Detayına insem hiç içinden çıkılmaz hal alıyor tatlım ya zamana bıraktım aslında sabır sabır diyorum bol bol kendime.. Birde buraya biri sorduğunda sorunun nedir burnun ne durumda vs diye sorduğunda bende durumu aktardığımda hemen sert çıkışıyorlar yok sen abartıyorsun yok senin beklentilerin yüksek etmedikleri hakaret aşağıla kalmıyor.. Madem sen böyle bi insansın neden gelip soruyorsun burnun ne durumda bir sorun var mı diye. Gözlerle görünen birşeyi nasıl inkar edebiliyorsun.. İyice başımı döndürdüler
Şöyle anlatayım sol tarafımda çöküntü var bu zaten bariz belli alttan foto çekincede sol burun deliği içine göçük, alçımı çıkarıp kontrole gittiğimde vedalaşıp tam ayrılacağımız sırada can bey burnumu sıktı ondan mı oluştu diyede düşünmeden edemiyorum.. burun sırtımda hafif bi çıkıntı var sağlı sollu ve ortalı inşallah kemik vs deildir şişliktir diye umut ediyorum bunların hiç birini takmıyorum aslında takıldığım nokta bana çok uzun gelmesi ucu sivri olan küçük bir burun istemiştim ama hayal kırıklığı burnum da ucuda günden güne yayılıyor ilk günler çoook güzeldi uzunlugu dışında bir sorunum yoktu zamana bıraktım artık eski burnumda çok sorunlu deildi sadece ucu genişti

Bu siteye hiç bakmak gelmiyor artık içimden arada giriyorum belki aynı sorunları yaşayan arkadaşlardan gönül rahatlatıcı birşeyler okuyabilirim diye ama işte 6 ay diyorlar beklemekten başka çarem yok