Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

herkese merhaba,
ben şubat 2013 de kent hastanesinde deviasyon ve burun estetği oldum.
şekil olarak eh işte ama burnum işlevini kaybetti resmen... çünkü burun duvarımı delmişler ıslık sesi geliyor burnumdan ve rahat nefes alamıyorum çok kötü durumdayım.
yarın ekol cem karastan randevu aldım ona gideceğim.
şekil olarak birşey istemiyorum ama nefes almak istiyorum ben artık. inşallah cem bey derdime çare olur :(
olumlu olumsuz çok cevep var korktum açıkçası

herkese merhaba,
ben şubat 2013 de kent hastanesinde deviasyon ve burun estetği oldum.
şekil olarak eh işte ama burnum işlevini kaybetti resmen... çünkü burun duvarımı delmişler ıslık sesi geliyor burnumdan ve rahat nefes alamıyorum çok kötü durumdayım.
yarın ekol cem karastan randevu aldım ona gideceğim.
şekil olarak birşey istemiyorum ama nefes almak istiyorum ben artık. inşallah cem bey derdime çare olur :KK43:
olumlu olumsuz çok cevep var korktum açıkçası

Bende aynı şekilde kararsız kalmıştım.
Bugün tam 2. ayım ve memnunum
Nefes alma kısmı henüz konuşmam için erken zamanda çünkü hala çok şiş.
Gidip görüşün, sorunları ve ameliyat sonrası olabilecek kötü ihtimalleri özellikle sorun. En doğru yola bu şekilde kavuşursunuz
:KK52:

Bende aynı şekilde kararsız kalmıştım.
Bugün tam 2. ayım ve memnunum
Nefes alma kısmı henüz konuşmam için erken zamanda çünkü hala çok şiş.
Gidip görüşün, sorunları ve ameliyat sonrası olabilecek kötü ihtimalleri özellikle sorun. En doğru yola bu şekilde kavuşursunuz
:KK52:

merhaba,
dün gittim muayenemi oldum.
çok şeker bir dr. çok beğendim tavrını.
insan psikolojisinden acayip anlıyor.
ve bana bu ameliyat için kaburgandan kıkırdan alıcam gerek varmı sence bu ameliyata kilo versen sorunun azalır dedi.
Hazirana kadar kilo ver kilo verdikten sonra sorunun devam ederse gel öyle ameliyat yapayım dedi.
Çünkü nefes alamama sorunum burun duvarımın delikliğinden değil hava kanallarının darlığındanmış. önceki ameliyatımda yeterli kıkırdak koymamışlar. şimdi iş bana düştü kilo vericem inşallah rahatlarım

Merhaba Arkadaşlar cem beye yaklasık 3 ay oncesınden amelıyat oldum.Nefes alma prob.ile gittim estetıkte yapalım dedı.her neyse amelıyatım gayet guzel geçti.ama 3 ay sonrasında odem oldu sol tarafım tıkanıktı sureklı rahatsız oldum tekrar nefes alamamak benı uzdu ve kont.gittigimde radyofrekanslı lazer yaptı bugun ve suanda merakla beklemedeyım bır an once şişlıklerımın gecıp odemımın gecmesını ve rahat nefes almak ısemekteyım.görünüşü sorcak olursanız Gayet güzel bir burun çıktı ama oncelıgım tahat nefes alabılmektı.aynı duurmda olanlar ıyılesme surecıyle ılgılı yorumlarınızı beklıyorum.tesekkurler.

cem karasa ameliyat olanların çoğu sonradan sorun yaşıyo burun düşmesi, şekil değiştirmesi vs

Nefes alma problemim var tek tarafı tamamen tıkalı Cem beyi çok önerdiler .Fakat burda yorumlar negatif.Paylastigi fotoğraflarda goruntuler pozitif . Yeni yorumlar da bulunursanız çok sevinirim .En azından nefes alma problemleri çözüldü mu bu konuda bilgi verirmisiniz.

Merhabalar , burnumun şekli gerçekten çok kötü ameliyat kararı almam gerçekten çok zor oldu çünkü ameliyattan da korkan bir insanım çok araştırdım. Ekol kbb deki Cem Karas alanında çok iyi doktor diyorlar sizin görüşleriniz nedir Cem Karas hakkında ?

