Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar hıdır beyin hıdır kılınçın burun estetigi fiyatini bilen yazabilir mi
815 tl arkadaşım . Hıdır beye 10 gün sonra ameliyat randevu var. Ama bilgi edinemedim herhangi bi yoruma da rastlamadım onla ilgili her an vazgecebilirim

Turgut özal tıp merkezinde Cemal Fırat ve Hıdır Kılınç..Hangisini önerirsiniz arkadaşlar çok kararsızım pek yorum da göremedim ama..

5 kuruş etmez bu doktor . Ben kendisinde çene ameliyatı oldum 22 mayısta çenemin ucunda kazadan dolayı hafif bir eğrilik vardı orayı törpüleyin dedim kendis çenemi 1 buçuk cm daha uzattı ve hatasını kabul etmedi . Benden aldığı ücreti iade etmedi don dönemde yaptığı çoğu ameliyat sorunlu. Beni mafdi manevi 6 aydır psikolojik bir bunalıma soktu. Lütfen bu doktora ameliyat olmayı düşünüyorsanız bir daha düşünün. Yaptığı hiçbir hatayı kabul etmiyor ve gerçekten eski halinizi mumla aratıyor . Beni aynaya küstürdü upuzun erkeksi bir çenem var yeniden ameliyat olacağım . O acıları en baştan çekeceğim umrunda bile olmadı . Benim ağzımın içindeki dikişler açıldı psikolojik travmalarımı anlatamam . Bu doktora ameliyat olmayın eskisi gibi değil para çok değiştirmiş

Back
X