Dr Bey Eşimin sperm testini değerlendirirmisiniz?

nomadic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
62
0
36
İzmir
Dr.Bey eşimin sperm testi analizinizi değerlendirirmisiniz...
6 yıllık evliyiz 4 yıl korunduktan sonra 1 defa hamile kaldım ama prolaktinimin yüksek olduğundan bebeğin gelişmediğini söyledi doktorum.. Ondan sonra 2 defa aşılama yaptırdık tutmadı.. şuan 3.aşılama tedavisindeyiz..

Görünüş:Normal
Viskosite: Normal
Likefaksiyon: Normal
Hacim: 5,3 ml
Konsantrasyon: 23 M/ml
Motilite(%): 65
Yıkama Yöntemiensty Gradient
Yıkama Sonrası:
% A (hızlı hareketli) : 34
% B (yavaş hareketli) : 48
% C (yerinde hareketli) : 15
%D (hareketsiz) : 3
Yıkama Sonrası Konsantrasyon (mil./ml):12,8
A+B Hareketli Konsantrasyon (mil./ml):10,4
İnsemine Edilen Hareketli Spermatozoa (mil) :10,4

(benim dr.um iki aşılamada da yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakmadı. İğneden sonra hemen aşılama yaptı.. ben arkadaşların tecrübelerini okuyunca eksiklik var diye düşünüyorum. Eğer 3. aşılamamda olmazsa tüp bebeği aynı yerde mi yaptırmak zorundayım.. hangi koşullarda sizin kliniğinize başvurabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim)

Merhabalar esinizin sperm sonucu asilama yapmak icin uygun sinirlar icinde tup bebegi ayni yerde yaptirmak zorunda tabii olarak degilsiniz. Dusugunuz kurtajlami sonlandirildi yoksa kendiliginden mi dustu bunu bimemizde fayda var bize istediginiz zaman ve sekilde basvurabilirsiniz gorusmek dilegiyle bol sans sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…