Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yok vallaha canım ben de karar veremedim henüz. Karar verememeyi bırak kafam daha da karıştı araştırdıkça :s Aklımda olan isimler Bora Karaalı, Can Kopal, Cemil Tugay ve Ufuk Bilkay şu an. Çoğu kişi memnun gibi bu isimlerden, içlerinden hangisi en doğal burunu yapıyor bir öğrenebilsem :s bakıldığında estetik olduğu anlaşılmasın benim için en önemli kıstas o.

Canim benim okuduguk ve gordugum kadariyla en dogali ufuk bilkay ve cemil tugay yapiyor anlasilmaism istiyorsan can kopali cikar kafandan ama cemil ve ufuk beyin de dogalligi abarttigini soyleyenler de olmus of of Allah yardimcimiz olsun valla karar verebilirsen bana da soyle olur mu :)

Canim benim okuduguk ve gordugum kadariyla en dogali ufuk bilkay ve cemil tugay yapiyor anlasilmaism istiyorsan can kopali cikar kafandan ama cemil ve ufuk beyin de dogalligi abarttigini soyleyenler de olmus of of Allah yardimcimiz olsun valla karar verebilirsen bana da soyle olur mu :)

Tamam canım inşallah ikimiz için de en hayırlısı olur.

canim tesekkurler en son gittigimde sprey verdi iste ama etler cok yakin birbirine yani azcik bosluk var o da cok dar die soyledi zaten bikac ay daha beklicem bakalim ins gecer ya. bi de ucunda bi taraf hala daha sis senin oyle bi durum oldu mu 6 ay oldu ya kalcakmi ki boyle

ben sonradan da fotoğraf yükledim. benim ameliattan önce de yüzümün tamamında olduğu gibi burnumda da delikler asimetrikti. can bey burun deliklerime hiç müdahale etmeyince yine aynı yani birbirinden farklı kaldı. ama ben incelemezsem belli olmuyo. ödem vs kişiye göre değişir. ben çok ödemliydim o yüzden net de bişe söyleyemiyorum ne yazık ki

bende resim koymak istiyoruuummm... bugün burun bantlarım çıkarılalı 3gün oldu.... burnumun kavisi biraz fazla. ucu da baya şiş. yanişiştir umarım. öyle kalmaz hep... şiş olmasına razıyım hiç değilse iner :) ameliyattan önce,ilk çıkarıldığı an ve şimdiki halinin resmini paylaşmak istiyorum toplamda 3 resim olacak. mesaj sayımı doldurmak için copy paste yapıyorum kızlar kusura bakmayın :(

ben dogal olmasını ıstıyordum estetık dıye bagırmasın,kemerımden ve burun ucumdan cok rahatsızım dedım burun ucum uzun ve dusuktu,baska hıcbırsey solemedım can beye,amelıyatdan once bana sana mınıcık bır burun yapmıycam cunku uzun boylu yapılı ve cok farklı bır yuzun var dedı ben de tecrubesıne guvendım,forumlardan burun ucunun dusmesı vs gıbı seyler okuyunca korktum bende,cunku cok kalkık bır burun ucum yok suan,o yuzden tedırgınım fakat bugun can beyde soyledı ben kendımde masaj yaparken hıssedıyorum burnumda cok faazla ödem yok ozellıkle ust kemer kısmında kemıklerımı hıssedıyorum ve yumusak bır yapısı burnumun o yuzden rahatladım,çok buyuk degısımler bekleme dedı can beye sadece suan en kotu durumu dıyınce bır ohh cektım :)

ayrıca amelıyat acık oldu benım cunku burnum yamuktu can bey buna aks kayması dıye bısı dıyor,esranıllde o yokmus eskı fotolarını da gordum onden cok duzgun bır burnu varmıs,benım kı sola dogru yamuktu o yuzden acık olmusum.

Can bey bana da ayni sekilde konustu canim ya mumkunse gorebilir miyim eski ve yeni halini:34:

tatlımlar cumartesi sabah 9da can beye ameliyatımı oldummm:)

Ooo ben girmeyeli neler olmuş :) neler kaçırmışım :))) geçmiş olsun en yakın zamanda dotolarını bekliyoruz.. Burnu hamuk ve kemerli üstelik sağlık sorunlu olanlar :))) albümüm açık fikir edinmek için bakabilirsiniz.. Ameliyat olanlara geçmiş olsun inşallah gönlünüzce olmuştur herşey.. Olacaklar sizede kolay gelsin çabucak toparlanırsınız inşallah..

Bende Can Bey le görüşücem çok heyecanlıyım artık rüyalarıma giriyor ama ameliyat tarihime çok var :(

Hahaha ben kadar bekleyen olmamıştır.. Kk kadınlarını vee en çokta rujj u bunaltmıştım dır dırımla .. Kabus görüyorum korkuyorum diye :))) senin tarih ne zamn? İzmirdenmisin?

