- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.701
meganes merhaba can bey randevu için ücret talep ediyo mu?
hayır :) uzun uzun görüşüyor sağolsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım bu arada sana şeyi sormayı unuttum... ben bugüne kadar hep burnumdan nefes almaya alıştım... uyurken filan da hiç ağzımı açmam... ameliyattan sonra nefes alamıcam diye acayip korkuyorum hatta deneme olsun diye burnumu tıkayıp ağzımdan almaya çalışıyorum boğuluyor gibi oluyorum... :/ nefes almakta güçlük çeker miyim 3-4 gün kapalı kalıyor diye biliyorum... :/
Ön görüşme ücreti yok cnm
Valla 4/5 gün ağızdan nefes alman gerek.. Onca işlemden sonra içi şişiyor kuzum yaa :/
diğer arkadaşların da cevapladığı gibi etmiyor :) ama sana tavsiyem haftaiçi bir gün randevu alman haftasonu yoğun oluyor gerçekten...
bişey daha sorucam muayene alsancakta mı mavişehirde mi acaba? ben bugun gittim can bey yok mavişehire gidiceksiniz dedi girişteki bayan
merhaba canım... :) Can Bey'in yeri Bostanlı'da... cami durağının ilerisinde dominos pizza var onun hemen yanında yeni bi binanın en üst katı zaten birine sorsan mutlaka tarif eder :) bide randevu alırken sekreteri de tarif etmede yardımcı olabilir bana da o anlatmıştı yeri gittiğim zaman hatta bugün tekrar gideceğim haftaya ameliyat oluyorum... :)
merhaba canım... :) Can Bey'in yeri Bostanlı'da... cami durağının ilerisinde dominos pizza var onun hemen yanında yeni bi binanın en üst katı zaten birine sorsan mutlaka tarif eder :) bide randevu alırken sekreteri de tarif etmede yardımcı olabilir bana da o anlatmıştı yeri gittiğim zaman hatta bugün tekrar gideceğim haftaya ameliyat oluyorum... :)
Ciddi olamazsınnn.. Bugünmü görüştün? Ameliyat ne zaman
cok cok teşekkürler çok yardımcı oldun burnun da hayırlı olsun inşallah istediğin burnuşa sahip olursun canımmm şimdiden geçmişler olsun![]()
bugün görüşecektim tatlım normalde de okulda bir işim çıktı yarına ertelemek zorunda kaldım o yüzden yarın görüşeceğim... 8 temmuz ameliyat günüm aşırı heyecanlıyım... :)
Can kopala ameliyat olan arkadsslar ameliyattan sonra morarma oldumu göz altlarinizda yani cok morluk oluyo mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Agustosta ameliyat olmak istiyorum Ama kime olmam gerekiyor bilmiyorum can kopala gozuktum Fakat bir kac doktorlada gorussem mi diye dusunuyorum can kopala ameliyatlar olanlar bana biraz yardimci olabilir mi arkadaslar
Can kopala ameliyat olan arkadsslar ameliyattan sonra morarma oldumu göz altlarinizda yani cok morluk oluyo mu