Eki Görüntüle 925694
Merhaba kızlar,
Aylardır foruma girmiyorum çünkü burnumu düşünmek istemiyorum artık ne oluyorsa oluyor ve dönüşü olmuyor. Foruma girdikçe de acaba şu doktora yaptırsaydım daha mı iyi olurdu ya da can bey şurasını şöyle yapsa daha mı iyi olurdu falan filan derken kurtulamıyorsunuz burnunuzdan o yüzden kusurlarıyla kabullenmek kalıyor geriye. Bundan sonra da girmiycem fakat sizi anlıyorum ve o yüzden yazıyorum zaten daha önce yazdıklarımıza bakarsanız herşey çok açık.
Ben ameliyat olalı en az 1,5 sene oldu. Burnumda öncekine göre tabiiki daha iyi fiyat performans olarak can bey çok iyi fakat;
--profilden yaptırdığım anlaşılıyor, (bence)
--burnumun sağ tarafında küçük bir çöküklük belirdi şişlikler inince(görmek için dikkatli bakmak lazım yoksa görünmüyor)belli olan bir fotoyu ek olarak yolayım size herkes görebilir.
--Son olarak ameliyattan bu yana sağ burnumdan nefes alamıyorum içine bakıldığında da sağ burun deliğim daha küçük görünüyor (3 ayrı kbb uzmanı kontrol etti ve burun kemiğimde eğrilik olmadığını burun girişinde bir darlık olduğunu söylediler fakat bence hiiiçoynatma çünkü ameliyetsız düzelmez ve daha kötü olabilir dediler)onu da çekip ekliyorum
Eki Görüntüle 925697
Kısaca bütçe olarak daha uygun bir tercih istiyorsanız evet can bey derim aldığı parayı hakediyor fakat birazcık daha fazla verip başka bi doktorla da konuşabilirsiniz. Ben can beyle konuştuktan sonra kimseyle konuşmadım peşini de bırakmadım hemen oldum ama benim tavsiyem o kadar aceleci olmayın. Bir de muayene ücreti diye birsürü para alıyorlar çok kızıyorum birçok kişi bu yüzden gidemiyor(can bey almıyor ücret) Neyse okuyun araştırın gidin görün ve ameliyat olun, olun çünkü hep aklınızın bir köşesinde kalacak!
Inşallah hepinizin gönlünce olur burnunuz...