Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Selamlar can beye tele ulaşılmıyormu ?iki günden beri tel açıyorum randevu için ama ulaşamıyorum .bilginiz varmı arkadaşlar ?

Selamlar can beye tele ulaşılmıyormu ?iki günden beri tel açıyorum randevu için ama ulaşamıyorum .bilginiz varmı arkadaşlar ?
Cebini aramayı dene istersen.. Ofisin cvp vermemesi garip.. :/ busraa en son sen oldun , yeni taşındı ya ofis numara aynımı hala??

Herkese aynı burnu yapıyor , en önemli şey o burun yüzünüze gidecek mi ? bu durum ise tamamen şansa kalmış dolayısıyla ciddi bir probleminiz yoksa sakın estetik yaptırmayın ben çok üzüldüm sizde üzülmeyin.

Herkese aynı burnu yapıyor , en önemli şey o burun yüzünüze gidecek mi ? bu durum ise tamamen şansa kalmış dolayısıyla ciddi bir probleminiz yoksa sakın estetik yaptırmayın ben çok üzüldüm sizde üzülmeyin.
Cnmmm hoşgeldinnn.. Yoksun ne zamandır.. Kuzu sen nie kızdın :/ bu arada nie üzüldün?? Ben senin burnunuda çok beğenmiştim.. Hem herkeze aynı burnu yapamazki çünkü burun yapımız aynı değil.. Haa her doktorun bir tarzı var, ve her yaptığı burun diğerini anımsatır.. Şimdi nasılsın, nie üzüldün sen yaaa :KK43: ne oldu :KK43:

Kendi fikrimi söylemezsem rahat edemicem, burdaki hastaların çoğuyla özelden görüşüyorum, nerdeyse hepinizin burnunu gördüm.. Burunlar aynı demek çok yanlış sonuçta hepimiz kronik balığın burnuna hayran kalıpta gitmiştik sonra benim fotomuda götüren olmuş, erikanınkinide ve hiç birimizinki aynı deil.. Benim Can Kopal ile hiç bir bağım kalmadı, ön görüşmemi yaptım, ameliyatımı oldum, kontrollerimi oldum ve bitti yani lütfen kimse reklam gibi düşünmesin .. Özelden konuştuklarımda bilir zaten öyle bir amacım olmadığını.. Fransada özel hastanede bir ameliyat geçirdim, cerrahımın yüzünü görebilene aşk olsun, acil görüşmem gerekti ya bir ay sonra randevuya gel yada acil e git denildi.. Bu genellikle böyledir.. Ama can hoca herkeze cebini veren whatsapp tan görüşen herkeze kendi cvp veren birisi.. Gerekirse 2/3 kez öngörüşme yapan ameliyatan sonra defalara ve defalarca kez kontrole çağıran üstelik hiçbirindende ücret talep etmeyen birisi.. En önemliside bunu defalarca kez söyledim yaptığı işin arkasında duran birisi, Cavdar arkadaş vardı bilenleriniz vardır, iyileşme döneminde sorun yaşadı, bir gün msj attı capo hoca beni çağırdı bırnumda sorun varmış die, ve geri dönüş yaptı, capo hoca iyileşme dönemini beğenmemiş müdahale etti die.. Gerektiğinde herşeyi yapıo zaten.. Piltancım inan bana burnun çok güzel oldu, sen alışamadın ama çok güzel oldu ilk zamanlar rujj la bende çok yadırgadık burnunuzu, hele ben alışmışım her sabah kendimi aynada cadı gibi görmeye, hem çok beğendim yeni burnuşumu hemde kabullenemedim.. Ama şimdi eski fotoların burdaki kızlara lazım olmayacağını bilsem silicem valla o kadar rahatsız edici.. Sadece burnunu ekle buraya bak herkez aynı şeyi dicek, burnun inan çok doğal ve güzel oldu

buraya yazılan olumsuz yorumlar neden siliniyor. bu ne ahlaksızlıktır ya

Seviyesiz yorum yapanların yorumları siliniyor. Zaten üslubunuzdan ne tür yorumlar yaptığınız ortada. Ciddi bir sorununuz varsa hakkınızı mahkemelerde ararsınız. Burada klavye arkasına geçip böyle yorumlar(!) yazmazsınız. Ayrıca zahmet olacak ama şu kuralları da 2 hatta 3 kez okumanızı öneririm.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ra-ve-ueyelerimize-oenemli-hatirlatma.521148/

Capo sana katılıyorum can hoca her yüze çok farklı burun yaptığı bir gerçek. ben gece gündüz araştırdım ve diğer illeri bilemem fakat izmirde çok farklı burunlar yapıyor standart burun anlayışı olmadığı için onu seçmem büyük etken. lütfen kişisel sorunlarınız için burda gelip ahkem kesmeyin. burun ameliyatında seçilen doktorun önemi o kadar çok büyük ki kişisel sorunlarınız yüzünden bir çok insanın yanlış karar vermesine neden olabilirsiniz. yanlış doktor seçimi yüzünden fiziksel ve ruhsal problemleri olan bir çok hasta tanıdım. sırf siz mutlu olamadınız yüksek beklentilerinizin sonucunu bulamadınız diye insanları etkilemeyin !

Merhaba Arkadaslar.
Bende Subat ayinda ameliyat olacam insallah.
Yorumlarinizi okudum fakat resimler acilmiyor daha dogrusu gözükmüyor bile.
Az önce üye oldum ama yinede resim yok.
Yardimci olurmusunuz?

Merhaba Arkadaslar.
Bende Subat ayinda ameliyat olacam insallah.
Yorumlarinizi okudum fakat resimler acilmiyor daha dogrusu gözükmüyor bile.
Az önce üye oldum ama yinede resim yok.
Yardimci olurmusunuz?
20 mesaj yani yorum yapman gerek, istersen oyun bölümlerine git orda doldur. Birde hangi dr u seçeceksen onun hastalarına seni eklemekerini rica et o zaman görürsün :)

Back
X