• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Herkese merhaba kızlar uzun süredir doktor araştırıyorum ve Barış bey bayağı aklıma yattı ama şu alçılar tamponlar yani kısacası ameliyattan sonra burnunuzun üzerinde hiç bir şey olmadan hayata dönüş kaç gün içerisinde olabiliyor?

canımm ben ilk görüşmeye gittğim zaman,bakmıştım zaten göğüs büyütme ameliyatı resimlerine:)) en son ameliyat öncesi görüşmede bilee burnu bıraktım göğüs resimlerine baktım ehehhe:))az biraz fikrim var konuşmuştuk barış beyle zaten..geriye cc belirlemek kalıo ve daha detayşarı konuşmak..
en geç seneye bu zmnlara yaptırmış olmamlıyım ki önümüzdeki yazz istediğim bikiniyi giyeyimm:))

:) Göğüs için görüşmeye gideceğin zaman haber ver sana hem biraz teknik destek hemde tüyo vereyim :)
Seneye bu zamanlarda yaptırırsan yazı bomba gibi geçirirsin :) Bende Şubat sonu gibi olmuştum geçen sene yani kendimden biliyorum ;)

Herkese merhaba kızlar uzun süredir doktor araştırıyorum ve Barış bey bayağı aklıma yattı ama şu alçılar tamponlar yani kısacası ameliyattan sonra burnunuzun üzerinde hiç bir şey olmadan hayata dönüş kaç gün içerisinde olabiliyor?

Canım sana da merhaba :)

Tampon gerekirse kullanıyor ve ameliyatın 3 veya 4. günü çıkarıyor diye biliyorum bende mesela kullanırım demişti ama ameliyat sırasında gerek duymamıştı. Alçı en fazla 10.günde çıkarılıyor. 10.günden sonra burnunun üzerinde hiçbir şey olmadan, dışarıdan bakıldığında ameliyat olmuşsun izlenimi bulunmayan bir burunla hayatına devam ediyorsun :)

kızlaarrr önümüzdeki hafta barış beyle randevum var.. nasıl bir doktor acaba yaklaşımı falan nasıl? ilk görüşmem olacak göğüs artı burun için görüşeceğim.. bana biraz tüyo verir misiniz? bunlarla ilgili neler sormalıyım,nelere dikkat etmeliyim..vs.. ilk görüşme ne kadar sürüyo? ilk randevuda resim üzerinde çalışma yapıyor mu? çok heyecanlıyım çoookk.. utanıyorum bi dee :17: memelerimi açıp nasıl göstercem diorum hehe :)

Kızlaaaaaaaarr alçımm çıktııı:))) alçıyı çıkarırken acı falan yok merak etmeyin..
alçıyı çıkardı barış bey sonra bak bakalım dedi önce bakamadım heyecandan önce:))
yanımda arkadaşım vrdıı çok güzelll dedii..sonra yüzümü sildi barış bey alkolle
hala ameliyattan önce çizdiği keçeli kalem izleri vardı çünkü:)
sonra gittim aynanın yanına güzel olmuş yahuu dedim:)) barış beyde,bişi diil dedi:) eheheheh
ayy teşekkür ederim size sarılmalıyım dediim gittim sarıldımm kocaman:))
barış beyde,bayıldım yaa dedi..çok mutluydu zaten her zamanki gibi.
şiş hali bile güzel dedii..ilk başta bi garipsedim snra yavaş yavaş yeni burnuma :p
fotoğraf çektikk..sonra oturdum tekrar eğrilik vardı ya benim,ona baktı biraz oynadı bişiler yptı,çıtır çıtır sesler gelio fln ehehhh
şmdi git nişantaşında dolaşın bakalım gezin tozun dedi..bu halinle bile gelip sorucaklar sana deedii:))
sonraa nefesinin tut dedii bandajımı yapıştırdı.5 gün sonra çıkarıcaksın bandajını dedi.
erkekleri süründürmenin tam zamanıdır şmdi diyoo bide:) çok tatlı bi doktor yaa:)))))))))
kalkıklığı flnda güzel beğendim kızlar şmdide şişliklerin inmesini bekleme zamanıdır artık.
o elmas tekniğini ile 2 ışığı gösterdi arkadaşıma bak görüomusun fln die:))

