Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sizlere de geçmiş olsun kızlar, burnunuz sürekli değişicek buna hazırlıklı olun ama bu geçici bi süreç umarım gönlünüzce olur:)

Teşekkür ederim ya benim burun ucum hala cok şiş ve kendimi cok garip hissediyorum dudagimin üstü de çok sert konusmakta zorlanıyorum gulecegim zaman da yanaklarimi tutuyorum bugün 19.gunum

Teşekkür ederim ya benim burun ucum hala cok şiş ve kendimi cok garip hissediyorum dudagimin üstü de çok sert konusmakta zorlanıyorum gulecegim zaman da yanaklarimi tutuyorum bugün 19.gunum

cok fazla gülmemeye calıs canım dikişlerini zorlarsın 3 ay kadar acıyabiliyo gülerken filan.. ve ağlama tuz tüketme şişiriyo fazlasıyla :/

cok fazla gülmemeye calıs canım dikişlerini zorlarsın 3 ay kadar acıyabiliyo gülerken filan.. ve ağlama tuz tüketme şişiriyo fazlasıyla :/

Ben baya güldüm. Kahkaha seklnde degil.bugnde agladm brz burn deliklermi gerdim kasilmaktn. Ole hckra hckrada deglde korktm smdii ://

Hadi ya ben kahkaha bile attım kendimi tutamayip bugün 19.gunum zaten üst dudagimi hic hissetmiyorum gülerken kasiliyor her yerim. Konuşma seklim çok garip robot gibiyim. Instagramdaki benim :)

Haydi hayırlısı kuzum bol şans dualarım seninle.

Bende bandajmı açtm fotoları koydum albümlere. İiyiki bora beye yaptırmışımmm.Bayıldımmm tam istediğim gibi

Bitaneem cook tesekkur ederm hemen smdi baktm fotolara ah masallah mukemmell ins bende senin gbi mutlu olurum sknunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…