Hahaha ben kadar bekleyen olmamıştır.. Kk kadınlarını vee en çokta rujj u bunaltmıştım dır dırımla .. Kabus görüyorum korkuyorum diye :))) senin tarih ne zamn? İzmirdenmisin?

ben şuan istanbuldayım izmire gelin gidicem :)
o yüzden düğünden sonra yaptırmak zorundayım. eylül sonu ekim başı gibi olucam kısmetse ama bu sürec cok zormuş gerçektenn yaaaa:43:

ben şuan istanbuldayım izmire gelin gidicem :)
o yüzden düğünden sonra yaptırmak zorundayım. eylül sonu ekim başı gibi olucam kısmetse ama bu sürec cok zormuş gerçektenn yaaaa:43:

Ayy yeni evlimi olucan ... Zor olmasın :/ yani acı yok ama nasıl desem burun ucu acıyo dokununca 1.2 ay kadar :0

Ayy yeni evlimi olucan ... Zor olmasın :/ yani acı yok ama nasıl desem burun ucu acıyo dokununca 1.2 ay kadar :0

yaaa evet :( ailem izin vermiyodu o yüzden müstakbel kocamı zor ikna ettim ve bi an önce olmak istiyorum çok mu zorlanırım dersin senin süreç nasıl geçti

yaaa evet :( ailem izin vermiyodu o yüzden müstakbel kocamı zor ikna ettim ve bi an önce olmak istiyorum çok mu zorlanırım dersin senin süreç nasıl geçti

Benim kombine ameliyatta toparlanıp tamamen kendi işimi kendim görmem 10 günümü aldı.. Burun bence çok kolay.. Tekar ediyorum BENCE.. Ama işte nasıl desem hani yeni evli olacaksın.. Çok afedersiniz hanımlar açık yazacağım :) öpüşürken çok rahatsız olursun hatta canın çok acıo.. Normalde deil ama burnuna bir şey değdiğinde acıyo..bu arada düğün için tebrik ederim allah bir yastıkta kocatsın.. Ömür boyu mutluluklar dilerim :):46:

Benim kombine ameliyatta toparlanıp tamamen kendi işimi kendim görmem 10 günümü aldı.. Burun bence çok kolay.. Tekar ediyorum BENCE.. Ama işte nasıl desem hani yeni evli olacaksın.. Çok afedersiniz hanımlar açık yazacağım :) öpüşürken çok rahatsız olursun hatta canın çok acıo.. Normalde deil ama burnuna bir şey değdiğinde acıyo..bu arada düğün için tebrik ederim allah bir yastıkta kocatsın.. Ömür boyu mutluluklar dilerim :):46:

kadın kadınayız şurda yahu ne olucak :d
haklısın acımasa bile insan tedirgin olur çarpar mı falan dye tepik atarım valla :d
zaten Allah izin verirse de olursam 3 ay yaklaştırmam surat bölgeme :):) çalışmaya başlıcağım için bir an önce olup toparlanmam lazım canım. annemde yok kaynanam bakıcak artık :S
iyi dileklerin için teşekkürler...:3::3::3:

kadın kadınayız şurda yahu ne olucak :d
haklısın acımasa bile insan tedirgin olur çarpar mı falan dye tepik atarım valla :d
zaten Allah izin verirse de olursam 3 ay yaklaştırmam surat bölgeme :):) çalışmaya başlıcağım için bir an önce olup toparlanmam lazım canım. annemde yok kaynanam bakıcak artık :S
iyi dileklerin için teşekkürler...:3::3::3:

Kız gerçekten bakılacak bir şey yok.. İli gün karın germe yüzünden yattım sonra ben bile ayaklandım.. Burun öyle ağır bişi deil.. Yanlız tedirdinlik deil bildiğin acıo haberin olsun.. İki ay oldu hala kimsenin elini öpemiyorum ucu değiyo yaa :(... Amaaan geçici bunlar kocayı öpüyorum başkalarının elide biraz daha bekleyiversin :))

Kız gerçekten bakılacak bir şey yok.. İli gün karın germe yüzünden yattım sonra ben bile ayaklandım.. Burun öyle ağır bişi deil.. Yanlız tedirdinlik deil bildiğin acıo haberin olsun.. İki ay oldu hala kimsenin elini öpemiyorum ucu değiyo yaa :(... Amaaan geçici bunlar kocayı öpüyorum başkalarının elide biraz daha bekleyiversin :))

hahaha aynen canım bosver hatta opmemek için guzel bahane :)
sen nerdensin izmirde değilsin yazdklarını okudugum kadarıyla.
can kopala nasıl karar verdin birde görüşmede soruyo mu nası bişey istiyosun falan diye tasarım yaptı mı?

hahaha aynen canım bosver hatta opmemek için guzel bahane :)
sen nerdensin izmirde değilsin yazdklarını okudugum kadarıyla.
can kopala nasıl karar verdin birde görüşmede soruyo mu nası bişey istiyosun falan diye tasarım yaptı mı?

Valla kaderde varmış can kopal a ameliyat olmak.. Şükür iyikide varmış.. Ben fransadayım tr de afyonluyum.. Burnum çok sorunluydu buradaki aile doktorum dedi tr deki tıp çok ileride bir araştır ama dikkatli ol kasap a denk gelme diye.. Asla asla demiyceksin hayatta, bunu öğrendim.. Asla internet ortamına güvenmem forumlara hüvenmem dedim ama burası dengemi alt üst etti.. Can beyi yüz yüze ilk defa ön görüşmede gördüm ama zaten ameliyat günüm falan belliydi :) tasarım yapmıyor.. Ben buradaki hastalarının fotolarını görerek gitmiştim.. Bu konuda canım arkadaşım rujj un hakkını yiyemem her zaman yanımdaydı.. Onuda burda tanıdım :) ben can beye istemediklerimi smyledim ve dedim hocam malzeme burda açınca alt yapıyıda görürsünüz elinizden geleni yapın dedim.. Sağolsun hayal esemediğim iş çıkarttı burundada lippodada karın germedede.. Darısı isteyen herkezin başına

Back
X