- 21 Haziran 2011
- 326
- 9
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar birşey soracam ben cumartesi can beyle görüşmeye gittim çok iyi birisi... para konusunda anlaştık yanlız kafama takılan birsey oldu... nasıl bir buruna sahip olacağın ben söylemem...kimse sana söylemz dedi.. bende doğal bir burun istiyorum dedim..onu yaparım dedi..ama kafam biraz karıştı..yani sonuç iyi mi olacak kötü olacak anlamadım açıkçası..
walla tatlım benim burun çok zormuş ama en iyisini yapacağım dedim nasıl olcak bende bilmiyorum..dedi doğal güzel bir burun yapacağım sana dedi.. ama söyle olcak yada böyle herhangi birsey demedi sadce doğal burun olcak dedi...
zor derken görüntü şekil olarak zor bir burun var dedi...ama istediğin doğal bir burunsa onu yaparım.. bende zaten can bey ameliyat olacağım istediğim zaten doğal bir burun :)
Anladım canım.. Şimdi ameliyat olacak adaylar olarak kaç kişiyiz bi yoklama yapalım =) Başka yok mu ? Bir de beni mevsimin yaz olması tedirgin ediyor. Güneş morlukların kalıcı olmasına sebep olabiliyormuş.
can bey ameliyat olan arkadaşlar siz nasıl kendiniz ifade ettsiniz... tamamen can bey e bıraktığınız yoksa şöyle yada böyle olsun dediniz mi..
İki hafta izninin hepsini de yemek istemiyorum bir hafta yetmez mi acaba
Kızlar 1 ay önce ameliyat oldum sislikllem inince albüm yapicaktm ama burun deliklermde asmetrik fark var belirgin bi sekilde biri büyük biri küçük moralim cok bozuk sisliktendr die avutyrum kendimi ama degismiyo(
Kızlar 1 ay önce ameliyat oldum sislikllem inince albüm yapicaktm ama burun deliklermde asmetrik fark var belirgin bi sekilde biri büyük biri küçük moralim cok bozuk sisliktendr die avutyrum kendimi ama degismiyo(
sağol cnm bilgin için bende doğal yüzüme yakışan bir burun istiyorum zaten.:) inşallah sizin ki gibi güzel bir burum olur benimde..ben bir iki resim göstermiştim ama can bey sen bana bırak benden kavis isteme yeter dedi yani o sana nasıl bi burun yakışıyorsa onu kafasında tasarlıyo ve uyguluyo zaten tabi siz nasıl bi burun istediğinizi baştan söyleyin eğer yüzünüze yakışıcak bi burunsa can bey yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?