sizlere de geçmiş olsun kızlar, burnunuz sürekli değişicek buna hazırlıklı olun ama bu geçici bi süreç umarım gönlünüzce olur:)
Tatlim cok sagol.sizler sayesinde bizde deneyimli olduk sayilir.artk herseyi bilerek gidiyorz doktora valla doktorlar da sasirio cok blmalk yapnca.insallah herkesn gönlünce olur
Burnun nasıl oldu canım facede ekledim merak ettim burnunu :)
Ayy canim ben fake zannedip reddettim. Burayada bakmamistm kbkma.eklermisin tkrar yaa.bu arada burda albume koydum canim da daha bandajli yarn cikaricam. (
Teşekkür ederim ya benim burun ucum hala cok şiş ve kendimi cok garip hissediyorum dudagimin üstü de çok sert konusmakta zorlanıyorum gulecegim zaman da yanaklarimi tutuyorum bugün 19.gunum
cok fazla gülmemeye calıs canım dikişlerini zorlarsın 3 ay kadar acıyabiliyo gülerken filan.. ve ağlama tuz tüketme şişiriyo fazlasıyla :/
Ben baya güldüm. Kahkaha seklnde degil.bugnde agladm brz burn deliklermi gerdim kasilmaktn. Ole hckra hckrada deglde korktm smdii ://
cok fazla gülmemeye calıs canım dikişlerini zorlarsın 3 ay kadar acıyabiliyo gülerken filan.. ve ağlama tuz tüketme şişiriyo fazlasıyla :/
korkma canım ama dikkat et sadece, ben de sürekli aglamıstım o yüzden şişliklerim çok geç indi
Memnun musun peki canım :)
Çok memnunum...En önemliside çok doğal , kimse anlamıyor estetik olduğunu...
vee son 13 saat :)
Haydi hayırlısı kuzum bol şans dualarım seninle.
Bende bandajmı açtm fotoları koydum albümlere. İiyiki bora beye yaptırmışımmm.Bayıldımmm tam istediğim gibi
Bitaneem cook tesekkur ederm hemen smdi baktm fotolara ah masallah mukemmell ins bende senin gbi mutlu olurum sknunda :)
Bebegm cktn mi ameliyattan sen. Olcan olcannnnn tabiiii:) saol kuzum
Ciktim tatlm.12 de bitmisti isim.ust damagim ve bogazm agriyor.bir de kulagmdan kikirdak alindigi icin biraz da onun acisi var :)
Caniim cook tesekkur ederm.evet sakinlestirici vuruyorlar. Benim 2 saat civari surmus.uyanma suresiyle birlikte .cok hafif bi agri var onun disinda iyiyim sükur :)Canim cok gecmis olsun sira bende cuma gunu kac saat surmus iyi gunlerde saglikla kullan
Caniim cook tesekkur ederm.evet sakinlestirici vuruyorlar. Benim 2 saat civari surmus.uyanma suresiyle birlikte .cok hafif bi agri var onun disinda iyiyim sükur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?