Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

[QUO="burcak-86, post: 44311751, member: 725650"]500 tl sgk lı olduğum için. yarı yarıya yani[/QUOTE]
Sgk li olmayana ne kadar ki peki bilgin var mı

Burn sekli hala ayni mi yoksa duzeliyor mu ?
Her gun ucu daha da sisiyor, ameliyattan once ucu daha kucuktu:KK43:[/QUOTE]
Belki sistigi icin kalkikligi belli olmuyodur ama genelde ameliyat sonrasi siser daha sonra inmeye baslar senin ki neden ghergun biraz daha sisiyor ki. Ve kac gün oldu amliyat olali

Her gun ucu daha da sisiyor, ameliyattan once ucu daha kucuktu:KK43:
Belki sistigi icin kalkikligi belli olmuyodur ama genelde ameliyat sonrasi siser daha sonra inmeye baslar senin ki neden ghergun biraz daha sisiyor ki. Ve kac gün oldu amliyat olali[/QUOTE]

Hic kalkiklik yoksa ayni ameliyattan once ki burnum gibi :( 5 hafta bitti

Belki sistigi icin kalkikligi belli olmuyodur ama genelde ameliyat sonrasi siser daha sonra inmeye baslar senin ki neden ghergun biraz daha sisiyor ki. Ve kac gün oldu amliyat olali

Hic kalkiklik yoksa ayni ameliyattan once ki burnum gibi :KK43: 5 hafta bitti[/QUOTE]
Doktorunla bi konus bence sismesini

Arkadaşlar doktor beye çene türpüleme operasyonu yaptıran var mı bilgi verebilir misiniz çok acil foto da olsa süper olur :)

Bilge türk bilen yaptığı burunların doğallığını bozuyo herkese aynı burnu yapıyo siz istediğiniz kadar söyle yada böyle istiyorum diyin sonuç hep aynı bütğn burunları yandan daraltıp ucunu kaldırıp kemer kısmını oyuyo ucunu incecik yapıyo özellikle küçük bi burnunuz varsa bülent ersoy burnu gibi nokta kadar bırakıyo ben ameliyat oldum hiç memnun kalmadım yapay bi burun istemiyosanız kesinlikle ameliyat olmayın

Bilge türk bilen yaptığı burunların doğallığını bozuyo herkese aynı burnu yapıyo siz istediğiniz kadar söyle yada böyle istiyorum diyin sonuç hep aynı bütğn burunları yandan daraltıp ucunu kaldırıp kemer kısmını oyuyo ucunu incecik yapıyo özellikle küçük bi burnunuz varsa bülent ersoy burnu gibi nokta kadar bırakıyo ben ameliyat oldum hiç memnun kalmadım yapay bi burun istemiyosanız kesinlikle ameliyat olmayın
blacdown ne zaman amelıyat oldunuz resım koyabılır mısınız ben bu formda bılge turk bılenle ılgılı böyle bır yoruma rastlamadım

Arkadaşlar suan ki fiyati nedir bilge beyin. Ve ne kadar öncesinden randevu almak gerekir ben malatya disindayim 25 gün için oraya gidecem. Son durumu haber verirmisiniz ?

Back
X