Dr. Bekir Oksay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba ben de 1 hafta önce septum deviasyon nedeniyle ameliyat oldum. Düzeltilen kıkırdak gibi kemiği üst dudağa diktiğini söyledi tekrarlamamsı için. Şimdi benim üst dudak biraz gergin. Gülüşüm değişti. Dikişleri hissediyorum daha iyileşmedi tabi. Sizin de böyle bir şey olmuş muydu? Yıllar geçmiş ama hatırlayabilir cevaplayabilirseniz çok sevinirim

Merhaba ben de 1 hafta önce septum deviasyon ameliyatı oldum. Kemik yine eğrilmesin diye üst dudağa diktiğini söyledi. Üst dudağım gerdiriyor gülüşüm değişti. Acaba sizde böyle bir şey oldu mu. Geçti mi?

Bekir Bey’e değil aynı hastanede Fatih Bey’e ameliyat oldum kızlar. Bugün 16. Günüm
Ben yaklaşık 2 ay önce burnumun tek tarafından rahat nefes alamadığım için Bekir Oksay'a septoplasti ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası burnumdan hiç nefes alamadım. Bu süre içinde sorunlarımla hiç ilgilenmedi. Aşağılayıcı , dalga geçer cevaplar verdi. Ameliyat öncesinde burnumun şeklinde bir değişiklik olup olmayacağını söylediğimde sadece ucu kalkar dedi. Su an Burnumun ucunda ek ve kemik kısmında kamburluk oluştu. Bana ameliyat sonrası bu ihtimalin olabileceğini söyleseydiniz asla ameliyat olmazdım dediğimde kendisi bu durumu kabul etmiyor. Bana takıntılısın diyor. Sonrasında gittiğim KBB ve estetik doktorlarından boksör burnu oldugunu , estetik yapılmaya çalışıldıgını fakat basarısız bir ameliyat oldugunu öğrendim. Oysa ki burnumu sevdiğimi , şeklinin değişmeyecegıne inandıgım için ameliyat olmuştum. Delikleri rahat nefes alayım diye büyümüs kendisi de söyledi. kocaman ve asimetrik burun deliklerim oluştu.Revizyon ameliyatı maliyeti çok yüksek. Burunda kıkırdakta bırakmamış. Kıkırdaklar Kaburgadan yada yurt dısından geliyormus. 2 aydır bana cehennemi yasattı. Aynaya bakamıyorum.asla tavsiye etmiyorum.

Merhaba
Umarım bir cevap veren olur.
Bekir Oksay'a 2018 de ameliyat oldum. Ameliyat olduktan sonra üst sargı çıkınca burnumun sol yanında bir şişlik olduğunu farkettim ve geçmedi. Kıkırdak şişliği galiba. Ve bu beni rahatsız ediyor. Çokta teredütteyim ne yapmam gerektiği hakkında. İki kanadı da eşit gözüken bir burun istiyorum sadece.
Tampon kullanmadığını söyleyenler olmuş ama benim ameliyatımda burnumdan tamponları çıkardı , içinden uzunca plastik şeklinde.
Kişiye göre mi kullanıyor acaba? Yöntem mi değiştirmiş seneler içinde ?
Revizyon ameliyatı için tekrar ona mı gitmem gerekir?
Revizyon yaptıran var mı?
Fiyatlar nasıl? Son zamanlarda danışan oldu mu?
Cevaplarsanız sevinirim

Merhaba ben de 1 hafta önce septum deviasyon nedeniyle ameliyat oldum. Düzeltilen kıkırdak gibi kemiği üst dudağa diktiğini söyledi tekrarlamamsı için. Şimdi benim üst dudak biraz gergin. Gülüşüm değişti. Dikişleri hissediyorum daha iyileşmedi tabi. Sizin de böyle bir şey olmuş muydu? Yıllar geçmiş ama hatırlayabilir cevaplayabilirseniz çok sevinirim
Merhaba mujgan22 bende Bekir Beye aynı şeyden ameliyat olacağım. Üst dudağa dikeceğini söyledi. Sizin yorumunuzu gördüm. Şimdi nasıl memnun musunuz acaba fotoğrafınızi görme imkanım var mı ? Ne kadar bı gerginlik var? Umarım görüp geri dönüş yaparsınız.

Back
X