akşam dışarıya mı çıksam diyorum şmdi ehhee :P

:) Göğüs için görüşmeye gideceğin zaman haber ver sana hem biraz teknik destek hemde tüyo vereyim :)
Seneye bu zamanlarda yaptırırsan yazı bomba gibi geçirirsin :) Bende Şubat sonu gibi olmuştum geçen sene yani kendimden biliyorum ;)

canım yaz sonu gibi dşünüyorum göğüs için gitmeyii :)) bu yaz yeni burnumla bomba gibi gireyim yaza seneye yaz da göğüslerimlee:))))) eheehheh
canım benim tüm desteğin için tekrar sana çok teşekkür ediyorum ;)

kızlar barış bey genellikle burun ameliyatlarını acıbadem'de meme büyütmeyi ise memorial'da yapıomuş.ama eğer diyelimki aynı gün meme büyütmenin ardından bi de burun ameliyatı var o zamn onu da memorial'da yapıomuş..

mabelcim peki hem meme hem burnu aynı ameliyatta oluyorsak napıomuş? kafam karıştı??

risecım çokkkk geçmiş olsunnn... ya barış beyin hastaya yaklaşımına bayıldım bayıldım.. böyle espriler yapması süper bişey hastada rahatlık ve yakınlık sağlaması.. benimd e önümüzdeki cumartesi randevum var bakalıum kendisiyle elektriğimiz tutacak mı :)) risecımmm burnunun tasarım değil de gerçek halini çok merak ediorum hangi tasarımı yaptı barış bey? foto koyarsan süper olurrr..

risecım çokkkk geçmiş olsunnn... ya barış beyin hastaya yaklaşımına bayıldım bayıldım.. böyle espriler yapması süper bişey hastada rahatlık ve yakınlık sağlaması.. benimd e önümüzdeki cumartesi randevum var bakalıum kendisiyle elektriğimiz tutacak mı :)) risecımmm burnunun tasarım değil de gerçek halini çok merak ediorum hangi tasarımı yaptı barış bey? foto koyarsan süper olurrr..

teşekkür ederim canımm :)) elektriğiniz tutar die düşünüyorum bunu gidince daha iyi anlıcaksın
her zaman pozitif ve güler yüzlü bi doktor..çokta tatlı :))
tasarımım profilimde var 1.tasarıma bakarak yaptı..gerçek halini de koyucam ama bandajlarım çıksın bakalım haftaya koymuş olurum :)))

canım özetle şöyle diyim kendimden örnek vererek,benm 5.gün tamponlarım çıktı.(4.gün pazar denk geldiği için ptesiye kaydı oyüzden) 10.gün de alçım çıktı yani bugünnn:))
şimdide bandaj var burnumun üstünde,5 gün sonra çıkarabilirsin dedi barış bey. yani sennde sürecin bnm gibi olursa 15 gün snra tamamen herşeyden kurtulmuş olursun :))

canım özetle şöyle diyim kendimden örnek vererek,benm 5.gün tamponlarım çıktı.(4.gün pazar denk geldiği için ptesiye kaydı oyüzden) 10.gün de alçım çıktı yani bugünnn:))
şimdide bandaj var burnumun üstünde,5 gün sonra çıkarabilirsin dedi barış bey. yani sennde sürecin bnm gibi olursa 15 gün snra tamamen herşeyden kurtulmuş olursun :))

canım benm be bugn çıktı alçılarım :) bandajlandım bi 5 gün de bunlar kalıcak..nası hissettn kendni ? ya ben braz yadırgadım haliyle çok acayip geldi şimdi bandajlı haliyle alışmaya çalışıorum..bişi dicem daha küçülücek dimi yaa :)) yani oturdukça we şişlikleri indkçe...çektiği fotoğrafta çnkü tam olark kawisi belli diil

