Merhabalar,
Ben Bülent Bey'e burun ameliyatı oldum.Öncelikle ilk görüşmeye gittiğimde 5 dk.yı geçmeyen bir konuşma geçti aramızda.Ne ben isteklerimi tam anlatabildim ne de O konuşmak istedi.Personele gelince: İlk gün ve ameliyat günü inanılmaz ilgili bir ekibi vardı.Sürekli teşekkür eden ve özür dileyen güleryüzlü bir ekip.Fakat ameliyat bittikten sonra kontrole gittiğimde aynı ekip neredeyse yüzüme bile bakmadı ve kendimi kötü hissettim.Bu arada Bülent bey'i ameliyattan sonra hiç görmedim kontrolleri hep başkaları yaptı.Neyse gelelim asıl meseleye,burnumu hiç beğenmediğim gibi,fikrine güvendiğim yakın arkadaşlarım ve akrabalarım da defoları gördü ve hiç beğenmediler.kendimi berbat hissediyorum ve özgüven tazelemek için yaptığım bu operasyon fiyaskoyla sonuçlandığı için ne sokağa çıkmak istiyorum ne de aynaya bakmak istiyorum.Hakkımı aramak için bile mecalim yok çünkü ben burnum yüzünden depresyona girdim.Burada daha önce operasyon geçiren insanların yorumlarını okuyup karar verdim ben Bülent beye.Ve çoğunluk Bülent beyden memnundu.Bence bu iş biraz şans işi.O şanssızlık bana vurdu sanırım.Kimileri çok memnun kendisinden ama ben kesinlikle sonuçtan memnun kalmadım.Ve ne yapacağımı da bilmiyorum..
Op.Dr. Bülent Cihantimur'un Burun Estetiği, Dudak Dolgusu ve şu anda da Lazer Epilasyon Hastasıyım. Bursa'da Estetik Cerrah arayanlara şiddetle önerebileciğim bi Doktor. En önemli özelliklerinden biri ise hastalarını çok iyi dinlemesi ve neler istediğini anlaması. Kesinlikle tavsiye ederim. :smiley-cool:
2011 yılında bu başlık altında yorum yazmışım.Dr.Bülent Cihantimur'un yapmış olduğu operasyon sonucu nefes alamadığımı yazmışım.Aynı zaman da yapılan teosyal iğne sonucu dudağım tıp dilin de adlandırılan Köpek Dudak şeklinde olduğunu anlatmaya çalışmışım.Aynı zaman da yamuk!Birkaç yıldır gebelik ve doğum sonrası emzirme gb özel sebeplerden ötürü bir Doktora gidemedim.Sene 2008 de yaptığı operasyon ve ben buraya sene 2011 ' de yorum yazmışım en son.Ben yorumu yazdıktan sonra ise burun ucum düştü!Ben nefes alamamaktan şikayet ederken birde arkadaşlar burnum düştüBülent beye ameliyat olan bir tanıdığım var hala sürünüyor bu kadarını söyleyebilirim
Bu arada ikinci ameliyatımı Murat Ceran'a yaptırdım.Estetik amaçlı değil sadece cihantimurun berbat ettiği işi bir parça düzeltebilmek için.Allah Murat beyden bin kere razı olsun bir parça da olsa nefes almamı sağladı.Buraya en son 2013' te yazmışım.Peki 3 yılda neler yaşadım:Hayatım bildiğiniz cehennem hayatı.Artık burundan nefes alma olayım tamamen bitmişti.Burun güya estetikliydi.Yamuk ve kemerli.Estetik kısmına hiç girmiyorum bile.3 yıldır kbb doktorlarının kapısındayım çünkü ameliyat sonrası burnum geçmeyen sinüzitle doldu.çok ileri düzeylere ulaştı.Elimde sinüs rinüs le dolaşıyorum adeta emziğim gibi.burnuma onu günde 5-6 kere sıkmazsam ölecek gibi oluyorum.Cihantimurun yaptığı o talihsiz ameliyat öncesi sıkıntımın olmadığını belirteyim.Sonra 2. Bir ameliyat oldum.pek yapılacak birşey kalmamış her şeyi kesmiş biçmiş ama biraz belki rahatlarsın dedi.Evet biraz rahatladım ama yine doluluk devam etti.Ve zamanla orta kulak iltihabı yaptı.Artık senede 2 kere orta kulak iltihabı oluyordum.Duyma yetimde azalma oldu.acılar,iğneler beni perişan etti.Her gün o ukala cihantimur'a beddua ettim.Onu Allaha havale ediyorum.Sakın ama sakın o adamın kapısının önünden geçmeyin.Ameliyat olduktan sonra o adama ameliyat olunur mu diyen insanlar la karşılaştım hep.Adam paragöz son derece ukala ve son derece beceriksiz.hiç telefonlarıma çıkmadığı gibi asistanı Ayşegül hanımla haber yolladı beni istiyorsan mahkemeye ver diye.Adamın reklamlarını ve yüzünü gördüğümde tiksiniyorum yine insanları kandırıyor olmasından dolayı rahatsızlık duyuyorum.
Burun askım koptu diyorsun ilk başta beğenmedim ağladım diyorsun ve tavsiye ediyorsun.O adamdan nefret ediyorum nefret.Hayatımı kararttı.Askın kopmuş bir operasyon daha geçireceksin ve hala tavsiye ediyorsun pes doğrusu yaselam arkadaşlar..ben de yaklaşık 3 ay önce bülent cihantimur a rinoplasti ameliyatı oldum.öncelile söylemem gereken gerçekten son derece doğal bir burun yaptığı ve yaptığı burunların birbirine benzememesi.daha önceki operasyon sonuçlarını incelemiştim.aynı kalıptan çıkmış gibi değil.tüm burunlar kendine özgü.öyle ki çok yakın arkadaşlarım bile rinoplasti geçirdiğimi farketmedi.sadece bi değişiklik olduğunu daha hoş göründüğümü söylediler.iyileşme süreci çok çabuk oldu.post op 5. günde arabamla okula gidip dersime girebildim.şişlik ve morluk minimaldi.sadece benim ameliyat sonrası dönemde şanssızlık eseri burun içi askılarımdan biri koptuğu için burnumun bir tarafı biraz düşük duruyor.1 ay sonra,iyileşme süreci tamamlandığında küçük lokal bir operasyonla düzelteceğini söyledi.bunun haricinde ben çok memnunum.yalnız ilk zamanlar moraliniz bozulabilir,beğenmeyebilirsiniz hatta pişman olup ağlayabilirsiniz benim gibi:) bunlar çok normal.inanın gün geçtikçe burun daha çok oturuyor şişler indikçe şekli daha çok ortaya çıkıyor.benim 3. ayım ve inanın aynada kendimi beğenmeye başlayalı 15-20 gün oluyor..bülent bey i gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.nasıl bir burun istediğinizden kısaca bahsedin ve gerisini ona bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?