- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.601
Canım bende çok mennunum can beyden harika birisi.
Gercekten cok guzel :) darısı da benim basıma olsun bu kez sorunsuz olsun amin amin amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende çok mennunum can beyden harika birisi.
Gercekten cok guzel :) darısı da benim basıma olsun bu kez sorunsuz olsun amin amin amin
Görüştünmü? Ne oldu anlat :)))
Ogleden sonra gorusmem henuz gitmedim :) sabahtan beri durup durup burnuna bakıyorum benbir de diger arkadasın en son koydugu yresme. Allahm insallah darısı basıma ya.Bir yandan da iş gorusmeleri surduruyorum.Ona gore plan yapacagım felan filanpek stresli
Nyse, aksama donmus olacagım![]()
arkadaslar 6. ayimdayim burun ici etlerim hala sis birbirine cok yakin nefes alamiyorum.hani boyle kulak copunu ittirince gitcek yer yok yani o sekilde. doktor burun spreyi verdi ve beklememi soyledi etlerde buyume varmis cozulmezee yakma islemi oluyo falan dedi. boyle birsey yasayan varmi?
Can bey muayene ucreti aliyor mu ? Bir de yeri nerde bilgi verir misiniz lutfen
Ayy nasıl yani yaaane zaman başladı o büyüme.. Başlardada tıkalıydı galiba senin? Şişlik nasıl oldu eşitlendimi??
sislik esit sayilirda benim hep tikali ya senin gectimi tikaniklik burnunun icine baktiginda ileri gidisi gorebiliyomusun benim etler sksk orda![]()
Hiç o kadar kötü şişmediki.. Yani evet ilerisi görünüyor.. Benim amlyttn önce kapalıydı delikler.. O yakma işini iyi araştır olurmu, bildiğim kadarıyla ii birşey deil.. Tabi herkezin durumu farklıdır ama ben tıkalı olduğu için yaktırmak istemiştim dr um anlatınca vaz geçtim :/ inşallah burnun inatçıdırda 1 senelik olduğunda herşey kendiliğinden düzelir...
ışıl benim de bi ara baya sorunluydu her gün tıkalı uyanmalar,konuşurken zorlanma filan. 4. ay dolunca can hocanın yanına gittim hatta. o da baktı muayene etti. gerçekten tek tarafta konjesyon( kan akımı gidiş gelişinde sorun) olduğunu ve oranın daha kırmızı ve şiş göründüğünü soyledi. eğer çok çok rahatsızsan bir burun spreyi alabilirsin ama bi yıl içinde geçecek eğer yine geçmezse kontrol edicem her daim gelebilirsin dedi. şimdi çoook nadir tıkanıyorum. 9. aydayım. daha rahat nefes alıyorum yine ara ara tıkanmam oluyo ama gün içinde hafifleyip geçiyo. bi de bu tıkanıklıkta benim bünyemin çok zayıf olması ve sürekl sinüzit olmam da etkili. bence hocanın yanına bi git eğer gerçekten sorun varsa.baktın 9 aylık filan oldu birdaha geçmezse yine uğrarsın. onun haricinde çok zarif bi burnun var minnoş bi burunarkadaslar 6. ayimdayim burun ici etlerim hala sis birbirine cok yakin nefes alamiyorum.hani boyle kulak copunu ittirince gitcek yer yok yani o sekilde. doktor burun spreyi verdi ve beklememi soyledi etlerde buyume varmis cozulmezee yakma islemi oluyo falan dedi. boyle birsey yasayan varmi?
hadi ya benim neden bu kadar sistiki anlamadim. ben arastirdim radyofrekansla yakiliyomus o yontem zararsiz ve basariliymis. bende bilmiyorum valla ne yapicam ya bi turlu inmedi sislikler
Kızlar ya cok kararsız kaldım. Can Kopal ve Cemil Tugay arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum.
Simdi doktordan ciktim herseyin guzel olduğunu söyledi sisliklerimde inince daha iyi olcak insallah simdi disardayim aksama foto eklicem:)
can kopal ve cemil tugay arasında kaldım:18:Can kopala 4 yıl once meme büyütme ameliyatı olmustum çok memnun oldugum söylenemez..ama burun konusunda cok guzel yorumlar okudum görüşmeye gitmelıyım sanırım
ışıl benim de bi ara baya sorunluydu her gün tıkalı uyanmalar,konuşurken zorlanma filan. 4. ay dolunca can hocanın yanına gittim hatta. o da baktı muayene etti. gerçekten tek tarafta konjesyon( kan akımı gidiş gelişinde sorun) olduğunu ve oranın daha kırmızı ve şiş göründüğünü soyledi. eğer çok çok rahatsızsan bir burun spreyi alabilirsin ama bi yıl içinde geçecek eğer yine geçmezse kontrol edicem her daim gelebilirsin dedi. şimdi çoook nadir tıkanıyorum. 9. aydayım. daha rahat nefes alıyorum yine ara ara tıkanmam oluyo ama gün içinde hafifleyip geçiyo. bi de bu tıkanıklıkta benim bünyemin çok zayıf olması ve sürekl sinüzit olmam da etkili. bence hocanın yanına bi git eğer gerçekten sorun varsa.baktın 9 aylık filan oldu birdaha geçmezse yine uğrarsın. onun haricinde çok zarif bi burnun var minnoş bi burun
canim tesekkurler en son gittigimde sprey verdi iste ama etler cok yakin birbirine yani azcik bosluk var o da cok dar die soyledi zaten bikac ay daha beklicem bakalim ins gecer ya. bi de ucunda bi taraf hala daha sis senin oyle bi durum oldu mu 6 ay oldu ya kalcakmi ki boyle
Yok vallaha canım ben de karar veremedim henüz. Karar verememeyi bırak kafam daha da karıştı araştırdıkça :s Aklımda olan isimler Bora Karaalı, Can Kopal, Cemil Tugay ve Ufuk Bilkay şu an. Çoğu kişi memnun gibi bu isimlerden, içlerinden hangisi en doğal burunu yapıyor bir öğrenebilsem :s bakıldığında estetik olduğu anlaşılmasın benim için en önemli kıstas o.Canim ya ben de ikisi arasinda kararsizim sen karar verebildin miii