canım benm be bugn çıktı alçılarım :) bandajlandım bi 5 gün de bunlar kalıcak..nası hissettn kendni ? ya ben braz yadırgadım haliyle çok acayip geldi şimdi bandajlı haliyle alışmaya çalışıorum..bişi dicem daha küçülücek dimi yaa :)) yani oturdukça we şişlikleri indkçe...çektiği fotoğrafta çnkü tam olark kawisi belli diil

biliyorum canım bgn çıktığını :)) ya hatta keşke aynı saate alsaydık seninlee randevuyu neyse artkk..
bende yadırgadım tabi haliyle 25 sene boyunca o burunla yaşadıktan snra:))
ama alışmaya başladım yavaş yavaş işte...yaa tabiki küçülcek çünkü şuan şişliği ben dokununca bile hissediyorum..
ya sanırım benm kavisi fln belli yaa daha da kavislenmez dimiiiiii:))))
dur foto koyucam ya dayanamadım bakarsın ordan fıstık:))

Mabelcim ve riseoftheangelcim geçmiş olsun her ikinize de! Bende bandaj uygulaması olmamıştı 10. gün alçım çıktı, bitti gitti... Demek artık farklı uygulama yapıyoo.. Kızlar şunu kesinlikle söyleyebilirim bnm 3. ayım doldu, hiç merak etmeyin ilk, burun çok şiş oluo biraz sabrediceksiniz, bn de ilk alçım çıktıında çok beenmemiştim ama şişler inmeye başlayınca yaklaşık 2.aydan sonra daha çok beğenmeye ve hayran kalmaya başladım :) sizin burunlar çok körpe daha merak etmeyin çok güzel olacaklar! bn bile hala burnumun uç kısmında sertlik hissediorum.. Zaten ameliyatlı burun tam olarak 6. ayda oturuomuş! Barış Bey'e burdan tekrar teşekkür ediyorum, iyiki ameliyatımı ona olmuşum..

Mabelcim ve riseoftheangelcim geçmiş olsun her ikinize de! Bende bandaj uygulaması olmamıştı 10. gün alçım çıktı, bitti gitti... Demek artık farklı uygulama yapıyoo.. Kızlar şunu kesinlikle söyleyebilirim bnm 3. ayım doldu, hiç merak etmeyin ilk, burun çok şiş oluo biraz sabrediceksiniz, bn de ilk alçım çıktıında çok beenmemiştim ama şişler inmeye başlayınca yaklaşık 2.aydan sonra daha çok beğenmeye ve hayran kalmaya başladım :) sizin burunlar çok körpe daha merak etmeyin çok güzel olacaklar! bn bile hala burnumun uç kısmında sertlik hissediorum.. Zaten ameliyatlı burun tam olarak 6. ayda oturuomuş! Barış Bey'e burdan tekrar teşekkür ediyorum, iyiki ameliyatımı ona olmuşum..

çok teşekkrler zeynepcim :)) randewu,görşme ameliyat heycanı derken bitti gitii :)) e tabi braz yadırganıo ilk etapta ama bandajla beraber alışmaya çalııorm ..tahmin ediorum aslında dha da güzel olucanı zamanla zaten sizin söylediklernz acayp moral oluo ve her ne dedyseniz sreç aynen öle işlio...desteğnz için hepinize çok teşkkr ederm özellkle de sana oralete ve kafayı yemiş düşlere...umarım herşey bundan sonra da gayet güzel olur :)

biliyorum canım bgn çıktığını :)) ya hatta keşke aynı saate alsaydık seninlee randevuyu neyse artkk..
bende yadırgadım tabi haliyle 25 sene boyunca o burunla yaşadıktan snra:))
ama alışmaya başladım yavaş yavaş işte...yaa tabiki küçülcek çünkü şuan şişliği ben dokununca bile hissediyorum..
ya sanırım benm kavisi fln belli yaa daha da kavislenmez dimiiiiii:))))
dur foto koyucam ya dayanamadım bakarsın ordan fıstık:))

keşke denk detrebilseydk ben gittiğmde biri wardı hatta burnu alçılı ben dönüp meraba dedim belki sensindr diye :)) fotograflarının hepsi de çok güzel daha da güzel olucak zaten :))20 gün sonra 1 ayımız dolucak ona beraber randewu alalım bari ne dersin :))

