- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.881
Merhaba tatlım öncelikle geçmiş olsun:) Yeni ameliyat olmuşsun daha çok taze bende senin durumundaydım hiç nefes alamıyordum geceleri uyuyamıyordum sürekli burnum akıyordu dudaklarım boğazım inanılmaz derecede kuruyordu burun işi gerçekten sabır işi kesinlikle, şuan ben ameliyat olalı 1 ay oldu nefes alabiliyorum ama hala tıkanıklık var eskisi gibi değil bunların olması çok doğal alçın çıktıktan sonra içini daha rahat temizlersin.. Günden güne daha rahat nefes alıyorsun:) Burun deliklerin, şeklin, kavisin, tıkınaklık vs vs hergün olumlu yönde değişiyor umutsuzluğa kapılma:) Günde 3, 4 defa Tuzlu suyla yıkamayı ihmal etmemelisin tekrar geçmiş olsun..
çok teşekkür ederim bunları okudukça az da olsa rahatlıyorum. siz de biliyorsunuz karar vermek ayrı zor, olmak ayrı zor. insan beklentiye giriyor. gerçekten çok zormuş çok. benim de hiç açılmayınca acabalar peşi sıra geliyor vesvese yapıyorum, zamanla inşallah iyi olur şişim iner de açılır çünkü et gibi birşeyler görüyorum sağ tarafta. delikler de pek simetrik değil.