Dr. Bekir Oksay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yaaa evet aynen sabah farklı akşam farklı hatta öğlen bile farklı... ama 3ay da çok fazla yaa :( neyse azcık insin şu domuzcuk görüntüsünden kurtulayım yeter :)

Resim atmışmıydın sen su anki halini?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaklaşık 2 ay önce Bekir Oksay Bey'e septum deviasyonu ve estetik operasyonu oldum. Ameliyat öncesinde tabiki bir ön araştırma yapmıştım ama Bekir Bey ile yapmış olduğum ön görüşme neticesinde Bekir Bey'in bu konuda en doğru adres olduğu kararına vardım ve hiç tereddüt etmeden 1 hafta içerisinde ameliyatımı oldum. Kendisi gerçekten bu konuda tartışılmaz en iyi hekimlerden biri ve sadece Eskişehir'de değil Türkiye genelinde çok başarılı bir doktor. Herkese kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim. Eski halimle kıyasladığım zaman benim hayallerimin de ötesinde çok güzel bir burnum oldu ve bu konuda Bekir Bey'e ne kadar teşekkür etsem azdır.
Ameliyat sonrasında tabiki ilk 1 hafta zorlu geçen bir süreç ama sonrasında gerçekten bunun herşeye değer olduğunu görecekseniz...

hadi bakalım geçmiş olsun......umarım istediiğin gibi olmuştur mailime fotgraflarını atabilirnmisin.benmde yarın sabah dikişlerim alınıyor şişlerim inmeye başladı morluklarımda gidiyor akıntım kesildi sanırım normale dönemeye başladı herşey görüşmek üzere.............
canan hanımm fotoğraflarınızı çok merak ediyorum önceki ve sonraki, ben de yakın zamanda ameliyat olacağım bekir beye rica etsem maile fotoğraf atar mısınız :) yeni üye olduğum için özel mesaj da atamıyorum maalesef mirayay-@Hotmail.com

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 ay önce Bekir Oksay Bey'e septum deviasyonu ve estetik operasyonu oldum. Ameliyat öncesinde tabiki bir ön araştırma yapmıştım ama Bekir Bey ile yapmış olduğum ön görüşme neticesinde Bekir Bey'in bu konuda en doğru adres olduğu kararına vardım ve hiç tereddüt etmeden 1 hafta içerisinde ameliyatımı oldum. Kendisi gerçekten bu konuda tartışılmaz en iyi hekimlerden biri ve sadece Eskişehir'de değil Türkiye genelinde çok başarılı bir doktor. Herkese kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim. Eski halimle kıyasladığım zaman benim hayallerimin de ötesinde çok güzel bir burnum oldu ve bu konuda Bekir Bey'e ne kadar teşekkür etsem azdır.
Ameliyat sonrasında tabiki ilk 1 hafta zorlu geçen bir süreç ama sonrasında gerçekten bunun herşeye değer olduğunu görecekseniz...

bişey sormak istiyorum. bende estetik olmak istiyorum da. bekir beye muayene oldum 2 hafta önce ama çok kararsızım. ben 2 sene önce de Osmangazi tıp da bi KBB ciye nefes alamadan ameliyat oldum. beni doktor yapmadı da stajerler yaptı çünkü doktor ameliyathane de yoktu. şimdi burnumun içinde bi delik oluştu ameliyattan dolayı bunun içinde bekir beyle konuştum. KBB yönünden bi şüphem yokta estetik açıdan güvenemedim. sizin burnunuz şimdi nasıl oldu şikayetçi misiniz. bide burnunuzun fotosunu görebilir miyim

Merhaba arkadaslar.Ben bekir beye 4 yıl once ameliyat oldum.Goruntu acisindan bi sıkintim yok biraz sonradan ben mi cok oynadim acaba diye dusunuyorum ufak degisiklikler oldu ama eskisine gore iyi tabii. Yalnizca nefesi eskiden de cok iyi alamiodum.Hala ufak tefek tikanikliklar oluyor o kadar.Tavsiye ederim.

