Dr. Emre İlhana ameliyat olacaklar!
16.10.2017 tarihinde Emre Ilhan' a ameliyat oldum. 10 doktor gezmis (Bu doktorlarin hepsi unlu doktorlardir.); bazilarinin reddettigi, bazilarinin seni mutlu edemem dedigi, bazilarinin cok zor burun dedigi burnu Emre Ilhan' a emanet ettim. Daha bir aylik burnumun sonuclarini profilimden gorebilirsiniz.
Bu arada belirtmeden gecmeyeyim; Emre beye az kavisli, az kalkik, byuklugu degismeyen, kemeri, uc dusuklugu duzeltilen bir burun istiyorum demistim. Fotograflarima bakarak sonucu ve istedigimi kiyaslayabilirsiniz.
Sunu da soylemeden gecmeyeyim; kendiniz gidin, kendiniz gorun. Hicbir doktoru da robot sanmayin. Bir doktorun ameliyat sayisi arttikca elbette arada hatalar veyahut %100 mukemmel olmayan burunlar cikacaktir. Doktorlar da sizin gibi INSAN!! 30 bin verdim mukemmel yapmaliydi diye bir kaide yok. Bu ameliyata bu riskleri goze alarak giriyoruz; bu ameliyata girene kadar uzun sure arastirmis ve cogu doktorla gorusmus birisi olarak soyleyecegim seyse Emre beyin hata payinin cok dusuk oldugudur.
Sorun yasayan hasta da gider doktorla gorusur, cozmek icin cabalar. Hastanin arkadasinin buraya yazmasi komediden baska birsey degil...
@monarosaeaea ya demissiniz ya siz asistanisiniz herhalde su bu diye, siz sanirim baska doktorun asistanisiniz ki Emre bey in adini kullanarak bu basligi acmissiniz, bir de kalkmis genel soyluyorum sadece ona ozel degil diyorsunuz. Kimsenin ekmegiyle oynamak haddinize degil...
Bir de tecrube etmeden konusmayin denmis ya hani; siz tecrube etmemissiniz sozde arkadaslariniz etmis, siz de konusamazsiniz o zaman; tecrube etmis birisi olarak burdayim, konusuyorum.