- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.721
sadece ilk günler nefes almada biraz sıkıntı yaşayabilirsin kii ben çok fazla yaşamayanardanım kişiden kişiye göre ve yapılan işlemlere göre değişiyor sanırım..3-4 gün sıkıntı yaşayabilirsin..ödemler bir süre seni rahatsız edebilir o da en az 2 ay en fazla 6 ay..sabahları bende de hafif bir şişlik oluyor ama gün içinde azalıyor..
ben de internetten ulaştım can bey e,doğru yaniidiğer bilgiler doğru sadece uzmanlık alanı farklı..ama bence sadece estetik olacaksan, herhangi bir sağlık sorunu yoksa burnunda plastik cerrahi doktoru seç
canım ben bodrumda yaşıyorum o yüzden izmire gelmene gerek yok banyo sırasında çıkarabilirsin dedi
bugün öğleden sonra aramıştım teli kapalıydı pazar diye kapattı sandım şimdi aradım ama açmadı dr annemlere alçı değişirken göstermişti ip falan görmedik diyorlar nerden çıktı bu ip anlamıyorum
sizin burnunuz güzel olmuş onlıne takipte görmüştüm.yüzünüze çok yakışmış.siz estetik amaçlı mı oldunuz?sağlık sorununuz var mıydı?ayrıca burnunuzun ucu düşmesin diye müdahale edildi mi ?
ileri de düşme , çökme ve nefes darlığı yapıyormuş ileride diye okumuştum.ömür boyu sorunsuz ve rahat nefes alarak yaşamak istiyorum.nefes alıyorum derken birde burnumun şeklinin bozulmasından dolayı ekstra ameliyat olmak istemiyorum.açıkcası başka sağlık sorunlarımda var fakat son 8 aydır nefes almam zorlaştığı için önceliği burun ameliyatına verdim.
Canim sakin ol sıkıntı yok ben can beye gitmeden alcimi bakalim gevsemismi diye kaldirmistim ve bendede ayni ip vardi . Benim alcimi can bey cikartti ipide kesti.. Bence kes.. Oyle dolasma
Oyle dıkıs ızı falan kalmadı bende de.su an tamuc ay oldu can beye amelıyat olalı.bıran bıle pısman olmadım amelıyattan cımtıgım andan ıtıbaren hersey cok guzel ve kolay gectı.kımse kararsızlık yasaması can beye olunmutlaka.
öncelikle geçmiş olsun baticon bende bodrum gümüşlükte oturuyorum yaklaşık 1,5 ay önce Can beye ameliyatımı olmuştum
Kızlaaaar 2 gün sonra ameliyat oluyorum:)) buradan destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.Öncelikle ehö,senicita,erika84 ve kronikbalik a resimlerini paylaştıkları için teşekkür ediyorum.İnşallah ben de buradan faydası olması amacıyla öncesi sonrasıyla paylaşıcam.Ameliyatımda deviasyon ve estetik olacak.Sizleri çook öpüyorumm
kızlar ben sırtüstü uyuyamıyorum 2 gündür hafif hafif sağa sola dönerek uyuyorum bi sakıncası varmı acaba burnumun şeklinin oturmasına bi etkisi yoktur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?