada en güzeli kimse anlamıyor ameliyat oluduğumu burnumdnbende artık sölemiyorum ameliyatlı olduğunu =)
gayet hoş gorunuyor duygu kavisi falan cok guzel evet hala sis ama zamanla oturur yüzüne ideal bir burun olmuş .. geçen gün bende 1. ay kontrolume gittim masaj önerdi bana da Barış Bey hala cok sis oldugunu tam oturması anca 1 yılı bulur dedi tabi yaptığı masajdan bahsetmiyorum bile bilen bilir :) yalnız cok sasırıyorum senelerdir beni tanıyan insanlar bile anlamıyor ameliyat olduğumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?