Dr.Beste Kara burun ameliyatı

Oreoo

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
29
3
6
28
arkadaşlar Alanya devlet hastanesinde Beste Karaya burun ameliyatı olan var mı

Umarım doktoru tanıyan ya da ameliyat olan birileri vardır paylaşırsanız sevinirim

Canım ben olmadım ama ayın 17 sinde olacağım olan bir kac arkadasım var çok memnun kaldıklarını söylediler onlara güvenerek bende onu tercih ettim

Canım ben olmadım ama ayın 17 sinde olacağım olan bir kac arkadasım var çok memnun kaldıklarını söylediler onlara güvenerek bende onu tercih ettim
Ben de düşünüyorum randevu alıp konuşmaya gitmeyi canım ameliyatına az kalmış ameliyat sonrası da yazarmısın memnun olup olmadığını

Bir de ameliyat ücreti olarak ne kadar söyledi devlet hastanesi olduğu için sanırım sadece malzeme parası alınıyor

Ben de düşünüyorum randevu alıp konuşmaya gitmeyi canım ameliyatına az kalmış ameliyat sonrası da yazarmısın memnun olup olmadığını

Elbette yazarım ilk gunler cok sağlıklı bilgi veremem ama ilerleyen zamanlarda da yazar bilgi veririm bende cok araştırdım hakkinda bilgi bulunan biri degil bir kac arkadaş tavsiyesiyle tervih ettim umarım herşey iyi geçer

Canım fiyat olarak ne kadar söyledi

Selam ameliyyat olan var mı beste kara ya hiç cevap Yok galiba

Oldum kızlar ameliyat zor bir süreç hala morluk ve sisliklerim var dün oldum daha benim normalden fazla kanamam oldugu icin ben biraz fazla morardım şuan icin atelden burnum fazla görünmüyor ama guzel görünüyor altindan bile hosuma gitti simdiden atel cıkınca asıl dusuncemide yazarım

Canım fiyat olarak kendin gorusmelisin benimki deviyasyondu fazla para odemedim
Benim ameliyat günüm perşembe ama korkuyorum heyecanlıyım burnunun şeklini değiştirmedimi çok oyuk yapıyor senin burnun nasıl ben yarın tekrar görüşmeye gidicem

Merhaba çok merak ediyorum nasıl olduğunu benim son 1 günüm kaldı çok oyuk mu oldu burnun doğal mı oldu acaba öyle birşey konuştun mu öncesinde ben doğal olsun istiyorum yapabilirmi sence

Zaten kadın cok fazla ne istedigin uzuronde durmuyir canım demekki yuzune yakisani yapmaya calisiyor ben dogal olsun dısında hic bisiy demedim resim atabilirim ama sonrasinda sileyim acayıp morluklarım var ve şisliklerim cök fazla

Evet lütfen çok merak ediyorum

Kuzum bende duydum oyle de herkese oyuk yapmiyor kemiklik islem yoksa okadar irdelemiyor ucunu duzeltiyor yeter biz dun 4 kisi girdik ameliyata hepimizinkide farkli farklı idi bizimkinde kemik kirildı flan işlem coktu

Persembe gunu bizde tampon cıkarmaya gidecegiz gorüşmeye git yarın saat 4 te bi ameliyat olan bi arkadaş tapminunu aldrmaya gidecek o saarlerde git en azindan yaptığı burun hakķında bilgi sahibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…