- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.641
Valla kaderde varmış can kopal a ameliyat olmak.. Şükür iyikide varmış.. Ben fransadayım tr de afyonluyum.. Burnum çok sorunluydu buradaki aile doktorum dedi tr deki tıp çok ileride bir araştır ama dikkatli ol kasap a denk gelme diye.. Asla asla demiyceksin hayatta, bunu öğrendim.. Asla internet ortamına güvenmem forumlara hüvenmem dedim ama burası dengemi alt üst etti.. Can beyi yüz yüze ilk defa ön görüşmede gördüm ama zaten ameliyat günüm falan belliydi :) tasarım yapmıyor.. Ben buradaki hastalarının fotolarını görerek gitmiştim.. Bu konuda canım arkadaşım rujj un hakkını yiyemem her zaman yanımdaydı.. Onuda burda tanıdım :) ben can beye istemediklerimi smyledim ve dedim hocam malzeme burda açınca alt yapıyıda görürsünüz elinizden geleni yapın dedim.. Sağolsun hayal esemediğim iş çıkarttı burundada lippodada karın germedede.. Darısı isteyen herkezin başına
Bu arada evet yüz yüze ilk ön görüşmede gördüm. Ama daha önce defalarca tel de konuştuk watsapp tan yazıştık.. Saolsun hep cvp verdi.. Hani öyle iki foto gördüm kalkıp gideim olmadı.. Sorunları anlattım.. Aklıma takılanları sordum, oda yapılabileceğini söyledi ameliyata onay verdi öyle geldim.. Bu arada izmire aşık oldum ben yaaa ne şanslısınız