arkadaşlar merhaba,
2012 mart ayında Bekir Oksay'a burun ameliyatı oldum.nefes alma problemim vardı.ve burnumda çirkin bir kemer vardı.zaten asıl ameliyat olma sebebim o kemerden kurtulmaktı.ve burnumun ucunda da düşüklük vardı.bir arkadaşımın tavsiyesiyle ve netteki yorumlara da dayanarak Bekir hocama ameliyat oldum.şuan tam bir sene geçti.bugün son kontrolüme de gitmiş bulunmaktayım.ve sizlere önerebileceğim doktor kesinlikle Bekir Oksay'dır. Eli çok hafif ameliyattan sonra çok az bir morluğum oldu onlar da 3 gün içinde kayboldu.hiç ağrı bile çekmedim.ameliyattan çıkar çıkmaz nefes aldığımı hissettim.ve şuan burnumun şekli tam oturdu.eski halimi düşününce şimdi mükemmel bir burnum var bu da doktorum Bekir hocam sayesinde oldu.ona ne kadar teşekkür etsem azdır...burnum şimdi doğal ve güzel,tam yüzüme yakışan şekilde.ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar varsa her zaman yardımcı olabilirim.Bekir bey çok ilgili,anlayışlı ve alanında uzman bir doktor.ben doktorumdan çok memnun kaldım :)
Meraba elif, bende de burun kemeri var ve bu durum beni yıllardır rahatsız ediyor.Yani belirgin bir kemer olmasaydı asla burun ameliyatı düşünmezdim ancak dışarıdan çok bariz sırıtıyo bu durum benim psikolojimi çok etkiliyor.Ameliyat olmaya kararlıyım Bekir hocanın methini çok duydum yalnız senin fotoğraflarını göremiyorum arkadaş olarak ekliyeyim kabul edersen sevinirim şimdiden teşekkürler