Merhaba;
mart 2011 de cem beye ameliyat oldum şuan ki aklım olsa kesinlikle kendisini tercih etmezdim hem kendisinin hem de hastanenin bu konuda yeterli donanıma sahip olduğuna inanmıyorum., nefes alma problemim devam ediyor çünkü burun kemiği içeriden yamuk nefes yolunu tıkıyor, burun ucu aşağıda , yan taraftan hafif bir kemer görüntüsü devam ediyor. Bu kadar eziyet çekicekseniz kesinlikle işinizi şansa bırakmayın hele 2. kez ameliyat olacak arkadaşların kesinlikle tercih etmemesi gereken bir doktor.
Yorumları okurken lütfen 2 haftalık ya da 3 aylık yeni ameliyat olmuş arkadaşların yorumlarını dikkate almayın. Biraz araştırırsanız göreceksiniz ki bu süreler konuşmak için oldukça kısa. En az 6 ayını doldurmuş hatta daha fazla süre geçmiş insanların yorumlarını değerlendirirseniz daha sağlıklı olacaktır.

bende cem karasa ameliyat oldum burnumu öyle maffetiki anlatamam size o adama ameliyat olmayın.. burun zikzak ciziyo resmen artı üstüne nefes alma sorunum yoktu şimdi nefes alamıyorum

İki tane arkadaşım cem karasa ameliyat oldu ve çok memnunlar buna dayaranak burdaki tüm kötü yorumlara rağmen gözümü karartarak salı günü cem karasa ameliyat oldum. Pek bir acı çekmedim bir gece hastanede kaldım doktorum ameliyattan önce ve sonra yanıma geldi konuştuk nasıl geçtiğini, oldukça eğlenceli canayakın bir doktor. 2-3 gün mosmor ve şiş gözaltılarıyla evde yan bile dönmeden verdiği 5-6 tane ilacı kremi kullanmanız gerekiyor. Yarın alçılarım ve dikişlerim alınacak. Birçok kaygım var yamuk olmuştur, kavis yapmamıştır, ilerde düşer falan diye umarım bunların hiçbiri olmaz. Dua edin her şey güzel olsun. Şişliklerim inince fotoğraf yükleyeceğim:KK200:

1 hafta önce Cem Karas ameliyatımı yaptı. şimdilik izlenimlerim şöyle;
kendisi doğal görünüme sahip burun yapma taraftarı. eğer artistik şeyler (küçücük,fındık,ucu kalkık, hokka vs.) istiyorsanız tercih etmeyin.
benim burnumda kemer vardı.içinde eğrilik vardı tek delik açıktı ve büyük bi burundu. aynı zamanda bademciğim rahatsızdı.
cem bey konuştupumuz gibi sadece kemeri ve içindeki eğriliği düzeltti burnumda cok oynama yapmadı bu yüzden çok doğal duruyor. bir hafta olmasına rağmen kimse anlamıyor estetik olduğunu. eğer sizde doğal bir burun istiyorsanız kesinlikle Cem Karas a bir görünün.
ameliyat sonrası ise 1 hafta olmasına rağmen ne morluğum kaldı ne şişliğim ameliyat öncesinde de sonrasında da hiç ağrım olmadı o konuda çok memnunum. henüz yeni ameliyat olduğum için şimdilik bu kadar.

not: bademcik ile birlikte testler tahliller hastanede bir gece yatış kontroller hepsi fiyata dahil.yani anahtar teslim :) öğrencilere fiyat konusunda yardımcı oluyor. bunu kullanın derim :)

tek kelime ile REZALET ameliyat öncesi sonrası rezalet sonuç rezalet isteyenlere foto gönderebilirim . İnanmayan ve inanmak istemeyenler olabilir tabi resimlerden sonra da bu zümrenin düşüncelerini merak ediyorum. Doktor değil ESNAF nefret ettim karşıdakinin insan olduğunu unutuyorlar PARA PARA DAHA ÇOK PARA ....

EYER OKUYORSAN ŞUNU BİL DR EMRE BEY DEMİYORUM NALBANT EMRE BEY
ALLAH'A HAVALE EDİYORUM...

okuduğum kadarıyla yapılan yorumlar hep geçen yıllara ait en yenisi 2017de. bu yıl cem karasa burnunu yaptıranlar var mı acaba çünkü yıl geçtikçe kullandığı yöntem tekniği teknoloji vs değişebiliyor.acil yardımcı olabilir misiniz?

Uzak durun!!! 2 ameliyat oldum. Burnum hic böyle kaba degildi. Nefes alamiyorum. Benim almanyada KBB Doktorum bana yardim edemedigi icin beni hastaneye yoladi!! SEPTUMPERFORATION. Yaptigim en büyük yanlis.

Back
X