Dr. Ergin Kılıç Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben bi bucuk sene önce ameliyat oldum ergin beye ilk görüstügüm doktordu ve tam istedigim sekilde tarif ettigi icin baska bir doktorla görüsmeyi gerek görmeden bi iki hafta icinde ameliyat oldum. ergin bey dogalliktan yana eger kavisli bi burun varsa niyetinizde hic denemeyin bile cünkü kendi dogru buldugu sekilde yapio kesinlikle cok ii bir doktor hic agrim sizim olmadi desem yeridir tavsiye ederim yani

Ben de olmayı düşünüyorum.Çok kararsızım lütfen bana yardımcı olabilirmisiiiin?nasıl bir süreçti,eski haline nazaran iyi oldu dimi?
İyileşme süreci nasıldı?
Bir de fiyat konusunda bilgi verebilirmisin lütfeeen?

arkadaşlar bende tamamen estetik amaçlı olmak istiyorum özeldede yapıyo amelytları diye okudum devlette yaparmı fiyat değişiyomu bilenler yardımcı olabilirmi lütfennn

arkadaşlar bende tamamen estetik amaçlı olmak istiyorum özeldede yapıyo amelytları diye okudum devlette yaparmı fiyat değişiyomu bilenler yardımcı olabilirmi lütfennn
Özel hastanede (Göztepe İlgi Hastanesi) yapıyorumuş fiyat olarak 1500 tl. Ben de Ergin Beyi düşünüyorum.Bir iki hafta içinde randevu alıp yüz yüze görüşmeyi planlıyorum.
Allah izin verirse Haziran'da da ameliyat.Umarım bir aksilik çıkmaz her şey yolunda gider.

ins hayırlısıyla aksilik çıkmadan ameliyat olursun cnm bende görüşmeyi düşünüyorum göztepe bana uzak baya o sargılarla nasıl gitcem oraya=)ben istinye devlettede yapıyo diye biliyodum istinye yakın bana hem gidip gelmem sıkıntı olmaz

arkadaşlar bu kadar şanssızlık olur ya ergin beye yarın randavum vardı iptal etmek zorunda kaldım sesim kısıldı konuşamıyorum hiç=( haftaya kaldı artık=(

cnm sen naptın görüşmeye gittinmi ergin beye
Gelecek hafta gidiyorum allahın izniyle.Bir aksilik olacak,ameliyat sonrası şekil hakkında anlaşamayacağız diye ödüm kopuyor.
İnş. aynı şeyleri düşünüyoruzdur ve anlaşabiliriz çünkü güvenmek çok önemli.Sen naptın? :)

ben gidicektim cnm randavu aldım hatta sesim kısıldı hiç konuşamıyodum randavuyu iptal ettirdim tekrar randavu alıp görüşmeye gidicem

Ben de görüştüm Ergin Bey'le.Çok iyi bir doktor çok sıcak kanlı.Beni ikna etti.Kısmetse haziranda ameliyat oluyorum.
İnş her şey istediğim gibi olur.Allah yardım etsin herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…