Dr. Ergin Kılıç Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bide benim ergin beye karar vermem şöyle oldu burda birinn burnunu gördüm çok beğendim benim burnumada benziyodu eski hali çok doğal çok hoş yapmıştı burnunu ondan sonra bi gidip görüşmeliyim dedim

Koca koca mutluluklarda dağıtsan küçük küçük umutlarıma, mutluluklarıma dahil değilsin artık. Sen ne yaparsan yap benim gördüğüm kadarsin !!!

göztepe de ilgi hastanesi diye bir merkez gercekten var mi?
su an google dan bulamiyorum da ))))

Canım kusura bakma ben arkadaşımla konuşurken yanlış not almışım sanırım Sonradan konuştuğumuzda anladım bende.
Doktora da hangi hastanede olacağımı haziranda gidince soracağım.Buraya yazarım yine :)
Yat burun kalk burun.İyi mi olacak kötü mü?Az önce pinar_86'nın ilk ameliyatını gördüm şok oldum.Bu kadar tanıdık bir doktor nasıl
bu kadar büyük bir hata yapabilir?Benimki de öyle olursa,allahım çıldırcam.Ya daha kötü olursa?

kötü düşünme cnm inş herşey çok ii olup yolunda gitcek

evet evet, sakin aklina getirme de yani nasil olmus ki pinar_86 nin ameliyati?
merak ettim simdi.

hayırlısı olur inş istediğin gibi bi burun olur ben eskisinden daha kötü olursa diye çok korkuyorum

Ayneeeeeeen, ben de ondan çok korkuyorum.Ne ağrıdan acıdan ne de ameliyattan korkmuyorum sadece ya eskisinden kötü olur ve pişman olursam diye.
Ama bir yandan da çoook istiyorum.Allah hayırlı olanı nasip etsin ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…