Bebek Beslenmesi Dr. Browns kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mismommy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
5.330
6.941
148
Merhaba tecrubeli anneler. Kısmetse ikinci bebeğim yolda. İlk oglumda avent kullanmistim. Bu bebegime dr browns kullanmak istiyorum . En azindan 6 aylık donemde. Benim sorum genis agizli ve standart biberon arasinda ne fark var? Yeni dogan icin hangisini almaliyiz? Dr. Browns biberonu Bebek cekince akiyormus Yavas akiskanmis. Cam olanindan istiyorum ama sanirim standart biberonun cam olani yok. Kullananlar yardimci olabilir mi? Tesekkürler simdiden.

Ben dar ağızlı aradım ama bulamadım. Hatta dar ağızlı diye aldım standart ağızlı çıktı. Bebek memeden kopmasın diye yavaş çekmesi daha mantıklı diyorlar. Arkadaşım kullandı hiç gaz sorunu yaşamadı ki Cam pek tercih edilmiyor. Camlardada ince kılcal kırıklar oluyor ve orda birikim oluyormuş.

Ben dar ağızlı aradım ama bulamadım. Hatta dar ağızlı diye aldım standart ağızlı çıktı. Bebek memeden kopmasın diye yavaş çekmesi daha mantıklı diyorlar. Arkadaşım kullandı hiç gaz sorunu yaşamadı ki Cam pek tercih edilmiyor. Camlardada ince kılcal kırıklar oluyor ve orda birikim oluyormuş.
Tesekkurler. Cam sagliktir. Digeri bana pek saglikli gelmiyor. Kaynattikca biberon rengi bi tuhaf oluyor. Yeni dogan icin cam olanin agzi uygunmu bilmiyorum.

Bu kadar uyeden iki uc kisi mi kullanmis. Bdv konusu olsa sayfalarca yorum yağardı.

Dr brown Cam aldım , 7 ay kullandım sonra ağzı çok dar gelmeye başladı başlığını değiştirmek istedim ama biberon parası kadardı ben de başka bir biberon almıştım. Gaz sorunu hiç yaşamadık, günde kaç kez haşlanmış suya soktum kaç kez soğuk suya girdi saymıyordum, hala da taş gibi durur ne çatladı ne bir şey. Alırken pahalı dediğimi biliyorum ama parasını çıkardı kat be kat ve kısmet olursa 2. Bebeğimde de aynısını kullanacağım. Kutusu falan yok epey oldu ama dar akışlı cam aldığımı hatırlıyorum, yeni doğana uygun olsun ve az aksın diye.

Dr brown Cam aldım , 7 ay kullandım sonra ağzı çok dar gelmeye başladı başlığını değiştirmek istedim ama biberon parası kadardı ben de başka bir biberon almıştım. Gaz sorunu hiç yaşamadık, günde kaç kez haşlanmış suya soktum kaç kez soğuk suya girdi saymıyordum, hala da taş gibi durur ne çatladı ne bir şey. Alırken pahalı dediğimi biliyorum ama parasını çıkardı kat be kat ve kısmet olursa 2. Bebeğimde de aynısını kullanacağım. Kutusu falan yok epey oldu ama dar akışlı cam aldığımı hatırlıyorum, yeni doğana uygun olsun ve az aksın diye.
Tesekkur ederim canim.

Bu kadar uyeden iki uc kisi mi kullanmis. Bdv konusu olsa sayfalarca yorum yağardı.
Biberon aldın mı bilmiyorum ama arkadaşım da dr browns cam önerdi. Onun ağzı geniş mi dar mı dikkat etmedim, satıcı Yen'i doğan için uygun dedi 150lik aldık. Diyeceğim arkadaşım Yen'i doğanda bunu kullanmış.

Biberon aldın mı bilmiyorum ama arkadaşım da dr browns cam önerdi. Onun ağzı geniş mi dar mı dikkat etmedim, satıcı Yen'i doğan için uygun dedi 150lik aldık. Diyeceğim arkadaşım Yen'i doğanda bunu kullanmış.
Sagol canim aldim. Brnde cam olan genis agizli 150 lik aldim.

Ben iyi diye Avent aldım fakat bebegim emerken bazen hava alıyor garip garip sesler çıkıyor Biberondan. 23 gunluk oldu ve çok gazlı bir bebek. Kafayı yemek üzereyim :anne:

merhabalar 4 aylık kızım avent bıberon yuzunden memeyı bıraktı.Giittiğim özel doktorum beni bir güzel fırcaladı burdanda tüm anne adaylarına seslenıyorum ama doktorum sayesınde sımdı kızım meme alıyor lütfen yenı dogan bebeklerımızde dr brawn kullanalım. Diğer bıberonlar dan farkı cekım gucu cok zayıf ve ıcındekı aparatı sayesınde gaz olusumunu engellıyor

Ben memnun kalmadım açıkcası kızıma 4 aylıkken geniş ağızlı dr brown aldım ama ben mama verdim bebeğim beni emmeyi bıraktı aşırı gaz sorunumuz vardı ve gazımıza çözüm olmadı asla artı olarak birde biborunun parça sayısı çok yıkamak bir işkence tam temizliğini sağlamak çok zor eğer iyi temizlenmezse kötü kokuyor biberon açıkcası aventten memnun kaldım ben kızım 18 aylık hala aventle devam ediyoruz

Konu sahibi almış ancak araştıranlar için yazmak istedim. Ben avent kullanıyorum denemek için tavsiye üzerine dr brown aldım ancak hiç memnun kalmadım. Koku yapıyor, bazen çalkalarken akıtıyor çokça ve bence aventten daha çok gaz yapıyor. Bebeğim sadece mama ile beslendiği için gün içinde çok kez biberon kullanıyorum. Günde en az iki kez sterilizatöre giriyorlar ve aventler 4 aydır taş gibi duruyor. Dr browns akıtma sorunu bundan da olabilir diye düşünüyorum zira kimse bahsetmemiş akıtma sorunundan.

Merhaba tecrubeli anneler. Kısmetse ikinci bebeğim yolda. İlk oglumda avent kullanmistim. Bu bebegime dr browns kullanmak istiyorum . En azindan 6 aylık donemde. Benim sorum genis agizli ve standart biberon arasinda ne fark var? Yeni dogan icin hangisini almaliyiz? Dr. Browns biberonu Bebek cekince akiyormus Yavas akiskanmis. Cam olanindan istiyorum ama sanirim standart biberonun cam olani yok. Kullananlar yardimci olabilir mi? Tesekkürler simdiden.
Merhaba,

Dr. Brown'un yenidoğan serisinde cam yok evet, sanırım güvenlik amaçlı. Cam biberon daha ağır oluyor ve düşmede vs çocuğun canını yakabilir. Ben kullanıyorum çok memnunum. Akışının yavaş olması çocuğun tokluk hissinin olmamasından kaynaklı çok hızlı içerse kusabilir, biliyorsunuz bebeklerin midelerinde daha kapak olmuyor. Tavsiye ederim kullanmanızı. Ben de hiç Avent kullanmadım ama olumsuz bir şey de duymadım bugüne kadar. Bilginize.

Sevgiler

Back
X