- Konu Sahibi EstetikEditor
-
özelde ne kadar tutar acaba benim sorunum genizeti ve sinüs??
Özel hastanede (Göztepe İlgi Hastanesi) yapıyorumuş fiyat olarak 1500 tl. Ben de Ergin Beyi düşünüyorum.Bir iki hafta içinde randevu alıp yüz yüze görüşmeyi planlıyorum.arkadaşlar bende tamamen estetik amaçlı olmak istiyorum özeldede yapıyo amelytları diye okudum devlette yaparmı fiyat değişiyomu bilenler yardımcı olabilirmi lütfennn
Özel hastanede (Göztepe İlgi Hastanesi) yapıyorumuş fiyat olarak 1500 tl. Ben de Ergin Beyi düşünüyorum.Bir iki hafta içinde randevu alıp yüz yüze görüşmeyi planlıyorum.
Allah izin verirse Haziran'da da ameliyat.Umarım bir aksilik çıkmaz her şey yolunda gider.
arkadaşlar bu kadar şanssızlık olur ya ergin beye yarın randavum vardı iptal etmek zorunda kaldım sesim kısıldı konuşamıyorum hiç=( haftaya kaldı artık=(
Hadi yaaa,her şey de bir hayır vardır diyelim :)
Gelecek hafta gidiyorum allahın izniyle.Bir aksilik olacak,ameliyat sonrası şekil hakkında anlaşamayacağız diye ödüm kopuyor.cnm sen naptın görüşmeye gittinmi ergin beye
ben gidicektim cnm randavu aldım hatta sesim kısıldı hiç konuşamıyodum randavuyu iptal ettirdim tekrar randavu alıp görüşmeye gidicem[/QU
Kısa bir görüşme yapıyor,tasarım da yapmıyor.ama beni ikna etti tam benim istediğim şekli düşünüyormuş o da.Ergin Bey'e ameliyat olan kişileri de görünce tamam dedim.
çünkü çok doğal burunlar yapıyo.Söylemeselerdi ben estetik olduklarını anlamazdım :)
ben gidicektim cnm randavu aldım hatta sesim kısıldı hiç konuşamıyodum randavuyu iptal ettirdim tekrar randavu alıp görüşmeye gidicem[/QU
Kısa bir görüşme yapıyor,tasarım da yapmıyor.ama beni ikna etti tam benim istediğim şekli düşünüyormuş o da.Ergin Bey'e ameliyat olan kişileri de görünce tamam dedim.
çünkü çok doğal burunlar yapıyo.Söylemeselerdi ben estetik olduklarını anlamazdım :)
hadi ya çok sevindim cnm senin nefes alma gibi bi problemin varmıydı estetik amaçlımı olucaksın bide fiyat olarak ne dedi
hadi ya çok sevindim cnm senin nefes alma gibi bi problemin varmıydı estetik amaçlımı olucaksın bide fiyat olarak ne dedi
Nefes alma problemim yok sadece estetik amaçlı olacağım kısmetse :) Fiyat olarak 2000 dedi.Sen hangi doktorları düşünüyorsun.Ben başka hiç kimseyle görüşmedim de.
Nefes alma problemim yok sadece estetik amaçlı olacağım kısmetse :) Fiyat olarak 2000 dedi.Sen hangi doktorları düşünüyorsun.Ben başka hiç kimseyle görüşmedim de.
Nefes alma problemim yok sadece estetik amaçlı olacağım kısmetse :) Fiyat olarak 2000 dedi.Sen hangi doktorları düşünüyorsun?Ben başka hiç kimseyle görüşmedim de.
Nefes alma problemim yok sadece estetik amaçlı olacağım kısmetse :) Fiyat olarakta 2000 dedi.Sen hangi doktorları düşünüyosun? Ben başka kimseyle görüşmedim de.
Nefes alma problemim yok sadece estetik amaçlı olacağım kısmetse :) Fiyat olarakta 2000 dedi.Sen hangi doktorları düşünüyosun? Ben başka kimseyle görüşmedim de.
bende ergin kılıç veya necdet uçarı düşünüyorum ikisinden biri ama ergin kılıç daha ağır basıyo sanki forumdan bi arkadaşın burnunu 1 500 e yapmış sna neden 2 000 dedi devlettemi olcaksın bide ergin bey özel hastanedede yapıyomuş hangisinde olcaksın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?