Dr. Emre İlhana ameliyat olacaklar!

böyle saçma sapan bir konu daha görmedim,
-emre ilhan çok rerörerör
+peki siz ameliyat oldunuz mu?
-hayır arkadaşım oldu.
şilfdişkdsa

@monarosaeaea arkadaşı da sonuna kadar destekliyorum.

İyice tozuttular kime saldıracaklarını şaşırdılar. Tamam doktor bizim sorunlarımızı çözemeyebilir ama asla bu onun kötü oldugu başarısız oldugu anlamına da gelmez kaldı ki konuyu açanda böyle bir durum bile yok. Bırakta arkadaşın açsın sanane

Dr. Emre İlhana ameliyat olacaklar!

16.10.2017 tarihinde Emre Ilhan' a ameliyat oldum. 10 doktor gezmis (Bu doktorlarin hepsi unlu doktorlardir.); bazilarinin reddettigi, bazilarinin seni mutlu edemem dedigi, bazilarinin cok zor burun dedigi burnu Emre Ilhan' a emanet ettim. Daha bir aylik burnumun sonuclarini profilimden gorebilirsiniz.

Bu arada belirtmeden gecmeyeyim; Emre beye az kavisli, az kalkik, byuklugu degismeyen, kemeri, uc dusuklugu duzeltilen bir burun istiyorum demistim. Fotograflarima bakarak sonucu ve istedigimi kiyaslayabilirsiniz.

Sunu da soylemeden gecmeyeyim; kendiniz gidin, kendiniz gorun. Hicbir doktoru da robot sanmayin. Bir doktorun ameliyat sayisi arttikca elbette arada hatalar veyahut %100 mukemmel olmayan burunlar cikacaktir. Doktorlar da sizin gibi INSAN!! 30 bin verdim mukemmel yapmaliydi diye bir kaide yok. Bu ameliyata bu riskleri goze alarak giriyoruz; bu ameliyata girene kadar uzun sure arastirmis ve cogu doktorla gorusmus birisi olarak soyleyecegim seyse Emre beyin hata payinin cok dusuk oldugudur.

Sorun yasayan hasta da gider doktorla gorusur, cozmek icin cabalar. Hastanin arkadasinin buraya yazmasi komediden baska birsey degil...

@monarosaeaea ya demissiniz ya siz asistanisiniz herhalde su bu diye, siz sanirim baska doktorun asistanisiniz ki Emre bey in adini kullanarak bu basligi acmissiniz, bir de kalkmis genel soyluyorum sadece ona ozel degil diyorsunuz. Kimsenin ekmegiyle oynamak haddinize degil...

Bir de tecrube etmeden konusmayin denmis ya hani; siz tecrube etmemissiniz sozde arkadaslariniz etmis, siz de konusamazsiniz o zaman; tecrube etmis birisi olarak burdayim, konusuyorum.
30bin verdiniz yani gerçekten?

30bin verdiniz yani gerçekten?

kız fikrini yazmış siz neden bu kadar savunmaya geçme ihitycabı hissettinizanlayamadık. bu fprumda herkes fikrini düşüncesini saygı çerçevesinde yazmakta özgür. metinlerinizi okudum ve forum sizin gibi kullanıcılara neden hla izin verior anlamadım beyinsiz demeye hakaret etmeye kadar ileri gitmişsiniz. emre bey e bende ameliyat olmadım ama olan tanıdıklarım var ve bende fikrimi paylaşıyorum siz neden böyle koruma yapıyorsunuz. tabiki insanlar bildiklerini gördüklerini yazacak ki forum amacına ulaşsın. burada forumda sadece ameliyat olanlar yorum yapabilir diye özel bir kural yok, ama saygı çerçevesinde kalmak diye bir kural var. lütfen uslübunuza dikkat edin

kız fikrini yazmış siz neden bu kadar savunmaya geçme ihitycabı hissettinizanlayamadık. bu fprumda herkes fikrini düşüncesini saygı çerçevesinde yazmakta özgür. metinlerinizi okudum ve forum sizin gibi kullanıcılara neden hla izin verior anlamadım beyinsiz demeye hakaret etmeye kadar ileri gitmişsiniz. emre bey e bende ameliyat olmadım ama olan tanıdıklarım var ve bende fikrimi paylaşıyorum siz neden böyle koruma yapıyorsunuz. tabiki insanlar bildiklerini gördüklerini yazacak ki forum amacına ulaşsın. burada forumda sadece ameliyat olanlar yorum yapabilir diye özel bir kural yok, ama saygı çerçevesinde kalmak diye bir kural var. lütfen uslübunuza dikkat edin
Pardon beni niye taglediniz??

Back
X