buradaki yorumlara güvenip güvenmemek tamamen size kalmış arkadaşlar... MiKaDo35 ve ben vakti zamanında ameliyat öncesi ve sonrası yaşadığımız her şeyi samimiyetle paylaştık..ameliyat sonrası ayrıntılı bir albüm yapıp onu da paylaşmıştım...ama internet ortamında bu albümün uzun süre kalmasını istemedim...daha sonrasında benden özel mesaj yoluyla resimlerimi görmek isteyenlere de resimlerimi gönderdim...ama sonrasında bazı arkadaşlardan bir teşekkür bile alamadım.. ayrıca bizden sonra Can Bey'e ameliyat olan ve öncesinde bzim yol göstermeye.. yardımcı olmaya çalıştığımız kişiler de ortadan kayboldu....madem bu forumdaki paylaşımlardan faydalanıldı...sonuç olumsuz da olsa...bu arkadaşlar bir geri bildirime borçlulardı diye düşünüyorum... bu ve buna benzer nedenlerden biraz kızgınım...o açıdan artık herhengi bir paylaşım yapmama kararındayım... sadece Can Bey adına olumsuz bir izlenim oluşmasına da gönlüm el vermedi... en azından kendi açımdan artık paylaşımda bulunmama nedenlerimi belirtmek ihtiyacı duydum.. bu nedenle yazıyorum...ben Can Bey'den ve ona yaptırdığım burun ameliyatımdan çok memnunum

.. sadece benim değil tanıdığım başka plastik cerrahların burnum hakkındaki yorumu da ''çok başarılı bir iş olmuş'' şeklinde....Can Bey bu güne kadar tanıdığım en başarılı...en hümanist...en samimi cerrahlardan biri... iyi ki yolum ona düşmüş...iyi ki var....

..bu gün olsa yine hiç düşünmeden onu tercih ederim...umarım siz de hayalinizdeki burna ve yeni size kavuşursunuz...sevgiyle..