Arkadaşlar yaşadığım birkaç panikten bahsetmek istiyorum ki, benim gbi yaşayanlar üzülmesin sıkılmasın.
Ameliyatın ertesi günü aynaya bakmaya başladım, bir de ne göreyim domuz gibi bir burun,bütün delikler ortada,inanılmaz kalkık! Çok üzüldüm hatta ailemden gizli gizli ağladım.Ben can beye bırakmıştım burun tasarımını sonuçta başarısını kanıtlamış bi estetik cerrah, Amerika da ve Almanya da işin eğitimini almış filan birde yüzlerce burun yapmış artık hangi yüze hangi burun gidecek çok iyi biliyordur dedim.Sadece dedim ki, ben burun deliklerimi karşıdan görmek istemiyorum alışamam dedim.Ama ameliyat sonrası koca koca delikleri domuzcuk gibi görünce çok üzüldüm ve kendimi salak gbi hissettim,neden tasarımı ona bıraktın ki piiglet bastıra bastıra söyleyecektin diye ağladım

ertesi gün can beye tampon çıkarmaya gittiğimde söyledim üzüntümü. Güldü ve dedi ki '' Bana güven, delikleri hiç görmeyeceksin, senin burnunda sevdiğin tarafları aynı kaldı sevmediklerin değişti dedi.''
Ve netekim dediği gbi oldu burun deliklerim hiç gözükmüyor tam istediğim gbi bi burun olmuş:) ama ilk 2 gün ciddi moral bozukluğum vardı aman sizde olmasın!:)
( bu arada burun deliğinin gözükmesi bazı yüzlerde çok hoş gözüküyor,bu benim kişisel tercihimdi,yıllarca düşük bi burundan sonra o kadar kalkığına alışamayacağımı düşündüm)
Sonra Tamponlar çıktı ben eve geldim, o da ne! Hiç mi hiç nefes alamıyorum, o gece doğru dürüst uyumadım eyvah tamponlar çıktı hala nefes alamıyorum diye çok panikledim,ertesi gün can beye mesaj attım o da bir spray önerdi sonra o spray benim burnumu açtı, yalnız spray sıkınca açılıyordu bir 5 saat sonra kapanıyordu az açık kalıyordu.Can beye bunu anlattım,o da sadece o spray 5 günlük,daha fazla gün sakın kullanma dedi! Ben de bir panik! eyvah dedim peki 5 gün sonra ne olacak ben bunsuz nefes alamıyorum, o da ''Bana güven,alacaksın'' dedi.Hiç inanmadım.Nitekim 5 gün geçti sprayi bıraktım,nefes alıyordum:) o günden itibaren de hep aldım:)
Bir de benim boğazım çok tahriş oldu boğaz ülseri denen şey, ne birşey yiyebildim ne içebildim,İnsan oğlu paronayak,kafamı bir de boğazıma taktım dedim ki orda açık yara var ben çok hastayım ölcem:) can bey orası için de bi spray verdi 5 güne geçer dedi rahat ol dedi.Geçti:)
Benim sıkıntılarım bunlardı ama hepsi geçti,sizde de olursa sakın panik yapmayın, can beye güvenin, ben artık çok güveniyorum:)