Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Oke can beye oldum bnde yarın alçım çıkıo inşallah hayırlısıyla istediğini sor canım bilgilendrrrm bu arada mikado sana sonsuz teekküerüü borç bilirimmm senn sayende can beye yöneldim imdilik herşey yolunda inşallah daha bi güzel olacakk
memnun musun ? bende can beye ameliyat olmayı düşünüyorum

Kızlar bugun 4. Gün tampon cıkartmak için gittm ama can bey alçıyıda çıkardı! Acıkcası 4 gün alcı bana çok kısa geldi ama can bey yeterli gördü aranzda başka var nı bu kadar kısa sürede alçısı cıkan?? Burnum çok şiş karsıdan egri görünüyor ama profilden cok iyi ! Kendisi şiş oldugu için dedi masaj yap dedi umarım düzelir gercekten cok mutsuzum;(
şimdi nasıl memnun musun ? bende can beyi çok duyuyorum ve aklım karışık

can beyin burunlarını gerçekten merak ediyorum. Burdan yalnızca 3 burna baktım üçünüde beğenmedim ama burun sahipleri çok beğenmiş bu yüzden bi de fiyatının cazip olması sebebiyle ilgimi çekiyor can bey. randevularda da ilgiliymiş. cvsindende etkiyendim ama fotolardaki burunlar kötü gibi duruyor anlayamadım
merhaba ben de senin gibi merak içindeydim randevu aldım gittim görüştüm yaklaşımı gayet samimi fakat rutine bağlamı benden ne istiyosun diye söze başladı önce bi korktum :) sonra bişey istemiyom aslında memnunum burnumdan dedim ama hafif kemer ve sola doğru kemik eğriliğim gitsin istemiştim uzun uzun ezberden ameliyat öncesi ve sonrasını anlattı karar ver beni ara dedi ama orada fazla örnek foto göremedim sadece 2 kişinin resmi vardı aklım karışık :S

merhaba ben de senin gibi merak içindeydim randevu aldım gittim görüştüm yaklaşımı gayet samimi fakat rutine bağlamı benden ne istiyosun diye söze başladı önce bi korktum :) sonra bişey istemiyom aslında memnunum burnumdan dedim ama hafif kemer ve sola doğru kemik eğriliğim gitsin istemiştim uzun uzun ezberden ameliyat öncesi ve sonrasını anlattı karar ver beni ara dedi ama orada fazla örnek foto göremedim sadece 2 kişinin resmi vardı aklım karışık :S
kesinlikle senin gibi düşühnyorum can beyi eledim o yüzden ufuk bilkay ve serdar öztürk arasında kaldım serdar bey pühülı gibi ufuk bey de tek torna çıkarıyo gibi allam karar verememek çok sıkıntı

Guzelim muayene oldun mu ne kadar fiyat istedi bilgi verir misin rica etsem :)[/QU

muayene oldum ücretsiz bayağı bir ezberden nefessiz anlattı ne istiyon diye soruyo önce insan korkuyo haliyle :) ama sonra dinliyo bakıyo ben doğallıktan yanayım şeklimde fazla oynamasın istedim hafif kemer var o gitsin kemik eğriliği düelsin düz bir burun olsun dedim tamam dedi şimdi ameliyat için gün alıcam

kesinlikle senin gibi düşühnyorum can beyi eledim o yüzden ufuk bilkay ve serdar öztürk arasında kaldım serdar bey pühülı gibi ufuk bey de tek torna çıkarıyo gibi allam karar verememek çok sıkıntı

sanırım ona ameliyat olucam çok kararsızlık iyi değil bu sefer vazgeçesim geliyor

evet yaa normalde ben kararsız biri değilimdir mağazaya girdimmi beğendiğimi alır çıkarım. düşünmeden. ama bu hasas bi konu allah affetsin karar veremiyorum
aynen bide kötü olursa düşüncesi insanı yiyor umarım güzel operasyonlar geçiririz zaten fotolarını hemen göstersende zaman içinde yerine oturacak görüntü 4-6 ay falan diyor doktor

hehehe :) olmazmı olabilir ama önce bir burnu göreyim inşallah güzel bir operasyon olur kalbim yerinden çıkacak daha gün bile almadım ama heyecan içindeyim umarım hüsran olmam tek korkum bu
ayy evet. ama ben ameliyat günü alırken venüsün hareketine bakıcam venüs geri hareketindeyken veya burcuma ters açısı varsa estetik ameliyat hoş olmazmış.

onu kime sorsak acaba.. hoff yaa kadın olmak çok zor

ayy evet. ama ben ameliyat günü alırken venüsün hareketine bakıcam venüs geri hareketindeyken veya burcuma ters açısı varsa estetik ameliyat hoş olmazmış.

onu kime sorsak acaba.. hoff yaa kadın olmak çok zor

hahahaha :D iyimiş bende mars hareketlerini kontrol edeyim burcuma göre ama kaderde varsa üzülmek yapacak bişey yok umarım herşey çok güzel gider

Arkadaslar bende dün burnumdan ameliyat oldum.. hem nefes alamiyordum hemde biraz düzelttirdim... dün aksam sadece biraz bas agrisi vardi ama dayanilmiyacak sekilde degil.. Pazartesi kontrole gitcem bakalim.. Umarim güzel olmustur :)

Back
X