yaaa evet aynen sabah farklı akşam farklı hatta öğlen bile farklı... ama 3ay da çok fazla yaaneyse azcık insin şu domuzcuk görüntüsünden kurtulayım yeter :)
Resim atmışmıydın sen su anki halini?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa evet aynen sabah farklı akşam farklı hatta öğlen bile farklı... ama 3ay da çok fazla yaaneyse azcık insin şu domuzcuk görüntüsünden kurtulayım yeter :)
Resim atmışmıydın sen ? Suanki halini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canan hanımm fotoğraflarınızı çok merak ediyorum önceki ve sonraki, ben de yakın zamanda ameliyat olacağım bekir beye rica etsem maile fotoğraf atar mısınız :) yeni üye olduğum için özel mesaj da atamıyorum maalesef mirayay-@Hotmail.comhadi bakalım geçmiş olsun......umarım istediiğin gibi olmuştur mailime fotgraflarını atabilirnmisin.benmde yarın sabah dikişlerim alınıyor şişlerim inmeye başladı morluklarımda gidiyor akıntım kesildi sanırım normale dönemeye başladı herşey görüşmek üzere.............
Yaklaşık 2 ay önce Bekir Oksay Bey'e septum deviasyonu ve estetik operasyonu oldum. Ameliyat öncesinde tabiki bir ön araştırma yapmıştım ama Bekir Bey ile yapmış olduğum ön görüşme neticesinde Bekir Bey'in bu konuda en doğru adres olduğu kararına vardım ve hiç tereddüt etmeden 1 hafta içerisinde ameliyatımı oldum. Kendisi gerçekten bu konuda tartışılmaz en iyi hekimlerden biri ve sadece Eskişehir'de değil Türkiye genelinde çok başarılı bir doktor. Herkese kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim. Eski halimle kıyasladığım zaman benim hayallerimin de ötesinde çok güzel bir burnum oldu ve bu konuda Bekir Bey'e ne kadar teşekkür etsem azdır.
Ameliyat sonrasında tabiki ilk 1 hafta zorlu geçen bir süreç ama sonrasında gerçekten bunun herşeye değer olduğunu görecekseniz...
Merhaba arkadaşlar. Bekir Bey’e ameliyat olacağım. Ameliyat olan arkadaşlar şuan nasılsınız? Lütfen bilgi verir misiniz.
onun instagramhesabi var mi? kaca yaptirdin?Bekir Bey’e değil aynı hastanede Fatih Bey’e ameliyat oldum kızlar. Bugün 16. Günüm
Merhaba mehmet sezgin e ameliyat olmussunuz, 7 yıl geçmiş uzerinden. Memnun musunuz burnunuzdanselamlar :) bende eskişehirdenim Bekir beyin namını çok duyduğum gerçek. fakat Mehmet Sezgin hocamda karar kıldım 2 ay oluyor ameliyat olalı :)