Dr Cemal aytemiz hasta yorumlari

Canım senin burnunun ucu nasil kalkikmi yani birde bayağı kavis yapmismi sana bende hic kavis yok çünkü birde kalkikligi azcik daha olsaydı iyi olurdu.albümüme bakıp kendinikiyle karsilastirip bana bir yorum yaparmisin kavisligi ucunun kalkikligini falan.

Canım senin burnunun ucu nasil kalkikmi yani birde bayağı kavis yapmismi sana bende hic kavis yok çünkü birde kalkikligi azcik daha olsaydı iyi olurdu.albümüme bakıp kendinikiyle karsilastirip bana bir yorum yaparmisin kavisligi ucunun kalkikligini falan.

bana da şeklini bozarsın masaj yapma dedi.
kavis çok abartı yok burun ucu da biraz kalkık. ama çok fazla değil ikisi de ama tabii şişlikler inince nasıl olur bilmiyorum.
seninki kadar düz değil ama senin yüzüne gitmiş bence kalkık ve kavis doğal durmazdı

kızlar aslında en önemli soruyu unutmuşum. nefes alışlarınız kaçıncı günden itibaren düzeldi, hiç sorun yaşıyo musunuz nefes konusunda ve burun delikleriniz küçültüldü mü?

kızlar aslında en önemli soruyu unutmuşum. nefes alışlarınız kaçıncı günden itibaren düzeldi, hiç sorun yaşıyo musunuz nefes konusunda ve burun delikleriniz küçültüldü mü?

Canım ben ilk 3 gun ızdırap çektim tamponlardan hic nefes alamadım tampon cikinca bayağı bir rahatladım yanlız oda 2 saat falan sürdü burnumun icindeki odemlerden ve alcidan dolayı yına tıkandı ama ilk günkü gibi değil. Alcimin çıktığı gun anormal derecede nefes alışım düzeldi birde bana tamponlarim çıktığı gun pomat sürmemi söylemişti ben sürmedim korkudan ondanda kaynaklanıyor olabilir pomat ve okyanus suyu cok ise yarıyor su an hic tikanikligim yok sadece burnumu rahatça silemiyorum nezleymisim gibi ince ince arada su akıyor rahatsız edici düzeyde değil ama:)

Canım ben ilk 3 gun ızdırap çektim tamponlardan hic nefes alamadım tampon cikinca bayağı bir rahatladım yanlız oda 2 saat falan sürdü burnumun icindeki odemlerden ve alcidan dolayı yına tıkandı ama ilk günkü gibi değil. Alcimin çıktığı gun anormal derecede nefes alışım düzeldi birde bana tamponlarim çıktığı gun pomat sürmemi söylemişti ben sürmedim korkudan ondanda kaynaklanıyor olabilir pomat ve okyanus suyu cok ise yarıyor su an hic tikanikligim yok sadece burnumu rahatça silemiyorum nezleymisim gibi ince ince arada su akıyor rahatsız edici düzeyde değil ama:)

o zaman tamponu 3. gün çıkarıyo peki alçı ne zaman çıkarılıyo?
bu arada ameliyatı sabah mı yapıyo, gece hastanede kalıyosunuz değil mi? bazı doktorlar öğleden sonra gönderiyomuş

o zaman tamponu 3. gün çıkarıyo peki alçı ne zaman çıkarılıyo?
bu arada ameliyatı sabah mı yapıyo, gece hastanede kalıyosunuz değil mi? bazı doktorlar öğleden sonra gönderiyomuş

1hafta sonra alçım cikti sonra bantliyo oda 1hadta kaldı.ben 9.30 ameliyat oldum 1bucuk saat sürdü sonra 3saat hastanede kaldım taburcu oldum ama istegegore hastanede yatabiliyosun hatta ben hemen çıkmak istedim ama 3saat beklettiler

1hafta sonra alçım cikti sonra bantliyo oda 1hadta kaldı.ben 9.30 ameliyat oldum 1bucuk saat sürdü sonra 3saat hastanede kaldım taburcu oldum ama istegegore hastanede yatabiliyosun hatta ben hemen çıkmak istedim ama 3saat beklettiler

ben biraz korkağım kalmak isterim hastanede :) ağrın falan olmadı mı evde zorlanmadın mı

Son düzenleme:
esinnur ve sea06 burnunuzdan kırkıdak alındı mı? burun ucu küçültüdü mü biliyor musunuz?

