Dr Cemal aytemiz hasta yorumlari

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.815
248
Ankara
Mrb kızlar 1 ay once Cemal aytemize ameliyat oldum ve cok rahat bir ameliyat geçirdim ağrım az denilecek kadar az oldu. Yanlız aranızda eğer Cemal aytemize ameliyat olan varsa sonuclardan memnunmusunuz çünkü ben daha cok yeniyim daha burnum oturmadı degisimler olacakmı bilemiyorum albümüm var herkese açık bakarak yorum yapabilirsiniz.

Seacim gelişmeleri buradan yazarmisin nasil gecti sonuçtan suanki durumundan memnunmusun biliyosun seklinde hergün degisiklik oluyor.

memnunum şimdilik ya inşallah ilerde de bir sorun çıkmaz şişlikler tabii ki var ama çok rahatsız edici boyutta değil.
Şeklinden de memnunum sadece önden şişlikten dolayı tam oturmadı zamanla geçecek onlar da inşallah
Cemal Bey çok tecrübeli, o yüzden çok rahat gidip ameliyat olmuştum, internette çok yorumunu görememiştim, olmak isteyenlere ben yardımcı olmak isterim :)

gözümüz yollarda kalmıştı :) sen nasıl buldun cemal beyi ameliyat olan tanıdıklar mı vardı? bizde pek yorum bulamadık hakkında ama esinin burnuna bayıldık eminim seninde öyledir :) benziyo mu burunlarınız yoksa farklı tasarımlar yapıyor mu?

Kusura bakmayin birkac gun takip ettim ancak cevap felan goremeyince bakmamistim:)
Benim annemin bir arkadasi ve onun bicok akrabasi Cemal Bey'e ameliyat olmus
Hepsi cok memnundu ve ben ameliyat sonrasinda tamponlardan cok rahatsiz olmustum
Narkozun da etkisiyle boyle bayagi sizlanmistim cikartmak istemistim
Orda ameliyatima giren bir bayan vardi, bak cok guzel oldu ama burnun oynama sakin zarar verirsin demisti
Sonra sohbet felan ettik odada bicok hemsire felan gelip gitti, Cemal Bey cok guzel yapiyor eger olursam ben de ona olacagim
diyenler bile vardi.

Tasarima gelince Cemal Bey beni ameliyata almadan 3kez muayne etti ve sadece tahliller icin ucret odedim
Kendisi hep soyledigi gibi kisinin suratina gore tasarim yapiyor herkese ayni burnu yapmiyor. Esinnur'un da yuzune cok yakismis
Estetik oldugu belli bile degil, benim ondan yeni ama ben soylemeden kimse anlamiyor. Farkli tasarimlar ancak herkesin yuzune gore yapiyor
Karar verme asamasinda dikkat edeceginiz en onemli husus tecrube bence. Doktorun tecrubeli olmasi cok onemli.

canım sen çok şanslısın en azından eski hastalarını görme şansın olmuş bu gerçekten çok zor bi karar ve maalesef elimizde pek örnek yok. evet çok tecrübeli bi doktormuş peki bilgisayarda falan tasarım yaptınız mı yoksa ona mı bıraktın? sadece tahliller için ücret ödedim derken, ssk mı karşıladı ameliyat ücretini?

Son düzenleme:
Hayir tatlim tasarim yapmiyor bilgisayarda.
Yok oyle degil elbette ssk karsilamiyor bu tarz seyleri, bazi doktorlar muayne ucreti aliyormus onu demek istedim:)

anladım canım pek ihtimal vermemiştim zaten :) peki tamponlar silikon değil miydi, niye o kadar rahatsız oldun acaba?

tamponların ne çeşit olduğunu inan bilmiyorum ama ilk çıktığınızda burnunuzda bi ağırlık oluyor bu herkeste olmuştur diye tahmin ediyorum, bir de tamponlara alışıyorsunuz sonradan sıkıntı olmuyor :)
ilk 3gün biraz uykusuz kalıyorsunuz, tamponlar çıkınca da rahat rahat uyuyorsunuz. benim 3.gün tampon çıktı bayrama denk geldiği için 2gün gecikmeli yani 9.gün de alçı çıkartıldı sonra tekrar alçı takıldı.
toplamda 16.günde hiçbir şey yoktu burnumda. şişliklerim öyle herkesin bakacağı boyutta değil, 13 ağustosta oldum. Hatta dün düğüne bile gittim yani, gayet rahat çıkıp gezilebiliyor :)

esinnur ben de bir şey sormak istiyorum, Cemal Bey bana alçı kalıbını gece yatmadan 3dakika bastır burnuna demişti. Gittiğimde de göstermişti ancak bastırınca çok canım yanıyor ve açıkçası alçıyı görmek istemiyorum bile 2haftadan fazla burnumda gezdim antipati oluştu zannedersem sen bastırdın mı burnuna, Cemal Bey sana öyle bir şey söyledi mi?

Evet canım aynısını banada dedi 2hafta boyunca yapmamı söyledi yok kemikler açılır dedi ben yaptım ama fazla bastiramadum çünkü benimkide acıdı birde burnumun kenarında gozluk izi gibi iz cikinca bıraktım şimdi gecti.birsey sorcam canım alakasız ama sende ameliyathaneye girdiğinde plaktan turk sanat müziği caliyomuydu ben bittim ona ya acayip rahatlatti beni ve ben oysaki hic dinlemem ama ozaman acayip hoşuma gitti:)

evett Nev'in söylediği çalıyordu ama kapıldım gidiyorum 'du hatta en son duyduğum şarkı

canım eğer tamponlar çıkarken çok acıdıysa eski tamponlardandır eğer çok acımadıysa yenidir ama sanmıyorum eski tip tampon kullanan kalmamıştır herhalde. alçı konusuda çok ilginç hiç böyle bişey duymamıştım bende yapamam galiba, o zaman size masaj falan vermedi doktor ve son soru sağlık sorunun var mıydı hiç yoksa sadece estetik miydi :)

Son düzenleme:
ben burdan adres yollayamıyorum bi türlü gönderdiğim linkler hata veriyo hep, dün denedim olmadı gördün mü sana attığım mesajı

ayçacım ben facebookuna mesaj attım,
eda sana da 3 tane fotoğraf yolladım. :)
sağlık sorunum vardı evet ben küçükken düşmüştüm burnum kırıktı nefes almam zorlaşınca doktora gittim. aynı acı, çekmişken bir de estetik olsun dedim :)

hayır canım acımadı :)

Canım ben eskiyi yeniyi bilmiyorum ama tamponlar sargı bezi gibi biseydi sanırım çünkü gözlerimi korkudan kısıyordum birde benim tampon çıkarken hic acımadı zaten burnuna yumuşaması icin birsey sıkıyor oda bayağı bir yumuşatıyor.masajı ben sormuştum kesinlikle yapma zararli dedi.demekki kimseye masaj vermiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…