Ben de düşünüyorum randevu alıp konuşmaya gitmeyi canım ameliyatına az kalmış ameliyat sonrası da yazarmısın memnun olup olmadığınıCanım ben olmadım ama ayın 17 sinde olacağım olan bir kac arkadasım var çok memnun kaldıklarını söylediler onlara güvenerek bende onu tercih ettim
Ben de düşünüyorum randevu alıp konuşmaya gitmeyi canım ameliyatına az kalmış ameliyat sonrası da yazarmısın memnun olup olmadığını
Canım fiyat olarak ne kadar söylediElbette yazarım ilk gunler cok sağlıklı bilgi veremem ama ilerleyen zamanlarda da yazar bilgi veririm bende cok araştırdım hakkinda bilgi bulunan biri degil bir kac arkadaş tavsiyesiyle tervih ettim umarım herşey iyi geçer
Elbette yazarım ilk gunler cok sağlıklı bilgi veremem ama ilerleyen zamanlarda da yazar bilgi veririm bende cok araştırdım hakkinda bilgi bulunan biri degil bir kac arkadaş tavsiyesiyle tervih ettim umarım herşey iyi geçer
Canım fiyat olarak kendin gorusmelisin benimki deviyasyondu fazla para odemedimCanım fiyat olarak ne kadar söyledi
Benim ameliyat günüm perşembe ama korkuyorum heyecanlıyım burnunun şeklini değiştirmedimi çok oyuk yapıyor senin burnun nasıl ben yarın tekrar görüşmeye gidicemCanım fiyat olarak kendin gorusmelisin benimki deviyasyondu fazla para odemedim
Merhaba çok merak ediyorum nasıl olduğunu benim son 1 günüm kaldı çok oyuk mu oldu burnun doğal mı oldu acaba öyle birşey konuştun mu öncesinde ben doğal olsun istiyorum yapabilirmi senceOldum kızlar ameliyat zor bir süreç hala morluk ve sisliklerim var dün oldum daha benim normalden fazla kanamam oldugu icin ben biraz fazla morardım şuan icin atelden burnum fazla görünmüyor ama guzel görünüyor altindan bile hosuma gitti simdiden atel cıkınca asıl dusuncemide yazarım
Evet lütfen çok merak ediyorumZaten kadın cok fazla ne istedigin uzuronde durmuyir canım demekki yuzune yakisani yapmaya calisiyor ben dogal olsun dısında hic bisiy demedim resim atabilirim ama sonrasinda sileyim acayıp morluklarım var ve şisliklerim cök fazla
Bu atel dediğin metal gibi gözüken şey mi onu bütün ameliyatlara takıyor mu acaba güzel gibi gözüküyor sence ben yarın tekrar görüşmeye gitsem mi perşembe ameliyatımEki Görüntüle 2022720 bu hali sabahki simdi bundan daha şisik
Sen daha önce yaptığı burunları görmüşmüydünEki Görüntüle 2022720 bu hali sabahki simdi bundan daha şisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?