Edacim benim burun ucundan kikirdak alındı zaten kikirdakdan dolayı burnum dusuk duruyomus.daraltmada yapıldı ama ben fazla küçülmesini istemedim normal boyutda daraltdi eskiye göre iyi:)

esinnurcum çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Ben de Ankara'dayım bu arada :) Benim burnumun iki tafarında da et var kbbciye gitmiştim daha önce deviasyon da var demişti. Şu an zor nefes alıyorum cidden. Hani hiçbir şey için olmasa bile nefes almak için ameliyat olurum bir gün. Burun kemiğim çok düzgün zaten o konuda problemim yok canım. Ben biraz ucuna dokunulmasını istiyorum. Forumda Eda diye bir arkadaşımız var ya Eskişehir'den, işte ben onun doktoruna resimlerimle beraber mail atmıştım, istediğim taktirde burun ucu estetiği yaptırabileceğimi söylemişti, burun ucum biraz geniş malesef, ve karşıdan bakıldığında tombik duruyo :S. Nerden biliyorsun diycen, ailemde genetik çoğu kişinin burnu düzgün, özellikle anneminki. Öyle olunca insan kendindeki en ufak şeyi fark ediyo :D Yine de çok teşekkür ederim bana iltifat ettiğin için sağol canım :)

kızlar siz şanslsınız tanıdıklarınız olmuş, hem de yıllar önce olanları görmüşsünüz. Bizde sadece iki örnek var ikinizin de burunları çok güzel olmuşi ama sizin dışınızda kimse yok ve de sizi de yakından görmedik.. keşke bi şansımız olsa gerçek hayatta görsek cemal beye ameliyat olmuş birilerini. siz de bana hak verirsiniz siizn de elinizde internetten 2 örnek olsaydı, siz de cesaretlenemezdiniz muhtemelen:( napsam bilemedim tüm ankaraya sesleniyorum yok mu cemal beye ameliyat olan????:) oof kararsızlık çok zor...

kızlar siz şanslsınız tanıdıklarınız olmuş, hem de yıllar önce olanları görmüşsünüz. Bizde sadece iki örnek var ikinizin de burunları çok güzel olmuşi ama sizin dışınızda kimse yok ve de sizi de yakından görmedik.. keşke bi şansımız olsa gerçek hayatta görsek cemal beye ameliyat olmuş birilerini. siz de bana hak verirsiniz siizn de elinizde internetten 2 örnek olsaydı, siz de cesaretlenemezdiniz muhtemelen:( napsam bilemedim tüm ankaraya sesleniyorum yok mu cemal beye ameliyat olan????:) oof kararsızlık çok zor...

Ben seni cok iyi anlıyorum benim gördüğüm ornekler 3-5senelik var birde Cemal hocaya en son muayeneye hastaneye gitmiştim orda bana resim gösterdi kadının burnu 20 yıllıkmis ama acayip guzel bir görmelisin aynı gun bir hastası daha geldi alcisinin aldırmaya sıcakta alçısi gevşemiş tekrar alçı yaptı bende yardım etmiştim ama burnu acayip doğaldı önceki halini görmedim ama superdi hastası erkekti hatta ailesinden 3 kisiymis Cemal hocaya ameliyat olan.bence sen görüşmeye hastaneye git belki senin sansinada ornekler çıkabilir.bu arada benim simetri hala geçmedi resim atacam atamıyorum tlfndan nasil atılır bilmiyorum.

14ünde izne çıkıyormuş arkadaşlar, 17sindeki kontrolümü bugüne aldım. bugün kızılay taraflarındaki yerine gideceğiim kontrole bugün hastanede olmuyor:) 1-2 saate gidiyorum, gelecek olan olursa görüşebiliriz.

Back
X