Merhaba evet oldum çok iyi etti sadece çok şiş ve mor yarın tamponlar çıkıyor ağrı falan Yok sadece nefes sorunuAmaliyat oldunmu acaba sen nasılsın.
Senin morlukların ve şişişliğin ne durumda burnunu beğendin mi ?Merhaba evet oldum çok iyi etti sadece çok şiş ve mor yarın tamponlar çıkıyor ağrı falan Yok sadece nefes sorunu
Burnumu begendim ben güzel yapmış fakat okadar kücük ki eski burnuma göre hala alısamadım morlukların atel cıkana kadar gecer bende sadece sarı hareler kaldı gerisi gecti resim koyacaktım ama dosya büyük geliyor :)Senin morlukların ve şişişliğin ne durumda burnunu beğendin mi ?
Süper benim çok şişti ilk gün çok fazla buz yapamadım diye galiba krem aldım bugün çabuk geçsin diye senin kaç gün olduBurnumu begendim ben güzel yapmış fakat okadar kücük ki eski burnuma göre hala alısamadım morlukların atel cıkana kadar gecer bende sadece sarı hareler kaldı gerisi gecti resim koyacaktım ama dosya büyük geliyor :)
10 gündeyim canım ben sen nasıl hissediyosun suan görünce büyük kücük oldugu alçıdanda belli oluyor.Süper benim çok şişti ilk gün çok fazla buz yapamadım diye galiba krem aldım bugün çabuk geçsin diye senin kaç gün oldu
Geçmiş olsun canımMerhaba evet oldum çok iyi etti sadece çok şiş ve mor yarın tamponlar çıkıyor ağrı falan Yok sadece nefes sorunu
teşekkür ederim csn daha alışamadım bana baya ufak geliyor kemerli bi burnum vardı :)SeviM030810 canım burnun çok güzel olmuş :)güle güle kullan
Güzel olmuş bence güle güle kullan sadece alışman gerekiyor zaten 6 ay sonra oturuyor ameliyat burun kanatlarını daralttı mı ?Eki Görüntüle 2026194
Sizce nasıl bana çok ufak geliyor
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım
Bilmiyorum bu şekilde güzel olacak gibi büyük değildi burnum ama biraz kalkık kıvrımlı olsun istemiştim heyecanla pazartesi gününü bekliyorum ama bana da ilk etapta garip gelir heralde10 gündeyim canım ben sen nasıl hissediyosun suan görünce büyük kücük oldugu alçıdanda belli oluyor.
Yadırgarsın ben aynaya baktığımds kendimi tanıyamadım cok farklı biri gibi geldim hala biraz yadırgıyorum alısamadım umarım zamanla oturdukca dsha iyi olur. Bana kücük geliyor burnum eskisi baya uzundu odemler gidincr burnumun daha kucuk kalmasından korkuyorum birtekBilmiyorum bu şekilde güzel olacak gibi büyük değildi burnum ama biraz kalkık kıvrımlı olsun istemiştim heyecanla pazartesi gününü bekliyorum ama bana da ilk etapta garip gelir heralde
Bu arada benim burnum açıldı oda biraz bunyeyle alakalı galiba canım 8 günden itibaren acıktı benimki.Bilmiyorum bu şekilde güzel olacak gibi büyük değildi burnum ama biraz kalkık kıvrımlı olsun istemiştim heyecanla pazartesi gününü bekliyorum ama bana da ilk etapta garip gelir heralde
Canım doktor kesinlikle ne istediğini sormuyor sen söyluyorsun onun bir kulağindan girip diğerinden cıkıyor o kendi ne uygun goruyorsa onu yapıyor emin ol kötü burun yapmıyor ama senin ne istediğinide çok dinlemiyor zaten çok unutkan ameliyat hanede bayıltılmadan gorursen orda tekrar hatırlat ne istedigini canım.SeviM030810 J Jadeyigit doktotla nasıl bir burun istediğini konuşmuş muydunuz resim filan gösteriyor mu
Korktum şimdi biraz ya sonuç hoşumuza gitmeyebilir yaniCanım doktor kesinlikle ne istediğini sormuyor sen söyluyorsun onun bir kulağindan girip diğerinden cıkıyor o kendi ne uygun goruyorsa onu yapıyor emin ol kötü burun yapmıyor ama senin ne istediğinide çok dinlemiyor zaten çok unutkan ameliyat hanede bayıltılmadan gorursen orda tekrar hatırlat ne istedigini canım.
Canım çok iyi düsün ne istediğine önem veren bir doktorla görüş bence bana şuan çok kücük gekiyor mesela dogal demistim ama nedense bana hic dogal gelmiyor estetikli bir burun olduğu belli umarim zamanla oturur diye umut ediyorum. Cunku ben uci daha sivri ve uzun bir buurn istiyordum.Korktum şimdi biraz ya sonuç hoşumuza gitmeyebilir yani
Evet ama devlet hastanesi olması da önemli benim için maddi olarak daha uygun olur diye düşünüyorum ama bence doğal görünüyor senin burnun fotoğraflarda belki alışamadığın için öyle geliyordur sana ben de senin gibi uç kısmını sivri istiyorum benim tanıdığım biri yaptırmıştı onunla burnunun uç kısmı sivri değildi senin tanıdığın yaptıranlarda burnunun ucu öyle yapılmış olan var mı yoksa hep mi böyle yapıyorCanım çok iyi düsün ne istediğine önem veren bir doktorla görüş bence bana şuan çok kücük gekiyor mesela dogal demistim ama nedense bana hic dogal gelmiyor estetikli bir burun olduğu belli umarim zamanla oturur diye umut ediyorum. Cunku ben uci daha sivri ve uzun bir buurn istiyordum.
Evet uygun yapıyor canım benim tanıfıklarimdan birisi yuvarlak birisi sivri idi herkese ayni burunu yapmıyor biz 4 kisi girdik iletisim halindeyiz emsela hepimizinki farkli en kucük bana yapmış bna neden bukdar kücuk ve yuvarlak uclu yptı anlamadım. Birde benim ameliyatta çok kanamam olmuş belki oda bir etkendir.Evet ama devlet hastanesi olması da önemli benim için maddi olarak daha uygun olur diye düşünüyorum ama bence doğal görünüyor senin burnun fotoğraflarda belki alışamadığın için öyle geliyordur sana ben de senin gibi uç kısmını sivri istiyorum benim tanıdığım biri yaptırmıştı onunla burnunun uç kısmı sivri değildi senin tanıdığın yaptıranlarda burnunun ucu öyle yapılmış olan var mı yoksa hep mi böyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?