Eklentiler

• 20140517_233909.webp
    20140517_233909.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 854
kızlar merhaba...11 eylül de bekir beye ameliyat oldum.burnumda sağlık problemlerim vardı hemde estetik yapıldı..kendisine ailemden daha önce iki kişi daha operasyon yaptırdı.öncelikle bekir bey işini gerçekten önemseyerek yapan başarılı bir doktor.burun ameliyatları başarı oranları oldukça düşük olan ve operasyon sonucunda hasta memnuniyeti malesef çok olmayan ameliyatlar olmasına rağmen ben hayal ettiğimden de fazlasına kavuştum..ameliyat öncesi kanama ve ağrı korkusu yaşamama rağmen kanamam yok denecek kadar az oldu ve gerçekten hiç ağrım olmadı.. ameliyat sonrası bir gece hastanede kaldık bekir bey yanımıza geldi buzla tampon yapmamızı önerdi ve saat başı uyguladık..kesinlikle tampon çok önemli. bu sayede ameliyat sonrası dördüncü gün eşimle çarşıya çıkıp gezdik bile :)..şimdi burnumdaki şişler iyice azaldı..gittiğim kuaför bayan, diş hekimim bile beni gördükten sonra bekir beye estetik ameliyat yaptırmaya karar verdi :) eskişehir dışında görev yapıyorum bekir bey telefon numarasını verdi herzaman arayabilmemiz için..eğer burnunuzun yapısıyla ilgili memnuniyetsizliğiniz varsa ya da sağlık problemleriniz varsa bekir hocamı kesinlikle tavsiye ederimm..

Arkadaşlar merhabalar,
Eskişehirde sene 2012 yılında cemal cingiye burun ameliyatı oldum. Hem nefes problemim vardı hem de burnumun üzerinde kemik vardı. Ameliyat süreci biraz sıkıntılı geçti yani sonrasında tamponlar genzime kaçtı. Sonra uzun bir cımbızla çok acı çekerek tamponlar alındı. Ameliyatın üzerinden 3 ya da 4 ay geçtikten sonra burnumun üzerinde hafif bir çıkıntı oldu ve 1 yıl geçtikten sonra da bu çıkıntı çok fazla büyümüştü. Doktora sorduğumda bunun kıkırdak büyümesi olduğunu ve ikinci kez ameliyat olmam gerektiği konusunda beni ikna etti bende saflığıma işte güvendim ve 2013 yılında tekrar ameliyat oldum tabi cemal bey kapalı ameliyat yapıyor. Neyse üzerinden tekrar bir yıl geçti ve bu seferde düz olan burnumda sağa doğru eğrilik ve yine kıkırdak büyümesi oldu. Yani anlayacağınız ben hiç memmun kalmadım ama cemal beyin yaptığı bazı burunlar gerçekten çok güzel. bilemiyorum belki de benim burnum çok problemli bir burun olabilir ama sanmıyorum beni buldu maalesef çok acı çektim.Neyse sene oldu 2014 tekrar bir araştırmaya başladım 3. kez ve artık son olacağı ümidiyle Bekir oksay a daha dün ameliyat oldum burnumda kıkırdak olmadığı içinde kulağımdan alındı bekir bey gerçekten işinin uzmanı diye düşünüyorum inşallah yanılmam bakalım süreci yazacağım ayrıca fiyatı da 4 bin tl. Cemal Cingi ücretsiz yapmıştı her ikisini de . Gerçekten iyi düşünülüp olunması gereken bir ameliyat, süreç çok ağrılı olmasa da burun yani bu çok önemli o yüzden iyi araştırın ...

mrb bende cemal cingiye ameliyat oldum. benımde burnum çöktü ve yamuldu kimseye tavsiye etmıyorum.mahkeme açaçağım sizde açın bu tur davaları hastalar kazanıyor. ameliyat olsanız bile beş yıla kadar dava açma hakkınız var.zaten başka doktora ameliyat olduğunuz hastanede burnunuza ne işlemler yapıldığının raporları duruyor.ayrıca öncesi sonrası öncesi sonrası fotoğrafları var.

Merhaba arkadaşlar. Bekir Bey’e ameliyat olacağım. Ameliyat olan arkadaşlar şuan nasılsınız? Lütfen bilgi verir misiniz.

Doktorun instagram hesabi yok, ornekleri goremiyorum ve bu yuzden karar veremiyorum onda, bu arada daha ameliyat olanlar var mi?

Bekir Bey’e değil aynı hastanede Fatih Bey’e ameliyat oldum kızlar. Bugün 16. Günüm

Fatih Gören instagram hesabı var. Fiyat yapılan işleme göre değişir. Bu konuda Doktordan bilgi almanız daha doğru olacaktır

Merhabab

Ben Bekir Oksay'a ameliyat olalı 9 ay oldu. Burun ucumda ve sol tarafta şişlik var. Tüm bu kalan ödemler 1 yıl sonunda geçer mi? Eşit inmeyen ödem normal mi? Yani sol tarafım da geçer değil mi?
Cevaplarsınız sevinirim

selamlar :) bende eskişehirdenim Bekir beyin namını çok duyduğum gerçek. fakat Mehmet Sezgin hocamda karar kıldım 2 ay oluyor ameliyat olalı :)
Merhaba mehmet sezgin e ameliyat olmussunuz, 7 yıl geçmiş uzerinden. Memnun musunuz burnunuzdan

Back
X