Dr. Bora Karaali Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Burnun ucundakileri alcak dok. :) yarın tamponum dikişimi alçımı bi söktüreyim deli cesareti lazım onun içinde :)
Hadi insallah canım acisiz aldirirsn.goz acip kapayncaya kdr hallolur.sonucu dusun sen :) vee banaa resimm att ya. Canim bak ekle faceden. Ozel msj atyrm sna soyadmi

Ben uçlardaki kuruyanları cımbızla çektim :) deli cesareti geldi anlıyacağın. :)

Ay canım yapma enfeksiyon falan kaparsin Allah korusun. Cok tehlikeli cunku burun ucunda icerde dikisler var ben hala dokunmuyorum oraya doktor bana pecete bile kullanma gazli bez kullan enfeksiyon kapma dedi.

Ay canım yapma enfeksiyon falan kaparsin Allah korusun. Cok tehlikeli cunku burun ucunda icerde dikisler var ben hala dokunmuyorum oraya doktor bana pecete bile kullanma gazli bez kullan enfeksiyon kapma dedi.

Aynen cimbiz tehlikeli brz da doktor bana peceteyi gec temizle sakn korkma ckk derine gitme dedi ama bazilari korkuyolar.rahat rahat temizle kulak copuyle icini dedi

Aynen cimbiz tehlikeli brz da doktor bana peceteyi gec temizle sakn korkma ckk derine gitme dedi ama bazilari korkuyolar.rahat rahat temizle kulak copuyle icini dedi

Ben kulak copuyle biraz derine de gidiyorum çünkü yukarda kan kurumus ve nefes almami engelliyor senin kaçıncı günün?

Ben kulak copuyle biraz derine de gidiyorum çünkü yukarda kan kurumus ve nefes almami engelliyor senin kaçıncı günün?

Canim 3.gunum ya. Aslina bakarsan bende nefes alamiyormki hic ama sislikten sanirim ya. Benimde derine sokmam lazm bakma :/ da Bora bey hic korkma guzelce temizle bak canin acir tampnlari alioken dedide korkuyoruz iste hassas tum canimiz burnumuzda

Canim 3.gunum ya. Aslina bakarsan bende nefes alamiyormki hic ama sislikten sanirim ya. Benimde derine sokmam lazm bakma :/ da Bora bey hic korkma guzelce temizle bak canin acir tampnlari alioken dedide korkuyoruz iste hassas tum canimiz burnumuzda

Senin nefes alamaman çok normal çünkü burnunda silikon tampon var ama benim bugün 2hafta oldu. Şişlik ve morluklar ne alemde? :)

Senin nefes alamaman çok normal çünkü burnunda silikon tampon var ama benim bugün 2hafta oldu. Şişlik ve morluklar ne alemde? :)

Aynen tatlımda slikon tamponda olsa minik nefes alrm die düşnmustm.sukur morlugm yok ama sisim. Dudagm kapandi resmen bugn.vee ckk kasiniyorum.sende sabret anca acilir daha yaradir :)

Aynen tatlımda slikon tamponda olsa minik nefes alrm die düşnmustm.sukur morlugm yok ama sisim. Dudagm kapandi resmen bugn.vee ckk kasiniyorum.sende sabret anca acilir daha yaradir :)

Evet canim yara zaten sol tarafim ya dudak balmi kullan benim de dudaklarim cok kuruyup sismisti. Bora Karaali ye ameliyat oldun demi?

Evet canim yara zaten sol tarafim ya dudak balmi kullan benim de dudaklarim cok kuruyup sismisti. Bora Karaali ye ameliyat oldun demi?

Kullanıyorum canım surekli nemlendiriyorumda beni biraz rahatsiz eden sisligi iste. Asma suratni canim iilesck yaralar hizla inşallah. Evet canim Bora beye oldum.. benimde 4.gun olmasina ragmen bi taraftn arada kan gelip duruo. Pembe degl ama bldgn kanda normalms galiba.

Resimlerine baktim burnuna bayildm cnm. Emre. Eye yaotirmissin kac tl ye yapti acaba ? Bnde amelyat olucam o yuzden doktor ve fiyat arastrmasi yapiorm.

Ilk ciktim bogazim damagim cok aciyodu ama 2 saat sonra corbami getirdiler onu ictikden sonra gitti tum o acilar benim ameliyatdan sonraki tek sorunum gozlerimdi morardi kapandi mahfetti beni 4 gun kapali gozle yatakdan cikamadim

Kac paraya yaptirdn cnm burnunu harika olms bayildm. Bnde yaptiricm o yuzden doktor ve fiat arastrmasi yapiorm. Yardimci olursan sevinirim.

cnm tesekkur ederım 1 bucuk yıl oldu amelıyat olalı. elbet bıraz düşme oldu ama beni rahatsız etmiyor. memnunum şeklinden, kimse estetik oldugunu farketmıyo ama en önemlisi ben aynaya baktıgımda iyi hissediyorum. nefes alışverişim 1 yıla kadar tıkanmalar oluyodu ama artık rahat nefes alıyorum ıyıce..

sizlere de geçmiş olsun kızlar, burnunuz sürekli değişicek buna hazırlıklı olun ama bu geçici bi süreç umarım gönlünüzce olur:)

sizlere de geçmiş olsun kızlar, burnunuz sürekli değişicek buna hazırlıklı olun ama bu geçici bi süreç umarım gönlünüzce olur:)

Tatlim cok sagol.sizler sayesinde bizde deneyimli olduk sayilir.artk herseyi bilerek gidiyorz doktora valla doktorlar da sasirio cok blmalk yapnca.insallah herkesn gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…