Hadi insallah canım acisiz aldirirsn.goz acip kapayncaya kdr hallolur.sonucu dusun sen :) vee banaa resimm att ya. Canim bak ekle faceden. Ozel msj atyrm sna soyadmiBurnun ucundakileri alcak dok. :) yarın tamponum dikişimi alçımı bi söktüreyim deli cesareti lazım onun içinde :)
Hadi insallah canım acisiz aldirirsn.goz acip kapayncaya kdr hallolur.sonucu dusun sen :) vee banaa resimm att ya. Canim bak ekle faceden. Ozel msj atyrm sna soyadmi
Burnun ucundakileri alcak dok. :) yarın tamponum dikişimi alçımı bi söktüreyim deli cesareti lazım onun içinde :)
Ben uçlardaki kuruyanları cımbızla çektim :) deli cesareti geldi anlıyacağın. :)
Ay canım yapma enfeksiyon falan kaparsin Allah korusun. Cok tehlikeli cunku burun ucunda icerde dikisler var ben hala dokunmuyorum oraya doktor bana pecete bile kullanma gazli bez kullan enfeksiyon kapma dedi.
Aynen cimbiz tehlikeli brz da doktor bana peceteyi gec temizle sakn korkma ckk derine gitme dedi ama bazilari korkuyolar.rahat rahat temizle kulak copuyle icini dedi
Ben kulak copuyle biraz derine de gidiyorum çünkü yukarda kan kurumus ve nefes almami engelliyorsenin kaçıncı günün?
Ben kulak copuyle biraz derine de gidiyorum çünkü yukarda kan kurumus ve nefes almami engelliyorsenin kaçıncı günün?
Canim 3.gunum ya. Aslina bakarsan bende nefes alamiyormki hic ama sislikten sanirim ya. Benimde derine sokmam lazm bakma :/ da Bora bey hic korkma guzelce temizle bak canin acir tampnlari alioken dedide korkuyoruz iste hassas tum canimiz burnumuzda
Senin nefes alamaman çok normal çünkü burnunda silikon tampon var ama benim bugün 2hafta oldu. Şişlik ve morluklar ne alemde? :)
Aynen tatlımda slikon tamponda olsa minik nefes alrm die düşnmustm.sukur morlugm yok ama sisim. Dudagm kapandi resmen bugn.vee ckk kasiniyorum.sende sabret anca acilir daha yaradir :)
Evet canim yara zaten sol tarafimya dudak balmi kullan benim de dudaklarim cok kuruyup sismisti. Bora Karaali ye ameliyat oldun demi?
benim burnu görünce artırmasında ben razıyım 2.500 çünkü ben 6000 e kadar gözden çıkarmıştım.Bu arada neden bu kadar uçurum var üzretler arasında sonçta bu işlem 2.500 e bile yapılabiliyosa ve gusel işlerde çıkıosa ortaya neden bazısı 7000 6000 lere kadar çıkıyo bende bunu anlayablmş deilim.Bu fiyat farkından dolayı acaba az para alan doktora güvenmemek mi gerek die düşünüyo insan üfff çok zor karar aşaması ya(
benim burnu görünce artırmasında ben razıyım 2.500 çünkü ben 6000 e kadar gözden çıkarmıştım.Bu arada neden bu kadar uçurum var üzretler arasında sonçta bu işlem 2.500 e bile yapılabiliyosa ve gusel işlerde çıkıosa ortaya neden bazısı 7000 6000 lere kadar çıkıyo bende bunu anlayablmş deilim.Bu fiyat farkından dolayı acaba az para alan doktora güvenmemek mi gerek die düşünüyo insan üfff çok zor karar aşaması ya(
Ilk ciktim bogazim damagim cok aciyodu ama 2 saat sonra corbami getirdiler onu ictikden sonra gitti tum o acilar benim ameliyatdan sonraki tek sorunum gozlerimdi morardi kapandi mahfetti beni 4 gun kapali gozle yatakdan cikamadim
Nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum bende aradım asistanı çıkmıştı şimdi senin yazdığını okuyunca nasıl içim rahat etti anlatamam çok saol) senin kaçıncı günün bu arada?
Memnun musun peki canım :)18 Şubat'ta 3 ay olacak benim...
Uyuzsirine ssenn burnunu cok begendm ilk koydugn resimlere baktm da harika ama ilk gunku gibi kalkik deil diosun. Bnde amelyat olucam ama bu tur nedenlerden dolayi korkuyodm. Smdi nasi memnunmusn hem sekil olarak hemde nefes alma gibi durumlar icin soruyorm
Canim 3.gunum ya. Aslina bakarsan bende nefes alamiyormki hic ama sislikten sanirim ya. Benimde derine sokmam lazm bakma :/ da Bora bey hic korkma guzelce temizle bak canin acir tampnlari alioken dedide korkuyoruz iste hassas tum canimiz burnumuzda
Senin nefes alamaman çok normal çünkü burnunda silikon tampon var ama benim bugün 2hafta oldu. Şişlik ve morluklar ne alemde? :)
sizlere de geçmiş olsun kızlar, burnunuz sürekli değişicek buna hazırlıklı olun ama bu geçici bi süreç umarım gönlünüzce olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?