Ben de Barış Çakır'a amliyat olmuş biri olarak şunları eklemek istedim ;
Dr. olarak bilgisi zaten bizim tartışabileceğimiz bir mevzuu değil ancak her doktor işinde iyi olacak diye bir durum yok,oysa Barış bey gerçekten kendisini hem tıp literatürüne kattığı (yazdığı) makalelerle hem yurt dışından seminerlere katılım için aldığı yoğun ilgiyle işindeki bilgisi ve becerisini kanıtlamış bir doktor.
zaten hastalarının çokluğuyla ve HER kesimden ( kendi gözümle gördüğüm için bunu söylüyorum ) hastaya hitap edebilmesiyle iyi bir insan oluşunu da görüyoruz..
kısaca; kendinizi emanet ettiğinizde sizi asla pişman etmeyen, herşey bittiğinde koca bir Ohhhhhhhh çektiren,yüzünüzde güller açtıran biri..

hayatıma yeni bir anlam kattığı için ona sonsuz teşekkür ederim.

nası yani sen hem meme büyütme hem burun aynı anda mı diosun :S ??öle bişi oluo mu bilmiorum..

evet cnm aynı ameliyatta..burda yaptıranlar var aşırın dayanılmaz olmadığını söylüyorlardı..tabii tek bi ameliyata göre daha fazla sersemliomuşsun doğal olarak çünkü ameliyatta kalma süren uzuyor.. başka bi doktora mail yoluyla fotoğraflarımı gönderip bunu sormuştum olacağını söyledi..yapıyolar yani..

Kızlaaaaaaaarr alçımm çıktııı:))) alçıyı çıkarırken acı falan yok merak etmeyin..
alçıyı çıkardı barış bey sonra bak bakalım dedi önce bakamadım heyecandan önce:))
yanımda arkadaşım vrdıı çok güzelll dedii..sonra yüzümü sildi barış bey alkolle
hala ameliyattan önce çizdiği keçeli kalem izleri vardı çünkü:)
sonra gittim aynanın yanına güzel olmuş yahuu dedim:)) barış beyde,bişi diil dedi:) eheheheh
ayy teşekkür ederim size sarılmalıyım dediim gittim sarıldımm kocaman:))
barış beyde,bayıldım yaa dedi..çok mutluydu zaten her zamanki gibi.
şiş hali bile güzel dedii..ilk başta bi garipsedim snra yavaş yavaş yeni burnuma :p
fotoğraf çektikk..sonra oturdum tekrar eğrilik vardı ya benim,ona baktı biraz oynadı bişiler yptı,çıtır çıtır sesler gelio fln ehehhh
şmdi git nişantaşında dolaşın bakalım gezin tozun dedi..bu halinle bile gelip sorucaklar sana deedii:))
sonraa nefesinin tut dedii bandajımı yapıştırdı.5 gün sonra çıkarıcaksın bandajını dedi.
erkekleri süründürmenin tam zamanıdır şmdi diyoo bide:) çok tatlı bi doktor yaa:)))))))))
kalkıklığı flnda güzel beğendim kızlar şmdide şişliklerin inmesini bekleme zamanıdır artık.
o elmas tekniğini ile 2 ışığı gösterdi arkadaşıma bak görüomusun fln die:))

akşam dışarıya mı çıksam diyorum şmdi ehhee :P

çok sevindim canım :)) hadi hayırlı olsun :)
şimdi sabırla bekleme vakti geldi. sürekli bi değişim içinde oluyosun. bu döneminde ayrı bi güzelliği var :))

Back
X